EMIRATES
Active Member
با سلام
خوبید؟
در حال کار کردن در انجمن بودم که ییهو متوجه شدم پست هام داره میشه 2000 تا.
واسه همین تصمیم گرفتم (تصمیم کبرا
) یک حالی به شما دوستای عزیز بدم واسه 2000 پسته شدنم.
هدیه من اینه :
من از دیروز که این فکر به سرم زد میخواستم براتون یه اسکریپت رو شبیه سازی کنم که آب و هوای کشور های جهان رو از RSS FEED ئه یاهو بکشه بیرون.
راه های خیلی خیلی زیادی بود اما مشکل من اینجا بود که اگه کاربر اینو میذاشت رو هاستش یا هرجای دیگه باید یا FOPEN یا file_get_contents رو روشن کنه از رو Apache.
برای همین یکم به گشتنم رونق دادم تا رسیدم به یکسری Function ساده به همراه مثال اونها که نیازی به اون دو مورد نداشت و واسه من به راحتی بر روی EasyPHP اجرا شد.
نسخه اصلی این فانکشن ها رو اینجا (http://blog.unijimpe.net/reporte-del-clima-en-php/) پیدا کردم.
ولی خودم یکسری تغییرات جزئی دادم که بشه تو ایران استفاده ئش کرد.
نحوه کار با این فانکشن ها ( آماده هستن فقط پوشه ضمیمه شده رو دانلود کنید و اونو توی هاستتون آپلود و بعد اکسترکت کنید) اینجوریه:
www.AddreseSiteShoma.com/AddreseInFunctionHa/?lid=Nameshahr( mesal = www.AddreseSiteShoma.com/AddreseInFunctionHa/?lid=IRXX0018)
این دستور برای شما آب و هوا رو به صورت عکس نشون میده :
گزینه دیگری هم در این فانکشن داریم که براتون به صورت نوشته فارسی آب و هوا - طلوع و غروب آفتاب - رطوربت و... رو نشون میده. نحوه استفاده ازش هم این شکلیه :
www.AddreseSiteShoma.com/AddreseInFunctionHa/basic.php?lid=(shahremoredenazar)
که اینجوری میشه :
خوبید؟
در حال کار کردن در انجمن بودم که ییهو متوجه شدم پست هام داره میشه 2000 تا.
واسه همین تصمیم گرفتم (تصمیم کبرا
) یک حالی به شما دوستای عزیز بدم واسه 2000 پسته شدنم.هدیه من اینه :
من از دیروز که این فکر به سرم زد میخواستم براتون یه اسکریپت رو شبیه سازی کنم که آب و هوای کشور های جهان رو از RSS FEED ئه یاهو بکشه بیرون.
راه های خیلی خیلی زیادی بود اما مشکل من اینجا بود که اگه کاربر اینو میذاشت رو هاستش یا هرجای دیگه باید یا FOPEN یا file_get_contents رو روشن کنه از رو Apache.
برای همین یکم به گشتنم رونق دادم تا رسیدم به یکسری Function ساده به همراه مثال اونها که نیازی به اون دو مورد نداشت و واسه من به راحتی بر روی EasyPHP اجرا شد.
نسخه اصلی این فانکشن ها رو اینجا (http://blog.unijimpe.net/reporte-del-clima-en-php/) پیدا کردم.
ولی خودم یکسری تغییرات جزئی دادم که بشه تو ایران استفاده ئش کرد.
نحوه کار با این فانکشن ها ( آماده هستن فقط پوشه ضمیمه شده رو دانلود کنید و اونو توی هاستتون آپلود و بعد اکسترکت کنید) اینجوریه:
www.AddreseSiteShoma.com/AddreseInFunctionHa/?lid=Nameshahr( mesal = www.AddreseSiteShoma.com/AddreseInFunctionHa/?lid=IRXX0018)
این دستور برای شما آب و هوا رو به صورت عکس نشون میده :
گزینه دیگری هم در این فانکشن داریم که براتون به صورت نوشته فارسی آب و هوا - طلوع و غروب آفتاب - رطوربت و... رو نشون میده. نحوه استفاده ازش هم این شکلیه :
www.AddreseSiteShoma.com/AddreseInFunctionHa/basic.php?lid=(shahremoredenazar)
که اینجوری میشه :
امیدوارم استفاده لازم و کافی رو از این فانکشن ها برای سایت یا سیستم هایی که مینویسید یا.... مورد استفاده قرار بگیره.
با تشکر.
با تشکر.
پیوست ها
آخرین ویرایش: