تبریک میگم واسه تاپ گالری انشالله همیشه تو زندگی تاپ باشی
من فکر کنم اگه سنگ آنتیک دکوراتیو تیره کار میکردی هم خیلی جواب میداد با نور متال لایت
برای کاغذ هم یک سری کاغذ دیدم مشکی با خط های براق یعنی انعکاس داره مثل اون با فتوشاپ ساختم متریالشو
اگه خواستی بگو آپ کنم با Adsl دفتر
کاغذت مثل رنگ مولتی کالر شده ولی قشنگه
افکت glare دیدم رفتم با فتوشاپ ساختمش بعد برای هالوژنا کپی کردم واسه کارام خیلی تاثیر زیبایی داره
افکت glare تو کارات دیدم یاد یک شرکت تهرانی افتادم قدر تو کاراش می ذاشت سبک رندرش مثل خودت بود رزومش یک آلبوم بود تو اونجا کار نمیکنی؟
درباره ی معماری کار هم نظر نمی دم چون اینو فهمیدم هرکسی یک ایده آل داره حتی مهندسین خیلی سرشناس
در کل کار بسیار مدرن و توجیه اقتصادی در اجرا
اجرا بشه خیلی کار تاپ میشه
به امید دیدن عکس اجرایی
مرسی
سنگش تیره هست دیگه این یک تیکه رو مشتریه نظر داد کارو خراب کرد !!!! من خودم اصلا از سنگ خوشم نمیاد که فقط یک تیکه این جوری کار بشه باید با نظمی توی کل کار کار بشه ال مفهموم داشته باشه
اگر تکسچرش رو آپ کنی که خوبه ... نیکی و پرسش ؟
glare بودن یا نبودنش یک طرف چطور بودنش یک طرف .... من 6 ماهه که دارم دنبال بهترین روش میگردم که تازه پیدا کردم این روش رو ....بهارین روش برای تک فریم هست
من همه جا کار میکنم
دوباره مرسی و سپاس
با سلام و درود
اولین سوالم تو این سایت از شما کردم و شما هم به خوبی جواب دادین.بازم بابت اون روز ممنون.
کارت واقعا پسندیدم جذاب شکیل خوانا روتین بی تکلف از لحاظ معماری و وجد اور از لحاظ سه بعدی .
باز هم سوال های ازتون دارم پاسخ هاتون به دوستان بسیار حرفه ایی و از درک و فهم من خارج بود
سوال من اینه که تنظیمات کارت چیه هم نور هم تنظیمات دیگه چون من خودم بکشم همچین کار خوبی نمیتونم بزنم
همیشه موفق و خرسند و پیروز باشی
درود دوست من
خواهش میکنم انجام وظیفه بود
این سوالتون دیگه خیلی خیلی کلیه .... ولی یک جواب کلی داره و اونم اینه که در مورد نور ها مطالعه کن هی عکس ببین و .... در نهایت همه چیز رو فیزیکالی ببین
موفق باشی
mersi aaaaaaaaaaaaali booood
درود مرسی
سلام دوست خوبم اولین سوالی که باید بکنید بینه وی ریشون چه ورژنیه؟
چون من متوجه شدم هر وی ری یک سبک رندر داره
من یکی از دوستام هست با وی ری Sp4 میزنه کاراش خیلی فانتزی که هر کار بکنی تو هیج وی ری دیگه این جوری نمیشه
البته تنظیمات رندر و نورپردازی خیلی مهمه
ولی من یک صحنه رو با یک نورپردازی با دو نو وی ری رندر گرفتم رنگ ولعاباشون فرق می کرد
1.5 sp4
اصلا این حرف رو قبول ندارم ... من اگه پول داشتم میرفتم وی ری 2 رو میخریدم چون کرک هاشون اصلا خوب نیست
چیزی که مهمه سبکه شما باید سبکتون رو به رئال برگردونید که خیلی خطرناکه چون اگر بخواهید کار رو زود تموم کنید و رندر بگیرید خیلی افتضاح در میاد کار !
ولب اینکه با هم فرق کنند نه چون برای هر وی ری هسته رو که از اول نمینویسند فقط چند تا dll بهش اضافه میکنن که قویتر بشه
موفق باشید