° ° ° قدم نو رسیده مبارک :دی ° ° °

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sepi90

Member
خواهر ماندانا من مشکل عضويت ندارم ( نميدونم چش بود حالا ديگه نيست ) ، ولي اين مشکل روبوسي خيلي معضل شده واسه ما ، ( به بابا جان سلام برسون :ي )

Mandana

Active Member
حاج مانی من از شماره ی تاپیکت خوشم اومده . اخرش چند میدی برش دارم؟

تولد دخترمه !!! میخوام بدم به اون جلو دوستاش کم نیاره :سوت: بزرگه نه ها !!!! اونو دادم رفت کوچیک رو میگم : سوت مکرر

راستی افتتاح سایت هم که هیچی ولش کن قبلا تبریک گفتم............. سوت:

بعدن حراج می کنم :سوت:

ایویل الان تازه متوجه شدم...
خیلی خوشحال شدم بالاخره سایت راه افتاد ...
امیدوارم روز به روز موفق تر باشید...
سایت و فرومتون هم شلوغ تر و پر بار تر
راستی خیلی خوشحال شدم که بالاخره یک فروم تخصصی هم درباره گرافیک دو بعدی هم ساخته شد
این تخصصی تر شدن باعث رشد فرومتون میشه حتما...
با هم هم دوست باشیم فقط فرقمون از لحاظ آدرس یه n هست :دی
موفق باشید
میسی میسی
یو 2 دوست جان.ایشالاه سایت تو هم همینطور.منم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشن این دو سایت
150fs967266.gif

/

خیلی عالی شده .
منم ثبت نام کردم یه مین طول کشید.
تعطیلات خوش بگذره

مرسی خانومی.لطف دارین
والاه تعطیلات که هفته ی پیش بودم
150fs964289.gif
جاتون خالی
موفق باشید
420.gif

/

بسیار توپس شده کارت عزیز!
کار که خیلی قشنگه، اما بیشتر میخواستم بابت افتتاح سایتت تبریک بگم. منم امیدوارم سالها جشن تولشدو بگیری. ما ها رم دعوت کنی کیک بخوریم چاق شیم :دی

موفق باشی گلکم( گل میدهییییییییم به دستت P: )
ماهدههه.مرسی دوست جان
154fs874950.gif

چشات قشنگ میبینه دوستی.ایشالاه توو که شیرینی ئه قبولی ات رو دادی :سوت: می هم بهت شیرینی ئه تفلد این که هیچ، شیرینی دندون در آوردنش رو هم میدم
150fs964484.gif

میسی میسی
موفق باشی
420.gif

/

دلم داره ويلی ويلی ميره كه بيام ببينم اونجا چه‌خبره

اگه Keyworde سايتتون اصلاح می‌شد منم می‌تونستم بيام

جون هركی دوست داريد يه آی‌دی عضويت هم برای من بزاريد كنار...

نازی نازی :(
الان میرم یه حسین 2020 براتون کنار میذارم
150fs964289.gif
می کی ورد های سایت رو هم هر چی نگاه کردم چیز بدی توش نبود
150fs967029.gif
میشه بگین اینترنتتون رو از کجا میگیرین؟نام آی اس پی و اینا.البته جواب این سوالم رو پخ کنید.چون تاپیک یه مقدار از بحث اصلی اش منحرف میشه
150fs967029.gif

/

تبریکات بی ارزش (مثل خودم) من رو هم بابت افتتاح سایتتون بپذیرید.
...(خود سانسوری)

تبریکاتت هم مثل خودت برام کلی ارزش داره.انقدر خود کم بین نباش
150fs967029.gif

خیلی خیلی هم مرسی
154fs874563.gif

/

خواهر ماندانا من مشکل عضويت ندارم ( نميدونم چش بود حالا ديگه نيست ) ، ولي اين مشکل روبوسي خيلي معضل شده واسه ما ، ( به بابا جان سلام برسون :ي )

150fs967317.gif
بزرگی تون رو می رسونم
150fs967317.gif

/

سلام . اولا بابت سایت به شما تبریک میگم و دوما طرحتون خیلی قشنگ شده . سوما میشه آموزش ساخت اون ابرهارو بدین ؟ اگه براشه هم که ...

