سلامت باشي!(از طرف آبتين!) آقا من عكس مي خوام!!...نميان... )):)):
iman.prs Active Member Sep 7, 2004 #21 سلامت باشي!(از طرف آبتين!) آقا من عكس مي خوام!!...نميان... ))):
Mandana Active Member Sep 8, 2004 #22 ايمان جدي جدي نمياد؟آقا يكم صبر كن من اينو واسه مجيد فرستادم بزودي ميره قسمت مقالات.اگه عجله داري بگو عكسها رو برات آپ كنم بذارم. موفق باشين
ايمان جدي جدي نمياد؟آقا يكم صبر كن من اينو واسه مجيد فرستادم بزودي ميره قسمت مقالات.اگه عجله داري بگو عكسها رو برات آپ كنم بذارم. موفق باشين
PC man Active Member Sep 8, 2004 #23 قشنگ طراحی شده و آموزشش هم از اون بهتر.هر کی ندونه فکر می کنه واقعیه.خداییش چه دنیائی داره این فتوشاپ واسه خودش! ممنون استاد.
قشنگ طراحی شده و آموزشش هم از اون بهتر.هر کی ندونه فکر می کنه واقعیه.خداییش چه دنیائی داره این فتوشاپ واسه خودش! ممنون استاد.
iman.prs Active Member Sep 8, 2004 #25 جدي جدي نمياد!....عجله كه ندارم!...حالا هستم در خدمتتون....ولي هر وقت رفت تو مقالات يه ندايي هم به ما بديد/...
جدي جدي نمياد!....عجله كه ندارم!...حالا هستم در خدمتتون....ولي هر وقت رفت تو مقالات يه ندايي هم به ما بديد/...
Mandana Active Member Sep 8, 2004 #26 اگه ديدن به منم بگين :laughing: چشم آقا .از همه دوستان هم ممنون