سلام لطفا نظر بدید. با مایا کار کردم
B behnam.nba Member Feb 9, 2011 #1 سلام لطفا نظر بدید. با مایا کار کردم پیوست ها ashpazkhane-color22.jpg 205.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46 final2.jpg 84.5 کیلوبایت · بازدیدها: 19 night.jpeg 136.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22 paziraei.jpg 349.9 کیلوبایت · بازدیدها: 34 pepe.jpeg 113 کیلوبایت · بازدیدها: 24
majid_a95 Active Member Feb 9, 2011 #3 عااااااااااااااالیه . فقط پرده های اتاق اولی به نظرم یکم ناجور شده . واقعا لذت بردم.آفرین!!!! موفق تر باشی یاعلی
عااااااااااااااالیه . فقط پرده های اتاق اولی به نظرم یکم ناجور شده . واقعا لذت بردم.آفرین!!!! موفق تر باشی یاعلی
rezaoptic Well-Known Member Feb 10, 2011 #5 لامپ تو آشپزخونت طبیعی در نیومده. بقیه کارات خوبه. یخورده بیشتر توضیح بدی هم بد نیست ها. نترس کیبودت خسته نمیشه. موفق باشی.
لامپ تو آشپزخونت طبیعی در نیومده. بقیه کارات خوبه. یخورده بیشتر توضیح بدی هم بد نیست ها. نترس کیبودت خسته نمیشه. موفق باشی.
ereshkigal Member Feb 12, 2011 #6 انصافاً دختر به این خوش تیپی چرا اینقدر چشماش ترسناکه؟! کاش اینا رو در پستای مجزا می ذاشتید تا هر کدوم در جای خودش نقد بشن. کارکترا خیلی خوشگلن اما من نمی تونم برای معماری داخلی و اینطور چیزا نظر بدم.
انصافاً دختر به این خوش تیپی چرا اینقدر چشماش ترسناکه؟! کاش اینا رو در پستای مجزا می ذاشتید تا هر کدوم در جای خودش نقد بشن. کارکترا خیلی خوشگلن اما من نمی تونم برای معماری داخلی و اینطور چیزا نظر بدم.