آتش وانفجار

hamidroosta

Active Member
سلام اساتید
من میخواهم یه هلکوپتر در مایا تیراندازی کنه ویه چیزی منفجر بشه تو صحنه مثلا هلکوپتر شلیک کنه به یه تانک وتانک منفجربشه ودر آتش بسوزه
حالا این آتش وتیر را چطور با مایا شبیه سازی کنم
دوستان گلم لطفا اگر کسی میتونه برام اموزشی چیزی بگه
اینترنتم خوب نیست تا فیلم دانلود کنم امیدوارم اموزش متنی قرار بدهید

maxscript

Well-Known Member
اگر fluid مایا رو خوب بلد نیستید کار رو براتون سخت میکنه چون باید خیلی کار کرده باشید Fluid مایا را تا بتونید اتش و دود و انفجار را شبیه سازی کنید ولی اگر یاد بگیرید دیگه اسون میشه ساخت این چیزها

باید به maya dynamic و fluid effect مسلط باشید
دست روی چیز سنگینی گذاشتید . خیلی از دوستانی که چند ساله مایا کار می کنند اصلا سمت داینامیک نرفتند . البته نه اینکه خیلی سخته ولی همین جوری نمیشه یه چیز خوب زد

hamidroosta

Active Member
باید به maya dynamic و fluid effect مسلط باشید
دست روی چیز سنگینی گذاشتید . خیلی از دوستانی که چند ساله مایا کار می کنند اصلا سمت داینامیک نرفتند . البته نه اینکه خیلی سخته ولی همین جوری نمیشه یه چیز خوب زد
iran.animator جان ممنون ازت فعلا شروع کردم به یادگیری fluid effect امیدوارم بتونم کار کنم

hamidroosta

Active Member
اگر fluid مایا رو خوب بلد نیستید کار رو براتون سخت میکنه چون باید خیلی کار کرده باشید Fluid مایا را تا بتونید اتش و دود و انفجار را شبیه سازی کنید ولی اگر یاد بگیرید دیگه اسون میشه ساخت این چیزها
maxscript ی عزیز .آره مبحثی مهم وسختی هست وجالب ولذت بخشه...ایشالله بتونم یادش بگیرم

mixepilm

Member
عزیزمی حمید جون،شیرازی ها تو قلب ما هستن:rose:

سوالی داشتی تو این زمینه،اگه بلد باشم در خدمتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا