آخه چرا؟

yafatemeh

Member
آقا سلام
يه نفر از دوستان از من پرسيد كه :
مدتي است كه كامپيوترش وقتي با آن در حال كار كردن است ناگهان خود به خود Reset مي شه 8O گفت كه پاورش را هم عوض كرده ولي بعد ار چند روز دوباره به حالت اولش برگشته..!!
به نظر شما من چي بهش بگم؟ :?

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

سي پي يو چي هستش؟! مادر بورد چطور؟!

من قبلا با اين مشكل مواجه شدم يك بار اشكال از مادر بورد بود يك بار هم از داغ كردن سي پي يو..

مجيد

R_chizari

Active Member
درود
دوست گرامي،ابتدا رم خود را با اسپري كانتكت شور شستشو داده با دستمال محكم بر روي پايه هاي آن (از هر دو طرف) ‌بكشيد و خشك نماييد. دوم فن سي پي يو را نيز چك نماييد و از صحت سرعت نرمال آن مطمئن شويد.

شاد باشيد
چيذري

bagher

Member
جواب

من دوست عزيزم چيذري موافقم تا بحال من از يكي شنيده ام و اين كار با اين راه حل قابل رفع مي باشد. يعني كسي اين مشكل را داشت با انجام اين كار مشكل رفع شد.

narekkm

New Member

سلام
احتمالا مشكل از bus cpu هست.كه اگر مادر بورد اتوماتيك باشه اين اتفاق نمي افته.

Tyros

Member
بعضي از اسبهاي تروا (Trojan Hourse) باعث Reset سيستم ميشوند. با آنتي ويروس سيستم ات را Full Scan كن.

Ali_chi

Member
البته من فقط از سخت افزار ميتونم راهنماييتون كنم نرم افزار نه زياد كلا ريست كردن سيستم به خيلي چيزا بر ميگرده كه مهمترين اونها دماي سي پي يو و يا ارجينال نبودن رم هستش كه راه حلشونم سادش استفاده از ماژول رمهاي استاندارد با گارانتي هاي معتبر و تعويض فن سي پي يو و يا استفاده از خمير سيليكون بين سي پي يو و هيت سينگ اون ولي اگه باز مشكلتون حل نشد بهتره كيس رو چك كنيد ببينيد كه اتصال نداشته باشه با مادربرد يا پاور بهترم هست كل قطعات رو از سيستم بكشيد بيرون و خيلي آزادانه اونها رو تست كنيد اينجوري امكان اشتباه صفر ميشه

جدیدترین ارسال ها

بالا