علی آقا
واللا من از کجا بدونم که اون آقا هم چین چیزی طراحی کرده
بعدشم اگر اون استاد بود به نظرم من استاد ترم
چون اصلا فرقی با نوشته من نداشت
من که اصلا خطاطی کار نکردم از اون بهتر بود
من نگفتم اون آقا همچین چیزی طراحی کرده. ظاهراً شما متوجه نشدید که من خودم اون ترکیب رو بر اساس ترکیب خطاطی شما (شبیه کار شما) با نرم افزار خطاطی "کلک" در آوردم تا شما به تفاوت کارتون پی ببرید.
اون آقا (استاد خطاطی!) رسم الخط و کلیه حروف مربوط به یک خط یا خطوط مشخص ( مثلاً نستعلیق یا شکسته نستعلیق یا ثلث یا ... ) رو در اختیار نرم افزاری مانند کلک قرار میده تا من گرافیست هر نوشته ای رو براحتی ایجاد کنم و حتی ترکیب های مختلف و متنوعی داشته باشم.(نظیر کاری که که شما انجام دادید) . من هم ترکیب شما رو در آوردم منتها با رسم الخط استاد امیرخانی! در نرم افزار کلک .. اتفاقا ترکیب شما ترکیب خوبیه اما منظور من " قدرت خط " بود. قدرت خطاطی استاد امیر خانی که بزرگترین استاد نستعلیق ایرانیست مسلماً و قطعا و یقیناً از شما بهتره
بعدشم اگر اون استاد بود به نظرم من استاد ترم چون اصلا فرقی با نوشته من نداشت
این فرق رو شما تشخیص نخواهید داد مگر اینکه به یک سری اطلاعات پایه در زمینه خطاطی برسید که نرسیدید (بقول خودتون اصلا خطاطی کار نکردید)... و الا هیچوقت خودتون رو از بزرگترین اساتید خطاطی نظیر استاد امیرخانی بالاتر و استادتر نمیدونستید.
به حسین آقا هم نصیحتی دارم
اگر سبکی میبیند که با سبک شما همخونی نداره بهتره نظری یا پیشنهادی ندید
من کار شما را دیدم کاملا با کارهای من فرق داره
تنها کسی که دیدم سبکش به سبک کاری من نزدیک هست آقا عرفان هست
ممنون
ممکنه سبک کاری خیلی از ماها متفاوت باشه. این دلیل نمیشه از کار یکدیگر انتقاد نکنیم.
دوستانه پیشنهاد میکنم روحیه انتقاد پذیری خودتون رو بالاتر ببرید. (همونطور که همگی باید اینگونه باشیم)
[Erfan];540966 گفت:
آقا اينجا دعوا سر چيه ؟
چقدر من بايد اين قوانين سايت رو گوشزد كنم ...
خوب كه من مدير نشدم !!!
ميگم اگه نظري داريد سعي كنيد جوري بيان كنيد كه به فرد مورد نظر بر نخوره يا اگه حرف خيلي تندي داشتيد سعي كنيد حتماً پي ام خصوصي بديد ...
اينجا
هيچ كس
نبايد احساس كنه از اون يكي برتري داره ... يه خورده با هم دوست باشيد ... مهربوني رو موندگار كنيد ...
در ضمن دوست عزيز خوشحال هستم سبك كاري شما خيلي شباهت با كار من داره ... !!
موفق باشيد.
عرفان
دعوایی در کار نیست محمد جان.. این بحث نقادانه دوستانه با دعوا خیلی فاصله داره.
من تنها سعی دارم دیدگاه و نظرم رو در مورد کار ایشون بیان کنم و هیچ توهین و خصومتی در کار نیست.
ضمناً همین الان اعلام میکنم من از همه کاربران این سایت پایین تر هستم تا سوء تفاهمی پیش نیاد.