آخرین تاپیک – آخرین طرح

Payam30

Active Member
به نظر من کار زیاد شاخی بنود رنگ امیزیش خوبه اما ساده و میشه راحت طراحیش کرد. کارت ایرادی نداره اما من فکر کردم که باید یه کار خیلی باهالی باشه اخه گفتی 8 ساعت روش کار کردی من این رو 45 دقیقه یا 1 ساعت میسازم. ببخشید ها!

mpourebadi

Member
من که دقیقا متوجه نشدم حضور شما به کسی مگه ربطی داره؟! فکر کنم یه معضل اجتماعی شده این موضوع!!! :دی
اینو باید از خودشون پرسید سارا جان.

اینجا هر کسی حق داره ثبت نام کنه و فعالیت کنه و اگر خودش دلش خواست از اینجا بره! پس با قدرت به کارت ادامه بده. (تکبیر!!! :دی)
به رو چشم . با حرفای استاد بارزام که واقعا بهش مدیونم و دیگه تیر خلاصی شما،چشم.میمونم ( البته یه وقت فکر نکنین منتی هستش، نه به جون خودم فقط با حرف های منطقی شما و استاد بارزام به سر عقل اومدم.)

در مورد کارت هم حرف نداره خیلی قشنگ شده. فقط اون متنی که بصورت عمودی سمت چپ نوشتی چرا بعضی حرفاش جدا جداست؟!
افکت مخصوصه سارا جان.
از راهنمایی های تمامی اساتید عزیز هم بسیار متشکرم.
کوچیک و شاگرد همتون .مهدی

mpourebadi

Member
به نظر من کار زیاد شاخی بنود رنگ امیزیش خوبه اما ساده و میشه راحت طراحیش کرد. کارت ایرادی نداره اما من فکر کردم که باید یه کار خیلی باهالی باشه اخه گفتی 8 ساعت روش کار کردی من این رو 45 دقیقه یا 1 ساعت میسازم. ببخشید ها!
بابا ایول استاد. ما که چیزی نگفتم.
به هر حال شاگردی گفتن و استادی گفتن.
درسته طراحی این پوستر خیلی ساده است ولی ایده خیلی مهمه.
اگه منم یه طرح بزارن جلوم و بگن طراحیش کن خیلی فرق داره تا بگن یه طرح برامون بزن.

جدیدترین ارسال ها

بالا