آب و باد و خاک و آتش

از کدام نرم افزار برای مدل سازی و انیمیشن و .... استفاده م

• مجموع رای دهندگان
    43

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد
ببینین سوء تفاهم نشه.
فیلم منظورم ما فیلم آموزش مکس هست.اگه خواستین من شخصا کلی دارم.می تونم براتون با پست بفرستم.
گیر کجا بود!! همه اینجا عضو یه خانواده هستیم. اگه توهین شد عذر خواهی میکنم.

vpic

Well-Known Member
هر عنصر نرم افزار خودشو داره.منم از سال 79 شروع کردم ولی بسیار محدود(یعنی 10 سالگی)مکس 4
سعی کن یکی کامل یاد بگیری بعد برو رو یکی دیگه.من بازسازی آتشو کامل با fume fx یاد گرفتم عالیه.
موفق باشی

djpooya

Active Member
عذر خواهی قبول است ولی !!!!

:green: سلام به شما دوستان عزیز :green:

:cool: عذر خواهی شما قبول است :cool:

:) لطفا آموزش های تری دی مکس را هم بگذارید تا هم ما و هم بقیه استفاده کنند :)

:lol: فیلمی را هم که درخواست کردم بگذارید :lol:

:rose: با تشکر فراوان :rose:

:paint: پویا محمودی :paint:

djpooya

Active Member
چند سال کار کردی ؟

:shock: میخواستم بدونم که چقدر کار کردی و از چه روشی مثلا کلاس رفتید ؟ :shock:

vpic

Well-Known Member
فقط خودم یادگرفتم + کمک دوستان بخصوص داداش عارف گل(براستی کمکم کرد) + دوره های آنلاین

djpooya

Active Member
متریال یا تکسچر آهن و فلز

:oops: می خواستم اگه میشه لطف کنین متریال یا تکسچر آهن یا فلز براق و یک نونه آهن یا فلز قدیمی و یا زنگ زده را برایم بگذارید :oops:

دوست من اگر می خوای فیلم ای داناود کنی توی اینتر نت سایت های زیادی است که میشه ازش دانلود کرد
تمام دوستان اینجا محترم هستند
اگر فیلم آموزشی می خوای می تونی از پخش مطالب اموزشی قسمت دانلود فیلم آموزشی این مطالب رو دانلود کنی
موفق باشی

djpooya

Active Member
درخواست آموزش ساخت آب یا نفت

:oops: ببخشید اگه کسی آموزش ساخت آب یا نفت را داره بهم لینک آموزشش را بده یا فایل ضمیمه کنه :oops:

:shock: الان به آموزش هردو ی آن ها احتیاج دارم :shock:

:lol: فقط سریع باشه لطفا :lol:

:) اگه میشه از دادن آدرس یا لینک دانلود فایل های تورنت جلو گیری کنید و فایل های تورنت نگذارید :)

pclord

کاربر متخصص
سلام.
اگه بخواین آموزش دانلود کنین راه های بهتری هست.تورنت!!! من تورنت رو اصلا توصیه نمی کنم.
چون برای استفاده از تورنت باید send و recive به یه اندازه باشه یعنی اگه 1 گیگ دانلود کردین باید 1 گیگ آپلود کنین
چون معمولا یک طرفه هست سرعت دانلود به شدت کم هست

سلام عارف جان
خوبی؟

برای دانلود از تورنت اگه یک گیگ بخوای دانلود کنی حتما نباید یک گیگ هم آپلود کنی ،من خودم هر روز دارم از تورنت دانلود میکنم به ازای هر یک گیگ که دانلود میکنم شاید نهایتش 20 مگ آپلود بشه. وقتی از تورنت داری دانلود میکنی فقط یک نفر فابل برات نمیفرسته و بستگی به تعداد سبدر ممکنه 20 نفر همزمان برات فایل میفرستن که سرعت دانلودت هم خیلی بالا میره.

در ضمن دوست عزیزی که این تایپیک رو زدن این نظر سنجی که زدین جاش اشتباهه و شما اومدین تو بخش مکس که اکثرا تری دی مکس کارا بهش سر میزنن نظر سنجی رو ایجاد کردین مطمئنا بیشتر دوستان که با مایا کار میکنن این نظر سنجی رو نمیبینن که شرکت کنن هر چند دوستان مایا کار حرفه ای زیاد وقت نمیکنن به انجمن سر بزنن که دوستان حتما میشناسن امین،سروش و...

موفق باشید.:oops:

djpooya

Active Member
کسی آموزش ساخت آب و نفت را نداشت

:lol: می خواستم بدونم که کسی آموزش ساخت آب و یا نفت در تری دی مکس را نداشت ؟ :lol:

:lol: در ضمن من یک مشکل در کرک Cebas Final Shaders دارم اگه میتونین کمک کنین :-?

:cry: برای کرک اون ها باید آی پی کلامپ ار کرک کنم که در کرک اون مشکل دارم :cry:

:oops: اگر کسی هم فایل های Cebas Final Shaders را داره آپلود کنه :oops:

Mostafa-3D

Well-Known Member
برای شبیه سازی هر کدوم از اینا ابزار خودش رو داره
پیشنهادات من :

آب = RealFlow
خاک = سیستم ذره ای و Krakatoa
آتش = FumeFX
باد = !!! باد که خب اینطوری به خودی خود توی دنیای سه بعدی معنی نداره و باید روی یه چیزی تاثیر بزاره که مکس خودش یه wind داره که فکر کنم کارتون رو راه بندازه .

برای نفت هم میتونی از همون RealFlow استفاده کنی . خیلی خوب میتونه این کار رو برات انجام بده

موفق باشی

djpooya

Active Member
لطفا لینک نرم افزار ها را بدهید

:mad: لطفا سریعا لینک نرم افزار ها بدون هیچ گونه نصیحت یا آدرس بگذارید تا من به صورت مستقیم دانلود کنم :mad:

:cry: امروز آخرین روز اشتراکم برای اینترنت پرسرعت هست :cry:

:) پس همین الان به من لینک دانلود مستقیم بدید :)

djpooya

Active Member
لینک نرم افزار ها فیلتر شده

:cool: لطفا لینک نرم افزار Real Flow 2012 برای تری دی استودیو مکس 2012 را بدهید :cool:

:-? و قبل از آن چک کنید که فیلتر نباشد :-?

:) چون من روی سه تا هاست که رفتم هرسه فیلتر بود :)

:lol: لطفا آن را به همراه تمامی پلاگین هایش بدهید چون حجم برایم مهم نیست فقط لینک به همراه تمامی پلاگین هایش باشد :lol:

:shock: خواهش می کنم سریع باشه :shock:

djpooya

Active Member
نرم افزاری به جز Fume FX

:cool: پس از مدت ها برگشتم تا این تاپیک را زنده کنم و سوالم را بپرسم :cool:

:-? یه مدتی با نرم افزار Fume FX کار کردم که نرم افزار بسیار خوبی بود :-?

:cry: اما در مدتی که دوره ی آموزشی رفتم فهمیدم با یک نرم افزار دیگه هم میشد ساخت افکت های آتش را که اون هم جالب بود میخواستم بدونم شما اسمش را نیمدونید ؟؟؟ :cry:

:mad: در ضمن میخواستم بدونم میشه ب خود مکس یک آتش خلق کرد که بسوزه و انیمیت بشه چون من جلوه اش را بلدم ولی انیمیتش جالب نمیشه :mad:

:rose: لطفا به سوال های بالا جواب بدید :rose:

:paint: با تشکر فراوان :paint:

MBTCG

Member
برای 3ds max پلاگین FoenixFD هم کار FumeFX رو انجام می ده. البته برای شبیه سازی مایعات هم می شه ازش استفاده کرد. و جالب تر اینکه چون هر دو را با هم داره (یعنی هم آب هم آتش) میشه باهاش مایعات در حال سوختن ساخت!

djpooya

Active Member
درخواست لینک آموزش فونیکس !!!

:) ببخشید میخواستم بپرسم که آموزشش را داریدمنظورم درباره ی پلاگین فونیکس هست و اگه دارید و میشه لینک دانلود بذارید :)

:oops: من چند تایی دانلود کردم با سرچ تو گوگل ولی اگه شما شخصا آموزشی ساختید یا دارید قرار بدهید تا هم من و هم دیگر علاقه مندان تری دی استودیو مکس استفاده بکنیم :oops:

djpooya

Active Member
با چه نرم افزاری ؟

:cool: میخواستم بپرسم آیا آموزشش هم هست که با خود مکس کار کنی ؟ :cool:

benyamin_pc

Well-Known Member
این استایله پستاتونو کاش عوض میکردین یکم ستمه :wink: , آموزشاش که خیلی زیاده برا مکس مثل ریگ بیابون آموزش ریخته تو نت

جدیدترین ارسال ها

بالا