××پوستر جشنواره تئاتر مهرورزان، طرح جدید××

mashreghi

Member
بعضی ازدوستان عزیز و هنرمند به یک نکته مهم به عنوان یک قسمت مهم در پوستر توجه نمی کنند و اون هم این هست که چون یک نرم افزاری مثل کلک دم دستشونه از این مسئله اساسی که خط خوش با روح قوت گرفته توسط دستان یک هنرمند خوشنویس به هیچ وجه قابل قیاس با یک نرم افزار دارای الگوهای محدود نیست غافل می شن .
من از این دوست عزیز تقاضا می کنم ضمن توجه به نکات و ارزشهای فنی خوشنویسی توجه داشته باشند که در خط نستعلیق اصول وقواعد خوشنویسی کشیدگی و شکستگی رو در هر جمله ای مباح نمی دونه و به قول استاد کابلی(( تركيب بندي و طراحي صفحه در خط شكسته از اهميت بسياري برخوردار است ، چرا كه خط شكسته به دليل پيچش هاي بسيار در كلمه وسط ، كليات تركيب آن نيز از فرم خاصي تبعيت مي كند)) من فکر می کنم لازم هست یک طراح هنرمند مثل این دوست عزیز یا از هنر تکمیلی یک خوشنویس استفاده کنند یا شروع به آشنایی با اصول خوشنویسی بکنند چون با یک نگاه مجمل می توان به نازیبایی خط بکار گرفته شده در پوستر بسیار زیبای ایشان پی برد ..
اگر جسارتی شد عذر می خوام .

khboli%201.jpg

آخرین ویرایش:

H@DI-LI

Member
سلام عزیز خان.
آخه عزیز دل من بیست بار تو این تاپیک گفتم، تو اون اولی هم نوشتم که این خطی که تو این پوستر میبینین، فقط جا پر کنه.
خط اصلی بعداً نوشته شد.
حالا اون پوستر رو هم میذارم الان...

ببخشید تند صحبتیدم هاااا...

جدیدترین ارسال ها

بالا