آب و باد و خاک و آتش

از کدام نرم افزار برای مدل سازی و انیمیشن و .... استفاده م

• مجموع رای دهندگان
    43

djpooya

Active Member
چی تو گوگل بزنم ؟

:green: سلام به شما دوستان عزیز :green:

:-? دوستان توی گوگل چی سرچ کنم که آموزش ساخت آتش با مکس را بیاره ؟ :-?

:paint: با تشکر فراوان :paint:

benyamin_pc

Well-Known Member
بزن فایر وید پارتیکل این تری دی مکس
کلا همه این کارا با پارتیکل انجام میشه

freef

New Member
شما اگه مبتدی هستید و هنوز شروع نکردید من مایا را پیشنهاد میکنم مبحث داینامیک موفق باشید

amir.nemati63

کاربر VIP
اگه بخواین آموزش دانلود کنین راه های بهتری هست.تورنت!!! من تورنت رو اصلا توصیه نمی کنم.
چون برای استفاده از تورنت باید send و recive به یه اندازه باشه یعنی اگه 1 گیگ دانلود کردین باید 1 گیگ آپلود کنین
چون معمولا یک طرفه هست سرعت دانلود به شدت کم هست

اصلا همچین چیزی نیست.
شما میتونید سرعت ارسال اطلاعاتتون رو تنظیم کنید و حتی روی 1 کیلوبایت هم بذارید ومشکلی نداشته باشید که البته بی انصافی میشه.
ولی من با اینکه سرعت آپلودم رو بدون محدودیت گذاشتم ، معمولا با شانزده برابر حجم آپلود دانلود میکنم.

مثلا توی تایم مجانی شبانه حد.د 5 گیگ دانلود و 300 مگابایت آپلود دارم.
به نظر من تورنت بهترین راه دانلوده.

واسه دانلود کردن تو روز تورنت خیلی خوبه اما شبا نمی دونم چرا این قدر سرعتش کم میشه واسه شب و روز لینک مستقیم تورنت خوبیش اینه می تونی انتخاب کنی چی دانلود شه چی نشه با لینک مستقیم نمیشه

benyamin_pc

Well-Known Member
همونطور که دوستمون گفتن تورنت تنها مزیتش اینه که مثلا اگه 50 تا فایل تو یه فایل باشه میتونیم مثلا اگه فقط 3تاشو لازم داریم همون 3تارو دانلود کنیم اما درسته که میشه سرعت سند و ریسیو تغییر داد ولی معمولا سرعتش مخصوصا شبها حسابی پائینه و هیچوقت سرعتش به لینک مستقیم نمیرسه البته اگه بخاین پول خرج کنین بازم راهائی هست , سیستم هائی مثل لیچر ها برای تورنت هم هست که لینک مستقیم با سرعت بالا میدن ...

amir.nemati63

کاربر VIP
برای بالا بردن سرعت دانلود از تورنت ترفندهایی هست.
ولی اینکه سرعت شبانه ی شما پایینه به تورنت ارتباطی نداره.
شرکتی که ازش اینترنت رو گرفتین زمان دانلود مجانی رو با محدودیت سرعت ارائه میده.
در طول روز این محدودیت رو اعمال نمیکنه تا حسابی دانلود کنید وسود خودش رو ببره.

benyamin_pc

Well-Known Member
این تا حدی درسته اما نه کاملا , اولین دلیل اینکه : لینک مستقیم تو همون شب سرعتی بسیار بالاتر داره , دوم اینکه تورنت مبتنی بر شیره و همین isp هائی که گفتین باعث میشه سرعت تورنت پائین تر باشه , موارد دیگه ای هم هستند ...

sazegar s

Member
سلام
من از تورنت استفاده میکنم و سرعت در 24 ساعت شبانه روز خوبه. البته بعضی از فایل ها Seed کمی داره با سرعت پایین تری دانلود میشه ولی خب خیلی کم پیش میاد.

amir.nemati63
شما از چه شرکتی سرویس اینترنت میگیرید. ؟

سلام به شما دوستان عزیز

:cool: لطفا اگر می شود آموزش ساخت افکت عناصر ی مثل آتش و باد و خاک و آب یا بهتر است بگویم آتش در حال سوختن با تری دی مکس را در این تاپتیک بگذارید :cool:

:mad: فقط سریع تر جوابم را بدید چون که یک مبتدی علاقه مند به تری دی مکس هستم :mad:

:paint: در ضمن سنی هم ندارم الان 12 سالمه که شاید خیلی ها باورشون نشه ولی مخ کامپیوترم :paint:

با تشکر فراوان

پویا محمودی

دوست من زیاد ناراحت نباش چون من هم 15 سالمه و مبتدی هستم.
اگه خدا بخواهد حرفه ای میشیم.
در ضمن برای آموزش ساخت آتش همراه دود میتونی به www.mostafa3d.com مراجعه کنی
موفق باشی

arezooalaei

New Member
سلام پوریا جان میشه منو راهنمایی کنی
سوال دارم در مورد مالتی مدیا بیلدر

djpooya

Active Member
سلام

بله بفرمایید
در ضمن این تاپیک در مورد تری دی مکس هست