بهبه سلام دوست جان فراری
150fs964484.gif
کم پیدا شدین ها
150fs967029.gif
:اسمایل دلتنگی:
اولان خیلی خیلی میسی
154fs87729.gif
دومن بازم خیلی خیلی میسی
154fs87729.gif

سومن والاه اول با دست کشیدم .روی کاغذ.بعد اسکن کردم و از اول با قلم کار کردم.دورش رو یکم بلور دادم که خیلی شارپ نباشه.انتهاش رو هم اسماج دادم.داخلش هم بعضی جاها رنگها رو blend کردم.بعد هم یک لایه روش درست کردم و با براش ظریف بعضی جاها رو با رنگ روشن تر، خط گذاری کردم و کمی بلور کردم
توی فایل پی اس دی بهتر مشخصه.پی اس دی یکی از ابرها رو برات توی پیوست میذارم
باز هم مرسی و موفق باشی
420.gif
156fs230064.gif
420.gif

پیوست ها

• Cgpersian.zip
    176.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

h-akhavan

Member
دیر پیام دادم. نه؟

سلام حاج خانوم:D:D

اونی که همیشه میگه (بازم من دیر رسیدم) اگه الان جای من بود چیییی میگفت! چند بار خواستم پیام بذارم و بهت و بهشون تبریک بگم ولی نشد. (گل و بلبل و چهچه)
اگه دیر نشده تبرکات داغ (اگه سرد نشده باشن) منو پذیرا باش. امیدوارم تو این کارم موفق باشی (دست هایی که اینطوری کردن و در حال دعا کردنن) وبیشتر از اون امیدوارم که یکی از اونایی که ادعای هکر بودن دارن، پیداشون بشه و سایتتونو هک کنن. آخ که چه حالی میده (ادمکی که دست رو دلش گذاشته و روده بر شده از خنده).

یه خورده دیگه من میام البته اگه جا باشه:cry:

h-akhavan

Member
درود بر تو

داشت یادم میرفت
راجع طرحت باید بگم که فوق العادست.:-? جدی میگم :mad: به خصوص خانومه و درخت.
یه خورده با بکش مشکل دارم ولی نمیدونم چی بگم:wink: ساقه درخت واقعا جالبه و برگهاشم همینطور ولی ساقه و برگ و میوه (که فکرر کنم گوجه فرنگی باشه) هیچ سنخیتی باهم ندارن!! نمی دونم شاید توی این سبک جدید این عدم سنخیت مشکلی نباشه!:wink:
خانومه هم عالیه، هیکل و تناسب اندام و .... توپ. فقط اون دستی که سیب گرفته خیلی واضح نیست ولی اون یکی دست که سبد داره خیلی خوبه. چشاش خیلی کشیدست، دماغ و مماغ و بینی هم که نداره؟ زیر پاشم چرا از همون برگ درخته؟ ابرهای خیلی خوبی هم ساختی!
بازم موفق باشی و هک شده:oops:

AOM

New Member
کارت خيلي قشنگه.خيلي جالبه که ميشه با کامپيوتر هم همچين طرح هايي زد.ميشه بگي از چه برنامه هايي استفاده کردي؟چون من مبتديم نميدونم و اينکه از کجا بايد اموزش اين برنامه هارو گير اورد?ممنون

siavashmusic

Active Member
تبریک میگم لیدی ماندانا بسیار کار پسندیده ای بود
احیانا اگه خدای نکرده فروم مشکل برنامه نویسی و فنی داشت میتونی روی من حساب کنی چون حقیقتا نمیدونم چه کادویی باید برای خونه جدیدتون تقدیم کنم

پاینده باشی

راورا

Member
سلام
کار خیلی قشنگی شده
منم تبریک میگم
فقط یکی اینکه اگه اون سنگی که جلوی درخت گذاشتی 1 دانه نبود بهتر میشد یا اگه یه کم گل و بوته داشت بهتر بود
و یکی اینکه درختت نسبت به کارت خیلی محوشده بید
اگه شفافیت و برجستگیش مثل ابرا و خود شخصیت بود خیلی قشنگ تر میشد
در کل کار خوبی شده
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی:wink:

Mrpl

Member
من هم تبریک میگم شدید. ایشالا جمع موفق باشه.
فقط سوالی که برام پیش اومد اینه که مگه اینجا چه مشکلی داره که اونجا راه اندازی شد؟؟

Mandana

Active Member
سلام حاج خانوم

اونی که همیشه میگه (بازم من دیر رسیدم) اگه الان جای من بود چیییی میگفت! چند بار خواستم پیام بذارم و بهت و بهشون تبریک بگم ولی نشد. (گل و بلبل و چهچه)
اگه دیر نشده تبرکات داغ (اگه سرد نشده باشن) منو پذیرا باش. امیدوارم تو این کارم موفق باشی (دست هایی که اینطوری کردن و در حال دعا کردنن) وبیشتر از اون امیدوارم که یکی از اونایی که ادعای هکر بودن دارن، پیداشون بشه و سایتتونو هک کنن. آخ که چه حالی میده (ادمکی که دست رو دلش گذاشته و روده بر شده از خنده).

