این کار رو با استفاده از پلاگین" پیرو کلاستر" ساختم برای بهتر شدنش باید چیکار کنم؟:-?
3 3dmaster New Member Nov 16, 2008 #1 این کار رو با استفاده از پلاگین" پیرو کلاستر" ساختم برای بهتر شدنش باید چیکار کنم؟ پیوست ها SANEHE1.rar 45.9 کیلوبایت · بازدیدها: 40
M max123 Member Nov 19, 2008 #2 حسین عالیه تکسچر واسه سیاره فراموش شده این سیارهه یکم باید تو تصویر یاشه امواج(یه شوخیه بین من و حسین) راستی چرا دّیر رو از محل سکونتت پاک کردی سر نزدی به انیمیشن من تو امضام هست قرار بود باهم کار کنیم ولی نشد دیگه
حسین عالیه تکسچر واسه سیاره فراموش شده این سیارهه یکم باید تو تصویر یاشه امواج(یه شوخیه بین من و حسین) راستی چرا دّیر رو از محل سکونتت پاک کردی سر نزدی به انیمیشن من تو امضام هست قرار بود باهم کار کنیم ولی نشد دیگه
J U N I P E R New Member Dec 10, 2008 #3 حسين آقا خيلي خوب شده! شايد يه مقدار عمر ذره ها بايد بيشتر باشه... خب تو خلا دير تر از بين ميرن در كل خيلي خوب شده! موفق باشي
حسين آقا خيلي خوب شده! شايد يه مقدار عمر ذره ها بايد بيشتر باشه... خب تو خلا دير تر از بين ميرن در كل خيلي خوب شده! موفق باشي