××× کمک : مشاوره برای خرید لبتاپ تا 1 میلیون ×××

a.h.gh

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز ... ×

دوستان من میخوام یه لبتاپ تا قیمت 1 میلیون تومان بگیرم ... ×

نکاتی که برام مهمه : ×
1. سخت افزار قوی ... ×
N_aggressive%20%2827%29.gif

2. صدای خوب و با کیفیت ... ×
N_aggressive%20%2814%29.gif

3. جنس بدنه خوب ... ×
N_aggressive%20%2811%29.gif

4. تا حدی زیبا ... ×
N_aggressive%20%2826%29.gif

5. پورت های مورد نیاز رو داشته باشه ... ×:cool:
6. و غیره ... ×

!!!!!!!!!!!!!!!!!:-?
ممنون میشم هر چه زودتر کمکم کنید !!! چون زیاد وقت ندارم که صبر کنم !!!
N_aggressive%20%2817%29.gif

من خودم نظرم رو Dell Inspiron 5110-A هست ، حالا دوستان راهنماییم کنند که این لبتاپ خوبه یا گزینه دیگه ای بهم پیشنهاد کنند ....:rose:

آخرین ویرایش:

Hwt

Active Member
Acer 5750G

Core i7 سندی بریج
6 گیگ رم
640 گیگ هارد
گرافیک 540GT 2GB
USB3.0

H00ti

Active Member
به نظرم شما برو بازار چندتا مدل ببین.اطلاعاتت که کامل شد بیا ما بگیم کدوم بهتره.وگرنه الان هرکس یه مدل معرفی می کنه و شما دلیل می خوای.شاید اصلا شما از لپ تاپ Acer خوشت نیاد.مثلا خودم از Dell خوشم نمیاد.در ضمن همه شرکت ها الان بیشتر لپتاپاشون توی همین رنج قیمت(1تا1.5) هست.پس ظاهر لپ تاپ هم مهم میشه.

a.h.gh

New Member
به نظرم شما برو بازار چندتا مدل ببین.اطلاعاتت که کامل شد بیا ما بگیم کدوم بهتره.وگرنه الان هرکس یه مدل معرفی می کنه و شما دلیل می خوای.شاید اصلا شما از لپ تاپ Acer خوشت نیاد.مثلا خودم از Dell خوشم نمیاد.در ضمن همه شرکت ها الان بیشتر لپتاپاشون توی همین رنج قیمت(1تا1.5) هست.پس ظاهر لپ تاپ هم مهم میشه.
Dadash Zaher Zyad Mohem Nist , Sakhtafzari Moheme

a.h.gh

New Member
در ضمن داداش من تحقیقات لازم رو انجام دادم ، و فقط میخوام نظر دوستان رو هم بدونم ، من acer رو قبول دارم و این پیشنهادی که دوستمون داد رو هم بررسی کردم ، گزینه خوبیه !!! فعلا acer گزینه اصلی شده ، چون گرافیک قوی تری داره !!! من آخر هقته میخوام برم برا خرید ، برا همین عجله دارم !!! حالا منتظر نظر دوستان هستم ؟

H00ti

Active Member
Dadash Zaher Zyad Mohem Nist , Sakhtafzari Moheme

من اگه الان 5 تا لپتاپ با اطلاعات سخت افزاری مشابه و قیمت تقریبا یکسان به شما معرفی کنم،کدوم رو انتخاب میکنی؟پس نمیشه به ظاهر توجه نکرد.

در ضمن داداش من تحقیقات لازم رو انجام دادم

حالا که تحقیق کردی،کدوم برند رو بیشتر می پسندی(Dell,Acer,Asus,Toshiba,Sony,Samsung,Lenovo,Fujitsu)؟

a.h.gh

New Member
من اگه الان 5 تا لپتاپ با اطلاعات سخت افزاری مشابه و قیمت تقریبا یکسان به شما معرفی کنم،کدوم رو انتخاب میکنی؟پس نمیشه به ظاهر توجه نکرد.

حالا که تحقیق کردی،کدوم برند رو بیشتر می پسندی(Dell,Acer,Asus,Toshiba,Sony,Samsung,Lenovo,Fujitsu)؟

در اون صورت میشه به ظاهر توجه کرد ...
دل از نظر سخت افزاری خوبه ولی چون من الان خودم دل 1564-A دارم و ازش راضی نیستم ف دو دلم که دوباره دل بگیرم یا نه ...
در مورد ایسر اینطور که من تحقیق کردم لبتاپ های خوبین و فقط صداشون ضعیفه ...
Toshiba,Samsung,Lenovo,Fujitsu که اصلا روش فکر نکردم ...
در مورد Sony هم که تنها چیزی میشه گفت اینه که لبتاپ دvست و حسابی بخوای بگیری بالای 1.5 باید خرج کنی ...
در مورد ایسوس هم ، میگن لبتاپ های بدی نیستند ...
حالا پیشنهاد شما چیه ؟

H00ti

Active Member
من که Asus رو پیشنهاد می کنم.هم قیمتش مناسبه هم کارش خوبه.Acer هم شنیدم خوبه ولی تا حالا باهاش کار نکردم.در ضمن حواست به جنس لپ تاپ هم باشه.بعضی هاشون خیلی جای دست روش میمونه که کلافه کننده هستن.یه سری به این سایتم بزن
http://kimiaonline.com/

a.h.gh

New Member
من که asus رو پیشنهاد می کنم.هم قیمتش مناسبه هم کارش خوبه.acer هم شنیدم خوبه ولی تا حالا باهاش کار نکردم.در ضمن حواست به جنس لپ تاپ هم باشه.بعضی هاشون خیلی جای دست روش میمونه که کلافه کننده هستن.یه سری به این سایتم بزن
http://kimiaonline.com/
ممنون ... میشه چند مدل رو هم پیشنهاد کنید ...

royatemp

Member
من خودم dell دارم از اون مینی ها واقعا ازش راضیم صداشم از بقیه لپ تاپ ها بیشتره من خودم دوروبره 800ت خریه بودم

جدیدترین ارسال ها

بالا