قالب آبرنگ

hamed1star

Member
تبریک میگم دوست من واقعا کار تاپی شده

مخصوصا پاشیده شدن رنگها واقعا جالب بود .

آرزوی موفقیت روز افزون

*farshid*

کاربر VIP
اسپم
من یه روز نبودم چقدر سایت شلوغ شده

آرامش خودتون رو حفظ کنین
اوضاع تحت کنترله :green:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایول. چه کار زیبایی. بسی خوشمان آمد. فقط به نظر من اون آب توی لیوان یه کم جالب نشده :green: ولی بقیه ی کارت عالیه. تبریک :rose:
موفق باشی و سربلند.

.:. soroosh .:.

Active Member
من از این کار خیلی خوشم اومد از همون اولش ... الانم نمیدونم قبلا نظر دادم یا ندادم اما خب ...
من از اون آب رنگ هایی که کنار خود تیکه های رنگ های داخل ظرف ریخته خیلی خوشم اومده و به نظرم درصد زیادی از زیبایی تصویر برای همونا باشه.
کلا چیدمان و ترکیب رنگی و ... همه چی عالیه.
اما من با هیچ کدوم از بک گراند ها نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم. حتی به نظرم بدون بک گراند شاید مناسب تر باشه( یعنی یک رندر کلوز آپ تر یا ... )
موفق باشین و میبخشید بابت تاخیر :rose:

::reza::

کاربر VIP
من از این کار خیلی خوشم اومد از همون اولش ... الانم نمیدونم قبلا نظر دادم یا ندادم اما خب ...
من از اون آب رنگ هایی که کنار خود تیکه های رنگ های داخل ظرف ریخته خیلی خوشم اومده و به نظرم درصد زیادی از زیبایی تصویر برای همونا باشه.
کلا چیدمان و ترکیب رنگی و ... همه چی عالیه.
اما من با هیچ کدوم از بک گراند ها نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم. حتی به نظرم بدون بک گراند شاید مناسب تر باشه( یعنی یک رندر کلوز آپ تر یا ... )
موفق باشین و میبخشید بابت تاخیر :rose:
سلام به آقا سروش گل
خیلی ممنون . نظر لطفتونه. (قبلا که نظر ندادید ولی خوب الان که نظر دادید:wink: مرسی).
والا رنگهایی که میگید قشنگ شدند زمان بیشتری رو هم صرف ساختنشون کردم(با فتوشاپ) .البته ساختنشون برام لذت بخش بود.:paint:
اگه شما این صحنه ای که من ساختم رو به این صورت تجسم کنید مطمئنا ارتباط هم برقرار میکنید. یه اتاق دارای پنجره و یه میز که زیر اون یه فرشی پهن شده.
خیلی ممنون بابت نظرات گرمتون:rose:

آخرین ویرایش:

Milad-S

New Member
بچه تو چرا با احساسات بچه های مردم بازی میکنه. آخه من کفرم اومده رو خدا. اینقدر حرسمو در نیار. واواااای واای وااااااای. همش عکسه واقعیه میدونم. آخه چرا؟؟؟! منم میخوام یاد بگیرم. ووووووووووای دارم همینجوری تو خونه اینور و انور میرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا