آبروم رفت با اینکار

Tiami

Member
سلام
من با امروز کلاً ده روزه که تقریبا شبانه روز مکس کار میکنم تازه دو روز وی ری کار کردم
تو شهر ما کسی نمی دونه مکس چیه وقتی میگی مکس فکر میکنن میگی مگس !!!!
در نتیجه کسی نیست که مشکلاتم رو رفع کنه . دیشب بطور اتفاقی یکی از دوستان مجید آنلاین رو معرفی کرد
یه کار بعنوان اولین کار (البته اگه بشه گفت کار)از یه فروشگاه روبروی خونمون با موبایل
عکس گرفتم و خواستم 3dش کنم پریروز از صبح تاشب گیرش بودم
، دیروز رفتم اهواز خونه دادشم که دانشجو هست و به اتفاق دوستان یه خونه دانشجویی دارن
که دو تا دانشجو معماری هم بودن . اینکارو نشون دادم حقیقتاً بهم خیلی خندیدن ولی وقتی فهمیدن ده روزه که کار میکنم گفتن واسه ده روز بدک نیست .
میدونم هزارتا ایراد داره لطفاً ، خواهشاً هم تو مدلسازی هم توی نورپردازی با ویری اشکالات فراونشو بهم بگید
دوست دارم درستش کنم به اونایی که مسخرم کردن ثابت کنم که کاره درستی نکردن . تشکر

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    63.9 کیلوبایت · بازدیدها: 54
  • 2.jpg
    2.jpg
    38 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • Mountain_Sky.jpg
    Mountain_Sky.jpg
    444.9 کیلوبایت · بازدیدها: 84

navanama

Active Member
دوست عزیز من به دل نگیر از این جور آدما زیاده
من خودم تازه کارم ولی مطمئنم دوستای مجید آنلاینی تنهات نمی زارن جای خوبی اومدی
منتظر کارهای خیره کنندت هستیم .

quickneed

Member
سلام
من با امروز کلاً ده روزه که تقریبا شبانه روز مکس کار میکنم تازه دو روز وی ری کار کردم
تو شهر ما کسی نمی دونه مکس چیه وقتی میگی مکس فکر میکنن میگی مگس !!!!
در نتیجه کسی نیست که مشکلاتم رو رفع کنه . دیشب بطور اتفاقی یکی از دوستان مجید آنلاین رو معرفی کرد
یه کار بعنوان اولین کار (البته اگه بشه گفت کار)از یه فروشگاه روبروی خونمون با موبایل
عکس گرفتم و خواستم 3dش کنم پریروز از صبح تاشب گیرش بودم
، دیروز رفتم اهواز خونه دادشم که دانشجو هست و به اتفاق دوستان یه خونه دانشجویی دارن
که دو تا دانشجو معماری هم بودن . اینکارو نشون دادم حقیقتاً بهم خیلی خندیدن ولی وقتی فهمیدن ده روزه که کار میکنم گفتن واسه ده روز بدک نیست .
میدونم هزارتا ایراد داره لطفاً ، خواهشاً هم تو مدلسازی هم توی نورپردازی با ویری اشکالات فراونشو بهم بگید
دوست دارم درستش کنم به اونایی که مسخرم کردن ثابت کنم که کاره درستی نکردن . تشکر

با اجازه ی دوستان یه خرده شدید الحن صحبت کنم .... : بلانسبت غلط کردن مسخرت کردن! .. اونا خودشون مطمئنا تو ده روز اول به ورتکس میگفتن وایتکس :green:.. آفرین بهت این برای شروع خیلی خوبه .. ادامه بده که ایشالله خیلی زود حرفه ای میشی به حرفای مفت هم گوش نده که بخوان دل سردت کنن .. موفق میشی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خوش اومدي
يكي از مشكلات تازه كار ها اينه كه هنوز مدل سازي ياد نگرفتن ميخوان از كارشون رندر بگيرن كه اين كار خيلي اشتباهيه. تا وقتي مدلينگ و تكسچرينگ حرفه اي رو ياد نگرفتي سراغ متريال و رندر نرو چون خودت دلسرد ميشي.

Tiami

Member
ممنونم . عمده مشکلاتم تو مدلسازی هست یا نورپردازی ؟ لطفا بهم بگید که برام خیلی مهمه

quickneed

Member
عزیز شما فعلا به نظر من رو مدلینگ کار کن و رو اون خبره شو .. هر چیزی رو که دور و بر خودت میبینی مدل کن هم Nurbs و هم polygonal .. اصولی برو جلو .. بعد متریال و جنس دادن به اشیا .. نور پردازی و رندرینگ .. عجله نکن یه فرآیند طولانی مدته

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
عمده مشکلاتم تو مدلسازی هست یا نورپردازی ؟ لطفا بهم بگید که برام خیلی مهمه

ببین شما هنوز شروع نکردی که بشه گفت مشکلت کجاست، اصلا 10 روز وقتی نیست که بشه نرم افزاری مثل مکس رو حتی شروع کرد. دست کم باید 2 سال کار کنی تا تازه بشه از کار هات ایراد گرفت و نقاط ضعفش رو دید. من به همه ی کسایی که میخوان شروع کنن مکس رو یاد بگیرن هم گفتم: اول آموزش های پارسی موجود در بازار و توسط شرکت های معتبر رو تهیه کنید. مثل پرند.

sallarmelli

Active Member
ناراحت نشو

روزی یکی از همکلاسی هام که خیلی ادعای فضل و ادب می کرد واقعا هم به نسبت اون زمان ادعای به جایی بود نسبتن ولی عادت بدی داشت مسخره کردن دیگران بود و یه روز من رو مسخره کرد تو حتی بلد نیستی سیو کنی یه عکس رو چه برسه بخواهی توی اینرنت سرچ کنی (البته چیزهایی بلد بود بگذریم)

از این ماجرا مدت ها گذشت توی دانشگاه دوباره دیدمش و در واقع هم ورودی ما شده بود باز هم من همچنان ازش خیلی عقب تر بود ولی توی ترم آخر دانشگاه من رو به عنوان هم گروه انتخاب کرد و این تا جایی رسیده بوده که همین آدم که بچه ها کلاس لقب پدر کامپیوتر کلاس و cad رو بهش می دادن بعضی از فرمان هایی که من می گفتم براش نادر و جدید بودند و اونجا بود که با احترام خاصی که به من می گذاشت یه جورایی از رفتار گذشته اش عذر خواهی می کرد

ولی روزی که هرکس فکر کنه به آخر یه چیز رسیده به سرازیری دره ی غرور رسیده که تهش تاریکیه

حالا من دوتا فرمان می گم ببینم کی بلد البته اونایی که cad کار کردن باید جواب بدن . البته قصد از گفتن ، آموزش برای کسایی که بلد نیستن چون خودم زیاد استفاده می کنم.

فرمان aa و plan کارشون چیه؟

سلام دوست من به نظر من اول شما باید یه صحنه ای را انتخاب کنی که مناسب رندر باشه بعد شروع به کار کنی این عکس را من فکر می کنم حرفه ای ها هم نتو نند خوب درش بیارند چون یه عکس مبهم هست و بد اول هم از محیط های داخلی شروع کن اون ها را که حرفه ای شدی بعد برو سراغ بیرون بعد فقط مدلینگتا توپ کن فعلا خیلی ها فکر می کنند دکمه رندر را که می زنند یه جیز دیگه نشون میده در صورتی که کاری را که انجامش دادی نشون میده در ضمن من فکر می کنم شما تو 3-4 ماه می تونی حرفه ای شی فقط یه نکته اصلا کار نزن حالا فقط بشین آموزش های خارجی را ببین مثل آموزش های شرکت digital tutor , gnomon بعد کم کم شروع به کار کن این طوری کار کنی به نظرم بتونی 3-4 ماهه حرفه ای شی

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین می خوای معماری کار کنی یا داخلی؟ اگر می هر کدوم رو میخوای کار کنی تو گوگل جست و جو کن. آموزش های معماری یا مدلسازی زیاده

اگر می خوای مدل سازیت قوی بشه بهترین آموزش شرکت digital tutors هستش که 8 نا دی وی دی هستش و زیر 10 تومان می تونی پیداش کنی
3d max digital tutors 2009
اگر هم معماری خواستی کار کنی چند تا سایت هستن که محصولات آموزش عالی میفروشن. مثلا www.archdownload.com

جدیدترین ارسال ها

بالا