°°° digital coloring WIP °°°

Mandana

Active Member
من یه مدت بیکار بودم.تصمیم گرفتم این اسکچ رو رنگ آمیزی کنم.از کتاب آموزش مینیاتور آوردم.دیدم خوشگله اسکنش کردم.حالا میخوام رنگش کنم.اما یکماهی میشه روش کار می کنم اما هی تنبلیم میشه.برای همین تصمیم گرفتم یه ویپ اینجا بذارم تا هم خودم تشویق بشم برای ادامه اش هم نظرات شما رو در بینش بدونم.مخصوصا در مورد رنگها و غیره.فعلا خود اسکچ رو میذارم و در پست بعدی نمنه فلت رنگ شده اش رو میذارم که هنوز هیچی دیتیل نداره.اگه در مورد بعضی قسمتها فکر می کنین رنگها باید عوض بشه بهم بگین.خوشحال میشم
love0052.gif

موفق باشید

پیوست ها

• sketch.jpg
    sketch.jpg
    117.6 کیلوبایت · بازدیدها: 192

Mandana

Active Member
اینم نمونه ی کار با رنگهای تخت.فقط برای تست رنگ
هرجا فکر می کنین رنگ بهتری میتونم استفاده کنم بگین پلیز
lus.gif

موفق باشید

پیوست ها

• colors.jpg
    colors.jpg
    122.2 کیلوبایت · بازدیدها: 180

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ماني چه كار خوبي كردي. اينجوري آدم خيلي تشويق ميشه براي ادامه كار.

در مورد كارت هم خيلي خوب شده. فقط اون پرنده بالايي رو رنگش رو روشنتر كن. در مورد موهاي كاراكتر هم معمولا طرحهاي مينياتوري مربوط به خانماي قديمي اينطوري بوده كه معروف بودن به چشم و ابرو و موهاي مشكي. البته لازم نيست آدم هميشه كلاسيك فكر كنه و بعضي وقتا هم ميشه مدرن بود. ولي اگر قصدت اينه كه يه طرح رو بصورت كاملا مينياتوري و به قول معروف كلاسيك رنگ كني فكر كنم رنگ موها رو مشكي بذاري و بعد روش كار كتي بهترتر باشه.

موفق باشي دوست جونم.
1169.gif

Mandana

Active Member
لول.راست میگی سارا.نمی دونم چرا گیر داده بودم که موهاشو خرمایی بکشم.ممنون بابت نظرت دوست جون
sentimental.gif

پرنده رو دلم میخواست یک رنگ دیگه میکردم بنکل.اما نمی دونم چه رنگی باشه بهتره
1656.gif

اینم با یه مقدار دیتیل بیشتر
shy.gif
.فعلا دارم خانومه رو تمومش می کنم

بعدا موهاشو هم مشکی می کنم.البته بگم تاحالا موی مشکی کار نکردم برا همین خیلی می ترسم
cheer.gif

موفق باشید

پیوست ها

• detail1.jpg
    detail1.jpg
    126.6 کیلوبایت · بازدیدها: 131

tohmat

Active Member
اوه خدای من ! دومیه خیلی عالی شده ! نسبت به اولیه خیلی خوب تر شده ! ببین به نظر من رنگ پس زمینه باید عوض شه حالا چه رنگی بشه به فکرم نمی رسه ! شاید اگه همین رنگو یه خرده تیره تر کنی بهتر بشه . خلاصه یه کاری کن که این خانم رو هوا ول نباشه !!!
راستی اگه می شه به ما تازه کارا هم بگید که چطوری کار می کنید من که به شخصه معنی کلمه های Wacom یا WIP رو نمی دونم . می شه یه خرده توضیح بدین !!!!

NAKOOT

Well-Known Member
سلام ماندانا ...
آفرین خیلی قشنگ شده ...
3596.gif

کار زیر یکی از کارهای استاد سال سوممون بود (تصویرسازی) نفر سوم مینیاتور ایران ...
گفتم یه یادی هم ازش بکنم و هم رنگهاش رو الهام بگیری ...
موفق باشی ...

پیوست ها

• Ostad.jpg
    Ostad.jpg
    238.7 کیلوبایت · بازدیدها: 143

Mandana

Active Member
تهمت جان لطف داری عزیز
وکوم یک شرکت ساخت قلمهای نوری هستش.ویپ یا work in progress ( نمی دونم درست نوشتم یا نه) اینه که کار رو از مرحله ی اول شروعش مرحله به مرحله میذارن تا وقتی که تموم بشه.حالا نمی دونم این طرح من به آخرش می رسه یا نه
grinning-smiley-047.gif
اما سعی می کنم تمومش کنم

مصطفی خوشحال هم میشم دوست جان.من چون سرعت آپلودم خیلی کم بود کیفیت همه رو خیلی آوردم پایین.در اصل دارم قطع آ4 و با رزولوشن 300 روش کار می کنم.اگه فکر می کنی کیفیت اینها پایینه اسکچ رو با های کوالیتی بهت بدم تا تسلط بیشتری بهش داشته باشی عزیز
شهرام خیلی خیلی مرسی
sentimental.gif
حتما ازش استفاده می کنم.من یه آرشیو بزرگ از عکسهای مینیاتور سالها و مکتبهای مختلف توی هاردم دارم.اینو هم بهش اضافه کردم.ممنونم و موفق باشید
الان که خسته ام.بقیه اش رو فردا ادامه میدم

tohmat

Active Member
ماندانا جان ! به خاطر توضیحی که دادی ممنون ! تازه فهمیدا چی به چیه ! ببینم تو با چه وسیله ای داری کار می کنی ؟ قلم نوری یا ماوس ؟

Mandana

Active Member
ماژور گلم لطف داری دوست جان
toyou.gif

تهمت جان خواهش میشه.من قلم نوری دارم.وکوم.البته اینیکه من دارم با موس زیاد فرقی نداره
grinning-smiley-047.gif
اما کار راه میندازه

اینم نسخه جدید با موهای مشکی.نمی دونم چرا خودم موهاش رو وقتی روشن بود بیشتر دوست داشتم
3572.gif
اما اینم بد نشد.نظرات شما رو درباره پرندگان پذیراییم.یه اسنپشات هم از سر پرنده ی بزرگم گذاشتم.نمی دونم سرش خوب شده؟کجاش جای کار بیشتری داره؟

موفق باشید

پیوست ها

• hairdo.jpg
    hairdo.jpg
    123.4 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • birdhead.jpg
    birdhead.jpg
    94.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26

Mahdi_20

Member
من فکر میکنم اگه موهای این خانومه رو طلایی کنی، و اون قسمت آبی رنگ بکگراند رو یه حالی بهش بدی کار بهتری از آب در میاد، البته میدونم که هنوز کارت تموم نشده..
نمیدونم چرا ولی من نظرم رو میگم.. ببین به نظرم اگه رنگ اون پرنده و لباس و کش سر خانومه هم یکی نباشه بهتره (البته این نظر منه)
در ضمن سایه دست چپ خانومه یکم تابلو شده اگه Opacityش رو کم کنی بازم خوبه.

ببخشید که پر حرفی کردم .. موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مهدي جان كار ماندانا فكر كنم هنوز زياد مونده. اونطوري كه خودش بهم گفت. موها رو هم به نظر من كه مشكي باشه خيلي بهتره. چون اصلا دختراي قديمي ايران به مو و چشم و ابروي مشكي معروف بودن.

Mahdi_20

Member
سارا خانوم، حرفتون کاملا درسته، ولی من به عنوان یه بننده نظرم رو دادم، به نظر من رنگ اینجور کارا باید طوری باشه که بیننده از دیدنش به وجد بیاد، هر چند من زیاد از گرافیک زیاد سر در نمیارم ولی از کارای گرافیکی خوشم میاد،
بهر حال امید وارم کار ماندانا هم به زودی تموم بشه و ببینیم نظرات روی طرح نهایی چیه؟

ققنوس

Member
موندم عقب انگار خیلی خوب در اومده ولی اون گنجیشکه رنگش خوب نیست یا شاید لایتش خوب در نیومده. با کار جور در نمیاد ولی اون یکی پرنده خیلی جالب در اومده. رو دست چپش هم بیشتر دقت کن.رنگ اون گل آخری رو چرا عوض کردی به چشم میاد
4743.gif
در کل عالیه ادامه بده
1952.gif

Mandana

Active Member
لول.مرسی بچه ها.از همگی مرسی
مهدی جان بابت نظرات خوبت ممنونم.خودم هم دلم میخواست موهاش روشن باشه.اما همونطور که سارا گفت اصلیت نقاشی زیر سوال میره(هرچند الان هم زیاد شبیه نقاشی ایرانی در نیومده)
در مورد دست باید بگم تقصیر من نیست.اون قسمت اسکچ رو واقعا نمیشه رنگ درست حسابی بهش داد.یهنی من نتونستم.اما باز روش کار می کنم.
گلها هم قرار نیست یکرنگ باشن.از اول همه رو یکرنگ کردم تا بعدا دونه دونه رنگهاشونو عوض کنم.چون اونجوری خیلی راحت ترم
رنگ اون گل تکی رو هم برای این عوض کردم که میخواستم ببینم چه رنگی در کنار اون منقار زیباتر جلوه می کنه.البته گمونم آبی باشه خیلی بهتره
تو فکرم که اون پرنده ی کوچیک رو کلا از کارم حذف کنم.نقش خاصی توی طرحم نداره و واقعا توی رنگش موندم.بهر حال امروز که اصلا فرصت نکردم.اما فردا حتما روش کار می کنم و دوباره یه اسنپشات جدید میذارم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا