؟؟Chat in LAN

royal200x

Member
سلام .
چند وقتی هست دنبال ارتباط برقرار کردن بین دو سیستم در یک شبکه محلی هستم ، البته از طریق فلش .
فرض کنید دو تا سیستم بوسیله کابل کراس ، شبکه شدن .
حالا چطوری می شه مثلا یک سیستم چت درست کرد که این دو تا سیستم بتونن با هم چت کنن ؟
این روش ها رو هم دیدم ، اما نتونستم ازشون درست استفاده کنم :
XMLSocket
LocalConnection
SharedObject ؛ البته این کلاس احتمالا ربطی به این کار من نداره ! بقیه رو نمیدونم .
لطفا دوستانی که در جریان هستن ، راهنمایی کنن . ممنون ...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

تا اونجا كه من اطلاع دارم برنامه فلش قادر به ساخت همچين چيزي نيست بايد از SidServer استفاده كنيد

موفق باشيد

royal200x

Member
سلام دوست من

تا اونجا كه من اطلاع دارم برنامه فلش قادر به ساخت همچين چيزي نيست بايد از Sidserver استفاده كنيد

موفق باشيد

منم دیگه به همین نتیجه دارم می رسم !
...
حالا بوسیله یک سایت چطور ، این که حتما میشه دیگه ؛ نمونه ش رو زیاد دیدم .
خیلی ساده : دو نفر از دو کامپیوتر مجزا وارد یک سایت بشن و یک فایل فلش براشون اجرا بشه و شرو به چت کنن . چت هم فقط در حد متن باشه .
دوستانی که اطلاع دارند ، بگن چه چیزهایی نیاز هست ؟
فقط تا جایی که میشه سراغ Xml نرم بهتره ؛ زیاد باهاش میونه ندارم !! D:
شب خوش ...

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوستان سلام
ببخشيد ، اما تا اون جايي كه من مي دونم فلش قادر به چنين كاري هست اما با برنامه هاي جانبي
مانند Flash Server و ... (كه متاسفانه من هنوز باهاش كار نكردم)
اما نمونه اي كه من خودم انجام دادم با فلش و MDM Zinc بود كه كار زياد سختي نيست

اگر خواستيد بگيد تا براتون نمونه رو آپلود كنم
راستي اگر MDM Zinc رو نصب كنيد و توي Help يه گشتي بزنيد دستورات رو پيدا مي كنيد
به هر حال سورس من هم آزاده در صورت نياز مي تونم ارسال كنم

در ضمن اگر سوالي توي اين زمينه داشتيد بپرسيد سعي مي كنم بلد هم نباشم براتون جواب رو پيدا كنم چون مسئله جالب و مهمي هست

موفق باشيد ...

royal200x

Member
دوستان سلام
ببخشيد ، اما تا اون جايي كه من مي دونم فلش قادر به چنين كاري هست اما با برنامه هاي جانبي
مانند Flash Server و ... (كه متاسفانه من هنوز باهاش كار نكردم)
اما نمونه اي كه من خودم انجام دادم با فلش و MDM Zinc بود كه كار زياد سختي نيست

اگر خواستيد بگيد تا براتون نمونه رو آپلود كنم
راستي اگر MDM Zinc رو نصب كنيد و توي Help يه گشتي بزنيد دستورات رو پيدا مي كنيد
به هر حال سورس من هم آزاده در صورت نياز مي تونم ارسال كنم

در ضمن اگر سوالي توي اين زمينه داشتيد بپرسيد سعي مي كنم بلد هم نباشم براتون جواب رو پيدا كنم چون مسئله جالب و مهمي هست

موفق باشيد ...

الان یعنی سیستم چت کردن بین دو تا سیستم که شبکه هستن امکان پذیر هست ؛ یا سیستم چت کردن بین دو سیستم از طریق اینترنت و در بستر وبسایت ؟؟
هر کدوم که منظور جنابعالی بود ؛ لطفی بکن و یک مقداری هم توضیح بده ، من فقط میخوام بدونم باید چه ابزاری رو استفاده کنم ؛ MDM هم تا جایی من می دونم واسه لوکال و کار با بانک مناسبه ، برای ایجاد کانکشن و ارتباط RealTime من نشنیدم کاربردی داشته باشه . بازم اطلاعاتی در این مورد دارید ، ممنون میشم مطرح کنید ...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ببين اين نمونه اي كه آقا محسن عزيز گفتن براي 2سيستم از طريق اينترنت نيست چون خروجي برنامه MDM - فايل Exe هست و در

اينترنت نمي شه ازش استفاده كرد

درضمن برنامه MDM فقط براي اين كارايي كه گفتيد نيست اين برنامه حدود 800 اسكريپت داره كه بدرد همه كاري مي خوره

براي درك بهتر محسن جان فايل تو آپلود كن

موفق باشيد

mohsensemsarpour

کاربر فعال
اينم فايل

دوستان سلام
ممنون از توضيحات شما
ببينيد اين برنامه كه من درست كردم براي ارتباط به صورت شبكه اي مي باشد نه تحت وب ، اين برنامه خيلي ساده هست شما سورس رو ببينيد نياز به توضيح بود من در خدمتم ...

موفق باشيد ...

http://rapidshare.com/files/127369731/CHAT.fla.html

بالا