یه خورده دیگه من میام البته اگه جا باشه
سلام حاج آقا
crazy.gif

تشکرات ویجه.چقد تو بدجنسی.سایت هک بشه گناه داریم
cry2.gif
دلسنگ
cry2.gif

/

داشت یادم میرفت
راجع طرحت باید بگم که فوق العادست. جدی میگم به خصوص خانومه و درخت.
یه خورده با بکش مشکل دارم ولی نمیدونم چی بگم ساقه درخت واقعا جالبه و برگهاشم همینطور ولی ساقه و برگ و میوه (که فکرر کنم گوجه فرنگی باشه) هیچ سنخیتی باهم ندارن!! نمی دونم شاید توی این سبک جدید این عدم سنخیت مشکلی نباشه!
خانومه هم عالیه، هیکل و تناسب اندام و .... توپ. فقط اون دستی که سیب گرفته خیلی واضح نیست ولی اون یکی دست که سبد داره خیلی خوبه. چشاش خیلی کشیدست، دماغ و مماغ و بینی هم که نداره؟ زیر پاشم چرا از همون برگ درخته؟ ابرهای خیلی خوبی هم ساختی!
بازم موفق باشی و هک شده
باز هم میسی.خیلی خیلی لطف داری دوست جان
wavey.gif

نه! میوه ها گوجه فرنگی نیس! هویج ئه!
help.gif
:دی
بینی هم نداره.فکر نمی کنم لازم داشته باشه.با دهن نفس می کشه
crazy.gif
ولی بی شوخی بی مماخ خشنگ تر نیس؟
62.gif

/
مثل همیشه عالی!

خسته نباشی

ممنون

مهران/.
هیییییییییی برادر جوجوووک
1418v1i.gif

کجا بودی این چند روزه؟
cuty021.gif

میس یو سو ماچ!!!!
love0052.gif

میسی برای نظر.مثل همیشه به می لطف داری
approval.gif

موفق باشی دوستییییی
aww.gif
shy.gif
shy.gif

/

کارت خيلي قشنگه.خيلي جالبه که ميشه با کامپيوتر هم همچين طرح هايي زد.ميشه بگي از چه برنامه هايي استفاده کردي؟چون من مبتديم نميدونم و اينکه از کجا بايد اموزش اين برنامه هارو گير اورد?ممنون

تمامن با کامپیوتر نیست.مثلن ابرها رو اول با مداد روی کاغذ کشیدم، بعد آوردم توی پی سی و درستشون کردم
aww.gif

برنامه هم فقط و فقط از فتوچاپ!!! :دی استفاده کردم
shy.gif

آموزش فتوشاپ؟ والاه توی بخش مقالات و توی بخش آموزش های همینجا می تونین موارد خیلی خوبی پیدا کنین
شما شروع کنین.هر جا کمکی ازم بر می اومد در خدمتم
love0052.gif

موفق باشید
kittyhug1.gif
kittyhug4.gif

/

سلام

من که نظرم تو یاهو گفتم

تکرار نمیکنم که از دهن میفته
منم همونجا توی یاهو جوابتو دادم :دی
تکرار نمی کنم که از دهن نیافته :سوت:

.
خیلی خیلی مرسی دوستی.همیشه به می لطف داری مهلبان دوست
happy.gif

/
تبریک میگم لیدی ماندانا بسیار کار پسندیده ای بود
احیانا اگه خدای نکرده فروم مشکل برنامه نویسی و فنی داشت میتونی روی من حساب کنی چون حقیقتا نمیدونم چه کادویی باید برای خونه جدیدتون تقدیم کنم

پاینده باشی
میسی سیاوشی مهربان دوست
encore.gif

خیلی خیلی کلن همیشه به می لطف داری.میسی
127fs3764681.gif

همینکه نظر داد ی کلن خودش بهترین کادوئه برام
127fs3764681.gif

خونه ی خودم رو دارم درست می کنم.در دست احداث ئه
pic_imd07640.gif

اما خیلی خیلی ممنون و ایشالاه همیشه موفق باشی دوستی
lus.gif

/

سلام
کار خیلی قشنگی شده
منم تبریک میگم
فقط یکی اینکه اگه اون سنگی که جلوی درخت گذاشتی 1 دانه نبود بهتر میشد یا اگه یه کم گل و بوته داشت بهتر بود
و یکی اینکه درختت نسبت به کارت خیلی محوشده بید
اگه شفافیت و برجستگیش مثل ابرا و خود شخصیت بود خیلی قشنگ تر میشد
در کل کار خوبی شده
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی

اعتراف می کنم که بعضی جاهاش رو سمبل کردم
cry2.gif
چون وقت زیادی هم نداشتم
shy.gif

آره.درخت رو بعدش شارپ کردم کلی خوشمل تر شد
shy.gif
موافقم
shy.gif

میسی.چشات خوب میبینه دوست جان
flowers.gif
270.gif
میسی میسی
یو هم همیشه موفق باشی ایشالاه
approval.gif
love0052.gif

همگی میسی
AddEmoticons10310.gif

h-akhavan

Member
سوال بالای رو بی جواب نزارید.

Mrpl عزیز یه جوری میگه مشکل که هرچی غمه یهو میاد تو دل آدم:cry:
با اینکه منم تازه واردم ولی فکرر نمی کنم اینجا تو نوع و سبک خودش مشکل خیلی حادی داشته باشه.
ولی بد نیست دوستانی که سایت سی جی رو راه اندازی کردن سوال این دوستمونو جواب بدن. من فکرر کنم دوستان خواستن تو یه سبک و نوع دیگه فعالیت کنن (هرچند که ظاهر کارشون مثل همین مجید اف لاین خودمونه:wink:).

Mandana

Active Member
من هم تبریک میگم شدید. ایشالا جمع موفق باشه.
فقط سوالی که برام پیش اومد اینه که مگه اینجا چه مشکلی داره که اونجا راه اندازی شد؟؟

میسی دوستییی.خیلی لطف داری
127fs3764746.gif

والاه مگه حتمن باید مشکلی داشته باشه
selfbonk.gif
می اینجا مشکلی نمی بینم.
128fs1361090.gif
همینجوری گفتیم یه جایی باشه اسپشالی ئه اسپشالی فقط و فقط مخصوص گرافیک 2 بُعدی.نه دلیل دیگه ای
128fs4051321.gif

میسی میسی
موفق باشی
im_033.gif

Mrpl

Member
والاه مگه حتمن باید مشکلی داشته باشه
منظور این بود که دلیل این که همین فعالیت رو اینجا چرا نمیکنید. که هم قانع شدم و هم درک میکنم.
به هر حال به نظر جای خوبی هست.:oops:

h-akhavan

Member
منم اومدم!! چند دقه پیش

حاج آقا؟؟؟؟؟
اولندش چی میشد یه کم دیرتر جواب میدادی تا پیام قبلی من با پیام Mrpl خان فاصله نیافته؟ (همش 5 دقیقه بی انصاف :razz:)
دومندش تا فرمول های فلسفی مخم قاطی نکردن بگو ببینم این درخته چرا ساقش انگوره، میوش هویجه و برگش یه چیز دیگه؟ ( گیر دادما!!! نه ؟)
سومندش وختی دیدم باباتو حواله اون بنده خدا کردی:shock: گفتم این جوری سلام علک کنم که بابات سراغ من نیاد:lol:
آخرندش بهم تبریک یا تفریک یا تخریک نمیگی به خاطر عضویتم تو سایت cgpersian.com ؟؟:oops:

S4DEGH

Well-Known Member

لازم به ذكر هست كه ... !

سبك سايت CGPersian بر اساس سايت رسمي CG پياده سازي شده و بزودي كامل ميشه .. ما فعلا انجمنش رو آورديم بالا تا از نظر ايندكس و اعلام افتتاح سايت جا بي افته .. !

در ثاني هدف و برنامه ريزي كه شده بر اين اساس هست كه اين انجمن يك انجمن بر پايه گرافيك دوبعدي باشه و تخصصش روي همين موضوع طيف پيدا كنه !

