آخرين ورژن بيلدر به اضافه ام پي تري پلير کرک شد

ZSPHA

New Member
حامد جان ، ورژن اخر بيلدر رو کرک کردم و خصيصه ام پي تري پلير رو هم بهش اضافه کردم .

و ديشب وقتي از دماوند برگشتيم ريليز شد بر روي سرورهاي کرکينگ و طي سه روزه آينده در ديتا بيس ذخيره مي شه .

واي اگه بدوني چقدر لذت بخش بود دماوند . جاي شما واقعا خالي .

کرک شد بخاطر حسادت و حماقتت عزيزکم .

دستات خيلي کوچکتر از اوني هست که بتوني ديگه جلوشو بگيري مرده حسود .

شما فقط ميتوني يوزرهاي منو در تالاره خودت بن کني ، نه بيشتر .

بزودي ميليون ها نفر از اين کرک استفاده ميکنن و خوش باش با قوانينت پسر کوچولو .

شادي

ZSPHA

New Member
نويسنده : silvercover

اخطار و یاد آوری برای کاربران تالار Mmb

تاپيک : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=82018

سلام،

دوستان مدتی هست که این تالار از وجود اشخاصی بیمار رنج می بره که مدام در صدد مشوش کردن جو تالار و آشوب سازی هستند. بارزترین این افراد خانمی با نام های مستعار ojayee,aff_SEvEN، nice_khachikian,SHADI,shadi_khachikian ,BAD_GRILو اسامی شبیه به اینها هست.

متاسفانه ایشون مدام در حال نقض قوانین سایت هستن و نوک پیکان ایشون بنده هستم. به تصور ایشون بنده فردی حسود، انتقام جو ، قدرت طلب و انحصار طلب هستم. در حقیقت جوهره آشوب های ایشون در همین تصورات ایشون هست که با وجود چشم پوشی های متعدد بنده ( قابل اثبات توسط مدرک و سند) باز هم شاهد رفتارهای ناشایست ایشون هستیم.به تصور ایشان این تالار هدف حکفرمایی بنده هست و هیچ قصدی جز این ندارم، که خود با وجدان خویش می توانید به قضاوت بنشینید.

با این مقدمه و با توجه به تجارب اخیری که اتفاق افتاده تصمیم گرفتم تا به روشن شدن اذهان عمومی کمک کرده و تذکراتی در این باب را یاد آور شوم:
  • انتخاب اینکه در کجا فعالیت کنید و چگونه فعالیت کنید حق مسلم شماست. اما توجه داشته باشید که در دام فریبکاری و نیرنگ های این شخص گرفتار نشوید.
  • این تالار مدت ها از جنجال های به پا شده توسط ایشان رنج برد که سبب شد افرادی ارزشمند از تالار بروند، پس مطمئنا در مکان هایی دیگر و با حضور چنین شخصی شاهد چنین مشکلاتی خواهیم بود.
  • ایشان بارها به رفتار ناشایست خود اقرار کرده ولی هنگامی که با جدیت از طرف بنده و سایرین مواجه شده باز دست به رفتارهای ناشایست زده است. این چنین رفتاری سندی برای شناخت ماهیت این شخص خواهد بود.
پس هوشیار باشید و خرد خود را به کار گیرید.

ارادتمند شما.:smile:

حامد جان ، اين کار رو کردم تا شخصيتت زير سوال نره ، ولي لايقش نبودي . خودت هم ميدوني چرا و نبايد به بعضي ها پشت سرم اون حرف هاي بي شرمانه رو ميزدي .

پس آخرين ورژن بيلدر رو کرک کردم تا شاد بشي پسره جوون .

همچنين ميليونها و ميليون يوزر در سرتاسر دنيا ، وقتي ورژن اخر کرک شدهء بيلدر رو به همراه mp3 player استفاده کنن حتما خرد رو طبق فرمايشاته گوهر بارتون سرلوحه قرار خواهند داد .

زني قدرتمند ، در برابر بي عدالتي ، شادي .

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
خیلی بچه ای! همین.

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا