mosi20
Active Member
يعني نميشه؟Masih گفت:شرمنده!![]()
مسيح.
يعني نميشه؟Masih گفت:شرمنده!![]()
مسيح.
mosi20 گفت:يعني نميشه؟Masih گفت:شرمنده!![]()
مسيح.
ميخوام ببينم جدا با سويش ساختي يا با پلاسما اما من كه ميدونم با چي ساختيش.Masih گفت:mosi20 گفت:يعني نميشه؟Masih گفت:شرمنده!![]()
مسيح.
شما كه خودت استادي! احتياج به اين كارها نداري.
مسيح.
mosi20 گفت:ميخوام ببينم جدا با سويش ساختي يا با پلاسما اما من كه ميدونم با چي ساختيش.Masih گفت:mosi20 گفت:يعني نميشه؟Masih گفت:شرمنده!![]()
مسيح.
مسيح.
mosi20 گفت:من همينارا برات تو سويش ميسازم مثل همين خانومه كه ساختم.
اين فايل شمازاهم اگه بخواهي فايل سويششو برات بزارم رو سايت ؟؟؟
نه ديگه اينكه تابلوست با سويش نيست اما من همين را عينن تو سويش برات ميسازم.Masih گفت:mosi20 گفت:من همينارا برات تو سويش ميسازم مثل همين خانومه كه ساختم.
بالاخره من نفهميدم تو فكر ميكني من اينو با سويش ساختم يا نه؟! درضمن من نگفتم اينها رو با سويش ساختم يا نساختم! من اصلا هنوز ادعايي در اين مورد نكردم.![]()
مسيح.
mosi20 گفت:نه ديگه اينكه تابلوست با سويش نيست اما من همين را عينن تو سويش برات ميسازم.Masih گفت:mosi20 گفت:من همينارا برات تو سويش ميسازم مثل همين خانومه كه ساختم.
بالاخره من نفهميدم تو فكر ميكني من اينو با سويش ساختم يا نه؟! درضمن من نگفتم اينها رو با سويش ساختم يا نساختم! من اصلا هنوز ادعايي در اين مورد نكردم.![]()
مسيح.
ميخواهي؟
اگه ميخواهي بگو فكر كنم 3 يا 4 روز كار داشته باشه بعدش بهت فايل سويششو ميدم.
mohsenshahbazi گفت:اي بابا شما خودت گفتي سويش فقط اسكريپت نويسي نيست و بايد بتوني با چند تا ابجكت ساده طراحي سه بعدي بكني
حالا اومدي ميگي من اينارو با سويش نساختم
شرمنده : مسخره كردي مارو ؟
mohsenshahbazi گفت:اخه خودت گقتي دو تا كار ميزارم باسويش كه فكر نكني سويش فقط اسكريپته !!!!!!!
نمي دونم ؟؟ حالا بيخيال اين رو هم با پلاسما ساختي ؟
mosi20 گفت:فعلا اين درخت نخلش تا بعد
http://www.freewebs.com/swishmax/nakhl.zip
Masih گفت:mosi20 گفت:ميخوام ببينم جدا با سويش ساختي يا با پلاسما اما من كه ميدونم با چي ساختيش.Masih گفت:mosi20 گفت:يعني نميشه؟Masih گفت:شرمنده!![]()
مسيح.
مسيح.
فكر نكنم اصلا با پلاسما كار كرده باشي كه فكر ميكني من اينو با پلاسما ساختم. بعدش هم اينكه من كجا گفتم اينها رو با سويش ساختم؟ 8O
خوشحال ميشم حدس بزني كه با چي ساختم!
مسيح.
عزيز دل برادر احترام خودت را نگهدار .اينجا خودش مدير داره هر وقت سلاح بدونه تاپيك را قفل ميكنه يا پست هركسي را كه بخواهد پاك ميكنه .Mohsen_MMB گفت:Masih گفت:mosi20 گفت:ميخوام ببينم جدا با سويش ساختي يا با پلاسما اما من كه ميدونم با چي ساختيش.Masih گفت:mosi20 گفت:يعني نميشه؟Masih گفت:شرمنده!![]()
مسيح.
مسيح.
فكر نكنم اصلا با پلاسما كار كرده باشي كه فكر ميكني من اينو با پلاسما ساختم. بعدش هم اينكه من كجا گفتم اينها رو با سويش ساختم؟ 8O
خوشحال ميشم حدس بزني كه با چي ساختم!
مسيح.
بابا ول كنيد اين حرفهاي پوچ و اعصاب خرد كن رو.چه معني داره؟ آقا يكي يه چيزي با يه برنامه اي ساخته كه شايد به درد يه نفر ديگه بخوره. ديگه چه معني داره اين همه با همديگه لجبازي كنيد؟