°°°°°آموزش ساخت پر°°°°°

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mandana

Active Member
با سلام:
در اینجا من کاره ای نیستم و فقط آموزشی رو براتون ترجمه کردم.ققنوس عزیز زحمت کشیدند و لینکشو بهم دادن.

این آموزش از سایت tutorialoutpost انتخاب شده و امیدوارم بدردتون بخوره.خوب شروع میکنیم.

1.یک صفحه با اندازه 800 در 600 ایجاد میکنیم.بکگراند رو با رنگ سیاه پر کنید.برای اینکار رنگ مشکی رو انتخاب کنید و دکمه های Alt+Backspace رو باهم بزنید.حالا یک لایه جدرد درست کنید و حاشیه دور پر رو با ابزار Pentool بکشید.بستگی به خودتون داره که بخواید پرتون چه شکلی باشه.حالا محیط سلکت شده رو از حالت path به selection تبدیل کنید.برای اینکار دکمه های Ctrl و Enter رو باهم بزنید.

1.gif

2.ناحیه سلکت شده رو با رنگ سفید پر کنید.

2.gif

3.یک لایه دیگه بسازید.دوباره ابزار pentool رو انتخاب کنید و ساقه پر رو بکشید.و اونو با رنگ خاکستری و opacity 50% پر كنيد.

3.gif

4.باز هم ابزار pentool رو انتخاب کنید و و سه تا ناحیه به انتخاب خودتون بکشید.اینها بهتره نزدیتر به دم پر باشند چون قراره بعدا پاک بشن و حالت باز شدن پر رو تداعی کنند.

4.gif

5.path مرحله 4 رو به selection تبدیل کنید.حالا به لایه اصلی پر (مرحله 1) برگردید و دکمه delete رو بزنید تا اون قسمتها پاک بشن.

5.gif

6.حالا یک فایل جدید بدون بکگراند(حالت transparent) درست کنید و با ابزار brush و بدون گوشه های نرم با اندازه 1 پیکسل تعداد کمی نقطه در صفحه بکشید.و حالا اینو بصورت brush در بیارید.برای اینکار از منوی Edit گزینه define brush preset... رو انتخاب کنید.حالا به فایل پر برگردیم...ابزار smudge tool رو انتخاب کنید .ولی قبل ازینکه ازش استفاده کنید اطمینان پیدا کنید که setting اون مانند زیر باشه:

mode:Normal
Strength:70-80

حالا براشی رو که خودتون درست کردید انتخاب کنید
diameter:5-7
spacing:25

7.حالا با ابزار شروع کنید به کشیدن دور پر(لایه 1) هم از داخل به خارج بکشید و هم از خارج به داخل.با اینکار شما کرکهای روی پر رو تداعی میکنید و باعث میشید که پر حالت طبیعی تری بخود بگیره.

7.gif

8.حالا یک چیزی شبیه دایره در قسمت پایین پر بکشید.مانند شکل زیر:

8.gif

9.ابزار smudge tool رو انتخاب کنید دوباره با براشی که خودتون درست کردید Strength:70 و شروع کنید به smudge کردن اون شبه دایره ای که کشیدیم.سعی کنید شبیه زیر بشه:

9.gif

10.براش ابزار smudge tool رو تغییر بدید و اونو به براش 1 پیکسل تبدیل کنید(اولین براش موجود در لیست) strength رو به 90 تغییر بدید و دوباره شروع کنید به smudge کردن اون دایره بدبختی که قبلا کشیدیم.

10.gif

11.حالا با همون بقیه پر رو هم شکل بدید.

11.gif

12.حالا اگه دقت کنید میبینید که ساقه پر نسبت به خودش خیلی ساده و غیر طبیعیه.پس حالا نوبت اونه که یکم هم به ساقه افکت بدیم.از ابزار burn tool و dudge tool برای دادن حالت 3D به ساقه استفاده کنید.فراموش نکنید که ساقه در لایه 2 قرار داشت.

12.gif

13.Ctrl+U رو بزنید تا رنگ دلخواه رو برای ساقه پر انتخاب کنید.تا بهتر به نظر برسه.ساقه پر باید یک نموره به زردی بزنه.

13.gif

14.دکمه های Ctrl+E رو بزنید تا دو لایه باهم Merge بشن.حالا ابزار smudge tool رو دوباره انتخاب کنید و یک مقداری هم از کرکهای پر رو روی ساقه اون بکشید.

14.gif

15.یک بکگراند با حالت گرادیانت انتخاب کنید.چطوره؟!!!

15.gif

همين.
موفق باشيد

منبع

iman.prs

Active Member
ممنون.....حيف كه الان من مشكل دارم عكساش نمياد واسم!....چون منم يه آموزش ساخت پر پيدا كردم خواستم بذارم!!...:lol: ..... دست در نره!

Mandana

Active Member
آخ آخ ايمان من آخر سر از دست اين عكس نديدن تو دق ميكنم.بابا خوب ببين مشكل از كجاست حلش كن.:cry:
خواهش ميكنم علي جان دست ققنوس عزيز درد نكنه

iman.prs

Active Member
مشكل از گيرندس به فرستنده دست نزنيد!....نمي دونم والا!....يه خط در ميون مياد!....يك كه connect ميشم مياد...بار بعد نمياد! :(

a Truth Seeking

Active Member
تشكر آبيتن جان.
همه عكسها بطور كامل براي من بارگذاري شد.
نتيجه كار هم خيلي قشنگ در اومد.

Ghamnevis

Well-Known Member
آبتين جان دمت گرم...

خداييش اگر من همت تورو داشتم الآن واسه خودم كسي بودم :D

چه حالي داشتي كه نشستي سر يكروز 21 مرحله را ترجمه كني :D

حالا كه اينطور شد منم براتون تا پس فردا آموزش ساخت ميكروفون را از سايت فوتوشاپ كافه ميزارم :D

موفق باشي
سايان

ببين اگه تا پس فردا نشد نگران نشيا ;)

Gate Keeper

Well-Known Member
نه مثه اينكه انجمن از اون حالته رخوتش بيرون زده :)
ماشالله آموزش پشته آموزش
دمتون گرم.. شما آينده سازان گرافيكه ايران :wink:

مرسي آبتين...زدي تو گوشه فتوشاپ!

Ghamnevis

Well-Known Member
آره ! انگار اسم مهرداد تلنگر بوده :D

خداييش اين انجمن از اينرو به اونرو شده ;) دمه همگيتون گرم !

خارج از كادر : آف تاپيك ممنوع ! حتي براي شما :lol:

موفق باشيد
سايان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا