آبجکت آماده گچبری

nsk-co

Active Member
سلام کسی موضوعات آماده گچبری داره
البته لینکش فیلتر نشده باشه:green:

nsk-co

Active Member
آخه به لطف شبکه اینترنتی ایران لینکش فیلتر شد
راپید شیرشو نداری

Ultra3D

Well-Known Member
نه ... تو همون بخش پست بزن و از مسئول بخش دانلود ( pclord) بخوا که برات اگه تونست پیدا کنه
خودت هم اگه تونستی سرچ کن ... البته عبارت انگلیسی اون رو

mani h2

Member
مشگل آبجکت ها

تو بخش دانلود های ودئویی مکس ااینا هم هست
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=132755&page=32

Ultra3D جان من این آبجکت هارو دانلود کردم ولی وقتی آن زیپ میکنمشون فایلایه مکسشون باز نمیشن به هیچ صراتی هم مستقیم نیستن من یدونشونو میزارم خدتون ببینید .
البته من اول فکر میکردم با ورژنی بالا تر از مکس من طراحی شدن ولی مکس 2010 هم نثب کردم باز نشدن.
خیلی ممنون میشم اگر راحنمایی کنید:rose:

پیوست ها

• W690.rar
    314.3 کیلوبایت · بازدیدها: 76
  • Безымянный1.JPG
    Безымянный1.JPG
    36.2 کیلوبایت · بازدیدها: 46
ultra3d جان من این آبجکت هارو دانلود کردم ولی وقتی آن زیپ میکنمشون فایلایه مکسشون باز نمیشن به هیچ صراتی هم مستقیم نیستن من یدونشونو میزارم خدتون ببینید .
البته من اول فکر میکردم با ورژنی بالا تر از مکس من طراحی شدن ولی مکس 2010 هم نثب کردم باز نشدن.
خیلی ممنون میشم اگر راحنمایی کنید:rose:
سلام برادر فایلی که آپ کردید مشکلی نداشت بازش کردم با مکس 2010

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
به احتمال قوی شما فایل هایی که در اختیار دارین تو فولدری هستن که نام اونها غیر لاتین هست

یعنی فارسی یا چینی یا ژاپنی هست

حالا چرا فایل هایی که به دوستان دادی باز شد ولی برای شما باز نشد
خوب چون شما فقط فایل رو دادی
اگه همراه فولدر میدادی برای دوستان دیگه هم باز نمیشد
------------

مکس قبل از اینکه فایلی رو باز کنه اول میگرده ببینه تو چه فولدری هست(بیشتر برنامه ها اینجورین)

شما کافی تک تک فولدر هایی که توش این مدل ها قرار دارن رو Rename کنید و فقط لاتین یا انگلیسی تایپ کنید

موفق باشید

nsk-co

Active Member
من از reactor _master عزیز ممنونم که فایل هارو برام فرستاد مشکل من حل شد و ازش تشکر می کنم

mani h2

Member
ممنون

به احتمال قوی شما فایل هایی که در اختیار دارین تو فولدری هستن که نام اونها غیر لاتین هست

یعنی فارسی یا چینی یا ژاپنی هست

حالا چرا فایل هایی که به دوستان دادی باز شد ولی برای شما باز نشد
خوب چون شما فقط فایل رو دادی
اگه همراه فولدر میدادی برای دوستان دیگه هم باز نمیشد
------------

مکس قبل از اینکه فایلی رو باز کنه اول میگرده ببینه تو چه فولدری هست(بیشتر برنامه ها اینجورین)

شما کافی تک تک فولدر هایی که توش این مدل ها قرار دارن رو Rename کنید و فقط لاتین یا انگلیسی تایپ کنید

موفق باشید

واقا نکتهی جالبی بود که نمیدونستم فایلها رو رنیم کردم درست شد خیلی ممنون:rose:

mona1984

New Member
میشه به ما هم بگید بالاخره این ها رو از کجا دانلود کردید ؟ راستش میخوام سرچ کنم ولی نمیدونم به انگلیسی چی میشه گچبری ! و سر ستون و کتیبه و از این چیزای کلاسیک چوبی ...اگر کسی میدونه به ما هم بگه.
لینکی که اولترا 3d داده بود رو هم دیدم خبری نبود ...

جدیدترین ارسال ها

بالا