قشنگه اما اگه اون دیاره بلور نبود شاید بهتر میشد.فقط شاید.اما الان هم خوب شده
پیام جان اولا مگه چقدر طرح مذهبی هستن؟به همون نسبت بلکه دو برابر طرح غیر مذهبی داریم
شما با طرحهای مذهبی مشکل داری؟
موفق باشید
به عنوان اخرین بستم در این تابیک میخواهم بگم که من نظرم رو گفتم و اگر ازادی در این فروم باشه ، به حرفای من آزادی نطر میگن نه بی احترامی. من گفتم بهتر میشد اگه نطرمون رو یه جور دیگه به خارج صادر کنیم. این رو بدون که تو این دنیا نمیشه یا شاید هم خیلی سخت که اعتقادات مذهبیمون رو به غرب هدیه کنیم چون نه غرب بلکه چهار دورمون رو بر از دشمن کردیم. به هر هال به خاطر اینکه دوستان مدیرمون عصبانی نشن دوست ندارم که موصوع رو بیشتر از این بیچیده کنیم. در ضمن دوست عزیز. ایران فقط 28 ساله جمهوری اسلامی شده. 3000 سال قبلش یه چیزه دیگه بود. کار های مذهبیه ما به گفته ی من زیادن به گفته ماندانا که تجربش بسیار ببیشتر از منه خیلی هم کمن. من هرفه ماندانا رو قبول دارم و ......سلام
علی آقا(اگه اسمتونو درست نوشته باشم)ممنون از طرح خوبتون
اما آقا پیام،شاید بهتر باشه که یه بار دیگه به نام کامل کشورمون توجه کنید:جمهوری اسلامی ایران
من نمیگم که به خاطر اسم یا مذهبمون باید طرح های مذهبی زیاد داشته باشیم اما اینکه شما میگی زیادمذهبی کردن از مزه میندازتش هم غلطه!!!!
شاید خیلی ها معنی و مفهوم و سنگینی که در کارای مذهبی احساس می کنند رو توی کارای دیگه نمی بینند؟!!!!
(خودم رو عرض می کنم)حد اقل به خاطر اعتقاداتم به کارهای مذهبی احترام میذارم(البته نمی گم که شما هم بی احترامی کردید ولی.....)![]()