آخرین مطالب بصورت لینک

ArTaBaZ

Well-Known Member
با سلام
من میخوام یک سایت خبری راه اندازی کنم و میخوام قالب portal که دارم رو ویرایش کنم و تغییراتی در اون ایجاد کنم
لطفا اگه با قالب پرتال آشنایی دارید به من کمک کنید
من یک سایت برای تست کردن این قالب خبری میذارم تا بتونید ببینید http://news.gonabad1.cz.cc/
سوال :
من میخوام یک قسمت برای آخرین مطالب بصورت لینک مثل سایت http://www.bibaknews.com/ که اگه قسمت تازه ها رو نگاه کنید میفهمید ، در سایت تستی که گذاشتم در سمت چپ خالی هست بذارم
اگه میشه به من کمک کنید و آموزشش رو بدید . راستی کسانی که قالب portal رو داشتن متوجه میشن که اون باکس ها که از 1 تا 8 تا داره بصورت یکی چپ ، یکی راستو همینطور قرار داره که من قسمت های 1،3،5،7 را disable کردم که اونطوری شده
اگه راه ساده تری هست برای این هم پیشنهاد کنید.
اگه شما تخصص دارید و میتونید بصورت صلواتی :) کمک کنید و قالب را ندارید بهم بگید تا لینک قالب هم بزارم
با تشکر فراوان :rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
ماشالله
کسی نیست از بین این همه اساتید یکی سوال منو جواب بده ؟
یا سوالم جواب نداره ؟

sharktech

کاربر فعال
این چیزی که شما می خوای باید روش وقت گذاشته بشه!

فکر نکنم کسی رایگان وقتشو در اختیار شما بزاره !!!

VAHID216

مدیر بازنشسته
یعنی شما می خواید فقط آخرین خبرهاتون فقط عنوانش نمایش پیدا بشه که کلیک کرد روش به صفحه خبر برن؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
یعنی شما می خواید فقط آخرین خبرهاتون فقط عنوانش نمایش پیدا بشه که کلیک کرد روش به صفحه خبر برن؟

بله
می خوام یک باکس اضافه بشه که فقط اخبار صورت لینک باشه و کلیک بشه بره داخل اون خبر
باکسش هم زیاد محدود نباشه و بشه تغییر داد (نشه هم مشکلی نیستو تا پایین صفحه باشه خوبه)

این چیزی که شما می خوای باید روش وقت گذاشته بشه!

فکر نکنم کسی رایگان وقتشو در اختیار شما بزاره !!!
مگه چیه ؟ یک باکس که بیشتر نیست ، البته من کار شما رو نمی دونم ولی اینقدر طول میکشه ؟ کد نیست که اضافه بشه ؟

از اساتید مخوام که به اون تاپیک دیگه هم سر بزنند و اگه تونستن جواب اون هم بدند
با تشکر فراوان از دوستان

VAHID216

مدیر بازنشسته
اون باکس رو که می تونید با اضافه کردن یا کپی کردن کد های html قالب تون اضافه کنید که اون به خودتون ربط داره که تا چه حد با HTML آشنا باشید. اما برای اینکه آخرین ارسال هاتون رو نشون بدید از کد زیر استفاده کنید :
کد:
<?php wp_get_archives('title_li=&type=postbypost&limit=10'); ?>
این کد رو هر جا بزارید آخرین 10 ارسال شما رو نشون می ده نمونش هم می تونید توی 9Movie.ir ببینید که با کلیک روی یک فیلم متوجه می شید.
موفق باشید

ArTaBaZ

Well-Known Member
اون باکس رو که می تونید با اضافه کردن یا کپی کردن کد های html قالب تون اضافه کنید که اون به خودتون ربط داره که تا چه حد با html آشنا باشید. اما برای اینکه آخرین ارسال هاتون رو نشون بدید از کد زیر استفاده کنید :
کد:
<?php wp_get_archives('title_li=&type=postbypost&limit=10'); ?>
این کد رو هر جا بزارید آخرین 10 ارسال شما رو نشون می ده نمونش هم می تونید توی 9movie.ir ببینید که با کلیک روی یک فیلم متوجه می شید.
موفق باشید

ممنون از شما
میشه اون قسمت رو به دسته ای اختصاص داد ؟

اگه میشه به اون تاپیک دیگه من هم سر بزنید و مشکلم رو حل کنید
با تشکر فراوان

VAHID216

مدیر بازنشسته
برای اینکه از یه شاخه خاص نشون بده کد ها فرق می کنن. شما می تونید از کد زیر استفاده کنید :
<ul>
<?php
global $post;
$myposts = get_posts('numberposts=5&category=1');
foreach($myposts as $post) :
?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endforeach; ?>
</ul>
برای نشون دادن مطالب از چه شاخه ای هم کد های زیر رو تغییر بدید:
کد:
numberposts=5&category=1