در انجمني مثل همينجا بدليل وجود كلي مبحث هاي مختلف انجمن سوق به كلي بودن ميكنه و جنبه همگاني داره ..ولي در اين نوع سبك هايي مثل سي جي ؛ انجمن سوق به تخصصي در يك ضمينه خاصي ميكنه ..

اين امر باعث ميشه مسائل خيلي بازتري مطرح بشه و روش كار بشه ... و كاربران خاص خودشون رو دارن ... :)

مثل سايت خود من (‌آفاق) كه فقط در رابطه با سيستم پلاتيينوم هست و موضوعش خاص و تخصصي هست ..و هركسي كه مياد ميدونه موضوع انجمن چيه و جنبه عموميت نداره .

از طرفي سيستم ارسال مطالب در اين انجمن برپايه فيلم هاي كم حجم ميباشد كه اين سبك در هيچ انجمني وجود نداره ..

بزودي وقتي سايت كامل شد فرق هاي اساسيش و ميفهميد ..

وگرنه ما كه بيكار نبوديم يه انجمن بزنيم .. !! همين مجيد آنلاين خودمون بود ديگه ..:دي

موفق و پيروز باشيد ....

P.A.Y.T.O.N

Active Member
لازم به ذكر هست كه ... !

سبك سايت CGPersian بر اساس سايت رسمي CG پياده سازي شده و بزودي كامل ميشه .. ما فعلا انجمنش رو آورديم بالا تا از نظر ايندكس و اعلام افتتاح سايت جا بي افته .. !

در ثاني هدف و برنامه ريزي كه شده بر اين اساس هست كه اين انجمن يك انجمن بر پايه گرافيك دوبعدي باشه و تخصصش روي همين موضوع طيف پيدا كنه !

در انجمني مثل همينجا بدليل وجود كلي مبحث هاي مختلف انجمن سوق به كلي بودن ميكنه و جنبه همگاني داره ..ولي در اين نوع سبك هايي مثل سي جي ؛ انجمن سوق به تخصصي در يك ضمينه خاصي ميكنه ..

اين امر باعث ميشه مسائل خيلي بازتري مطرح بشه و روش كار بشه ... و كاربران خاص خودشون رو دارن ... :)

مثل سايت خود من (‌آفاق) كه فقط در رابطه با سيستم پلاتيينوم هست و موضوعش خاص و تخصصي هست ..و هركسي كه مياد ميدونه موضوع انجمن چيه و جنبه عموميت نداره .

از طرفي سيستم ارسال مطالب در اين انجمن برپايه فيلم هاي كم حجم ميباشد كه اين سبك در هيچ انجمني وجود نداره ..

وگرنه ما كه بيكار نبوديم يه انجمن بزنيم .. !! همين مجيد آنلاين خودمون بود ديگه ..:دي

موفق و پيروز باشيد ....

تاييد ميشه!
mellow.gif

Mandana

Active Member
دومندش تا فرمول های فلسفی مخم قاطی نکردن بگو ببینم این درخته چرا ساقش انگوره، میوش هویجه و برگش یه چیز دیگه؟ ( گیر دادما!!! نه ؟)

کلن تقریبن اکثر درختهای مینیاتور این شکلی اند.نه بخاطر میوه اش ها ! :دی
منظورم از نظر سبک و روش طراحیشون ئه.توی مینیاتو ر های رضا عباسی و مکاتب هرات و غیره هم اگه نگاه کنین، همه ی درختها به همین صورت اند.بجز اینکه فقط تعداد ساقه ها کم و زیاد شده یا روش پیچش تنه عوض شده
1656.gif

البته اشتباهی که کردم این بود که میوه ها رو روی درخت گذاشتم.
selfbonk.gif
فکر می کنم حرکت اشتباهی بود.مخصوصن که کلن درخت مینیاتوری با میوه ندیدم، بلکه همیشه حداکثر روش شکوفه وجود داشته
cry2.gif

اما بهر حال باید جوری نشون میدادم که درخت تو گر بار دانش بگیرد و اینا :دی

در مورد عضویت هم ممنون و بیشتر به خودمون تبریک میگیم که اونجا عضو شدین تا به شما :دی
ممنون و همیشه موفق باشید
AddEmoticons10310.gif

Mrpl

Member

بچه که زدن نداره. چون میدونستم بیکار نیتسید پرسیدم. به هر حال حرکت قشنگی هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا