«­·´¯`· یا سید الساجدین ·´¯`·­»

aj-graphic

Member
سلام !!
می گم صاحب سبک شدید دیگه ماشالا!!.... تفریک ویژه به خاتر(خاطر)کار گشنگتون
فقط براش ها به نظرم زیاد استفاده شدن..
موفق باشید

AMiR

Active Member
طرح خيلي خوبيه
يه كم روش كار كنيد به تاپ گالري مي پيونده

فقط اون گل ها متن اصلي رو نا خوانا كردن،‌فكر كنم كمرنگتر باشن بهتره،
يه چيزه ديگه اوتر گلو ه هم زياد رو طرح ننشسته ! فكر كنم از رنگش باشه
واسه كادر اطراف هم فكر ديگه اي بكنيد ..

belderchin

Member
سلام
طرح خوبي شده ولي منم با نظر اميرخان موافقم!.......... اگه رنگ متنتو عوض كني فكركنم مشكل حل بشه ....... حاشيه سبزي كه به متنت دادي جالب شده و معني خاصي به متنت بخشيده .
يه پيشنهاد كوچولو هم دارم البته با اجازه از اساتيد و صاحب طرح
165.gif

به نظرم اگه رنگ پس زمينه رو به رنگ آسمون بزني طوري كه بيانگر آسمون با عظمت الهي باشه خيلي جالب ميشه ! در واقع ميخوام بگم عظمت و بزرگي " يا سيد الساجدين " رو با قدرت نامتناهي الهي به تصوير بكشي ! اگه اين آسمونت يه نمونه از قدرت الهي رو در خودش نشون بده كه ديگه معركه ميشه مثل رعد و برق يا ابرهاي تيره وحشتناك !
ببخشيد پرحرفي كردم .......... فقط يه پيشنهاد برادرانه بود ....... موفق باشي
ياعلي

dk-arta

Member
aj-graphic
سلام !!
می گم صاحب سبک شدید دیگه ماشالا!!.... تفریک ویژه به خاتر(خاطر)کار گشنگتون
فقط براش ها به نظرم زیاد استفاده شدن..
موفق باشید

سلام دوست من
ممنون
دیگه فعلا بر همین سبک قدم برمیدارم تا بهتر بشم.
از براشها هم کاستم.

AMiR
طرح خيلي خوبيه
يه كم روش كار كنيد به تاپ گالري مي پيونده
فقط اون گل ها متن اصلي رو نا خوانا كردن،‌فكر كنم كمرنگتر باشن بهتره،
يه چيزه ديگه اوتر گلو ه هم زياد رو طرح ننشسته ! فكر كنم از رنگش باشه
واسه كادر اطراف هم فكر ديگه اي بكنيد ..

ترانسپرنت گلها رو کم کردم
در مورد اون نوری که اطراف هست هم نمیدونم چه رنگی استفاده کنم که خوب بشه فعلا رنگ سبز پسته ای بهترین رنگ هست
در مورد کادر هم برداشتمش.
ممنون

h.khafan
عالی .........
به حرفهای حاج امیر هم که گوش کنی دیگه توپ میشه.

از شما هم ممنون
ما که همیشه پیرو نظرات شما و دوستان هستیم

belderchin
سلام
طرح خوبي شده ولي منم با نظر اميرخان موافقم!.......... اگه رنگ متنتو عوض كني فكركنم مشكل حل بشه ....... حاشيه سبزي كه به متنت دادي جالب شده و معني خاصي به متنت بخشيده .
يه پيشنهاد كوچولو هم دارم البته با اجازه از اساتيد و صاحب طرح
به نظرم اگه رنگ پس زمينه رو به رنگ آسمون بزني طوري كه بيانگر آسمون با عظمت الهي باشه خيلي جالب ميشه ! در واقع ميخوام بگم عظمت و بزرگي " يا سيد الساجدين " رو با قدرت نامتناهي الهي به تصوير بكشي ! اگه اين آسمونت يه نمونه از قدرت الهي رو در خودش نشون بده كه ديگه معركه ميشه مثل رعد و برق يا ابرهاي تيره وحشتناك !
ببخشيد پرحرفي كردم .......... فقط يه پيشنهاد برادرانه بود ....... موفق باشي

سلام
در مورد رنگ متن فکر نکنم دیگه رنگی به جز مشکی طرح را زیبا کنه اما بازم سعی میکنم بهتر بشه و مناسبت امروز را برسونه
در آسمان هم تغییراتی دادم.

طرح ساده

آسمان ساده

آسمان با ابر و رعدوبرق

تغییر رنگ متن اصلی (سرمه ای)

اگر اشکالی داره لطفا دریغ نکنید
ممنون

belderchin

Member
به نظر من طرح آسمان ساده بهتر از بقيه شده و مشكل اوليه طرح هم تا حدودي رفع شده
ولي روي رعد و برق و ابرها تو طرحهاي ديگه بايد بيشتر كار ميكردي ! كار جالبي در نيومده ! مخصوصا" رعد و برق .........
دوست عزيز به نظر من شما تو ارايه طرحات خيلي عجله ميكني و وقت كمي براشون ميذاري بايد بيشتر روي طرحهات كار كني تا روز به روز بهتر بشن ......
تمام حرفهاي من در جهت كمك به شما در راستاي بهتر شدن طرحهاتونه دوست عزيز ....... به دل نگيري
ياعلي

Ali 59

Well-Known Member
"یا سید الساجدین" خطاطیش قوی نیست.

خطوط پشت "یا سید الساجدین" حس خوبی به من نمیده...انگار زندان رو برام تداعی کرده باشه.

فضای کار فضای خفه ایه.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تا حدودي با نظر علي موافقم.

گمون با يه تغيير رنگ بتوني اين مشكل رو برطرف كني.

بين اين ويرايشهايي كه انجام دادي ويرايش اولي خوبه البته با يه سري تغييرات در رنگ.

تغييرات بنظرم بايد تو رنگ گلها باشه. ميتوني رنگ گلها رو از طيف سبز انتخاب كني.
يعني هر كدومشون يه رنگ از طيف سبز باشن. يكي سبز روشن يكي سبز تيره و ...
چون براش هستن اعمال رنگ هم توشون راحته.

خود عبارت يا سيد الساجدين هم دورتادورش رنجه شده و يكمي روش كار كن.

ولي سبك قشنگيه.
موفق باشي.

dk-arta

Member
belderchin
به نظر من طرح آسمان ساده بهتر از بقيه شده و مشكل اوليه طرح هم تا حدودي رفع شده
ولي روي رعد و برق و ابرها تو طرحهاي ديگه بايد بيشتر كار ميكردي ! كار جالبي در نيومده ! مخصوصا" رعد و برق .........
دوست عزيز به نظر من شما تو ارايه طرحات خيلي عجله ميكني و وقت كمي براشون ميذاري بايد بيشتر روي طرحهات كار كني تا روز به روز بهتر بشن ......
تمام حرفهاي من در جهت كمك به شما در راستاي بهتر شدن طرحهاتونه دوست عزيز ....... به دل نگيري
ياعلي

در مورد آسمان چون خودم تا حالا کار نکرده بودم نتونستم اون حالت رو بدم
در مورد عجله کردن من هم نه این طور نیست
چون من اگر همون لحظه که فکر به ذهنم می رسه برای بهتر شدن کار اگر کاری نکنم دیگه نمیتونم کاری انجام دهم
البته من در کارهام سعی میکنم هر شی را در یک لایه جداگانه قرار بدهم که باعث راحت شدن و سریعتر شدن تغییرات میشه
ممنون

Ali 59
"یا سید الساجدین" خطاطیش قوی نیست.
خطوط پشت "یا سید الساجدین" حس خوبی به من نمیده...انگار زندان رو برام تداعی کرده باشه.
فضای کار فضای خفه ایه.

در مورد خطاطی کاری نمیتونم بکنم (چون من وقتی نوشته ای را درست میکنم دیگه دوست ندارم تغییری در اون بدم و معمولا با تغییر بدتر میشه و بهتر نمیشه)

sara_is_nice_girl
تا حدودي با نظر علي موافقم.
گمون با يه تغيير رنگ بتوني اين مشكل رو برطرف كني.
بين اين ويرايشهايي كه انجام دادي ويرايش اولي خوبه البته با يه سري تغييرات در رنگ.
تغييرات بنظرم بايد تو رنگ گلها باشه. ميتوني رنگ گلها رو از طيف سبز انتخاب كني.
يعني هر كدومشون يه رنگ از طيف سبز باشن. يكي سبز روشن يكي سبز تيره و ...
چون براش هستن اعمال رنگ هم توشون راحته.
خود عبارت يا سيد الساجدين هم دورتادورش رنجه شده و يكمي روش كار كن.
ولي سبك قشنگيه.
موفق باشي.

از کمک شا هم ممنونم خیلی تغییر عمده ای در کار ایجاد شد
در مورد رنجه شدنم کارینمیتونم بکنم اما در این کار کمتر به چشم میاد (البته کمی تغییرات دادم برای برترف شدن رنجه شدن نوشته)

به خاطر اینکه حجم تصاویر زیاد شد به صورت فشرده قرار دادم.

دارای پروانه در زمینه

بدون پروانه

بدون قاب

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
در مورد خطاطی کاری نمیتونم بکنم (چون من وقتی نوشته ای را درست میکنم دیگه دوست ندارم تغییری در اون بدم و معمولا با تغییر بدتر میشه و بهتر نمیشه)

شما مجبور نیستید نوشته ای درست کنید که بعداً نتونید تغییرش بدید. پیشنهاد میکنم یا نوشته ای درست نکنید و یا اگر میکنید از دستخط بزرگان و اساتید این رشته که در نرم افزارهایی نظیر کلک و چلیپا قرار داده شده استفاده کنید.

نمونه ای از دستخط نرم افزار قدرتمند کلک:
(مقایسه با شما)

آخرین ویرایش:
سلام
اول اینکه براش ها یه خورده زیاد استفاده شدن
دوم اینکه پس زمینه رو روشن تر کنی فکر کنم بهتر بشه هم در کل بهتر هم برای اینکه به مناسبت جشنه
به نظر من آسمان ساده ( دومی) قشنگتر ا زهم هست
موفق باشی
بای

! ! !

اين آخري‌ها نه تنها بهتر از قبلي‌ها نيست بلكه...

شما مجبور نیستید نوشته ای درست کنید که بعداً نتونید تغییرش بدید. پیشنهاد میکنم یا نوشته ای درست نکنید و یا اگر میکنید از دستخط بزرگان و استاید این رشته که در نرم افزارهایی نظیر کلک و چلیپا قرار داده شده استفاده کنید.

نمونه ای از دستخط نرم افزار قدرتمند کلک:
(مقایسه با شما)

منم موافقم، حق با شماست

==============================================

سلام
اول اینکه براش ها یه خورده زیاد استفاده شدن
دوم اینکه پس زمینه رو روشن تر کنی فکر کنم بهتر بشه هم در کل بهتر هم برای اینکه به مناسبت جشنه
به نظر من آسمان ساده ( دومی) قشنگتر ا زهم هست
موفق باشی
بای

به نظر منم بهترينشون همونه.

در ضمن اگه مي‌خواي كارت بهتر باشه بايد بتوني حس مناسبي از طريق تصوير به بيننده القاء كني.

اينجا هم براي بهتر القاء كردن حس به بيننده كه حس شادي و قداست هست، بايد موضوع تصوير (عبارت يا سيد الساجدين) از زمينه روشن تر باشه. در حالي كه اينجا موضوع تيره تر از زمينه هستش.

pythoN

Active Member
سلام . عالیه اما آبیه یه چیز دیگه بود .

با نظر علی هم کاملا موافقم .
موفق باشی ادامه بده ..

dk-arta

Member
علی آقا
واللا من از کجا بدونم که اون آقا هم چین چیزی طراحی کرده
بعدشم اگر اون استاد بود به نظرم من استاد ترم
چون اصلا فرقی با نوشته من نداشت
من که اصلا خطاطی کار نکردم از اون بهتر بود

به حسین آقا هم نصیحتی دارم
اگر سبکی میبیند که با سبک شما همخونی نداره بهتره نظری یا پیشنهادی ندید
من کار شما را دیدم کاملا با کارهای من فرق داره
تنها کسی که دیدم سبکش به سبک کاری من نزدیک هست آقا عرفان هست
ممنون

Erfan

Active Member
آقا اينجا دعوا سر چيه ؟
216.gif
217.gif

چقدر من بايد اين قوانين سايت رو گوشزد كنم ...
106.gif
خوب كه من مدير نشدم !!!

ميگم اگه نظري داريد سعي كنيد جوري بيان كنيد كه به فرد مورد نظر بر نخوره يا اگه حرف خيلي تندي داشتيد سعي كنيد حتماً پي ام خصوصي بديد ...

اينجا هيچ كس
227.gif
نبايد احساس كنه از اون يكي برتري داره ... يه خورده با هم دوست باشيد ... مهربوني رو موندگار كنيد ...
16.gif

در ضمن دوست عزيز خوشحال هستم سبك كاري شما خيلي شباهت با كار من داره ... !!

موفق باشيد.
عرفان

Ali 59

Well-Known Member
علی آقا
واللا من از کجا بدونم که اون آقا هم چین چیزی طراحی کرده
بعدشم اگر اون استاد بود به نظرم من استاد ترم
چون اصلا فرقی با نوشته من نداشت
من که اصلا خطاطی کار نکردم از اون بهتر بود

من نگفتم اون آقا همچین چیزی طراحی کرده. ظاهراً شما متوجه نشدید که من خودم اون ترکیب رو بر اساس ترکیب خطاطی شما (شبیه کار شما) با نرم افزار خطاطی "کلک" در آوردم تا شما به تفاوت کارتون پی ببرید.

اون آقا (استاد خطاطی!) رسم الخط و کلیه حروف مربوط به یک خط یا خطوط مشخص ( مثلاً نستعلیق یا شکسته نستعلیق یا ثلث یا ... ) رو در اختیار نرم افزاری مانند کلک قرار میده تا من گرافیست هر نوشته ای رو براحتی ایجاد کنم و حتی ترکیب های مختلف و متنوعی داشته باشم.(نظیر کاری که که شما انجام دادید) . من هم ترکیب شما رو در آوردم منتها با رسم الخط استاد امیرخانی! در نرم افزار کلک .. اتفاقا ترکیب شما ترکیب خوبیه اما منظور من " قدرت خط " بود. قدرت خطاطی استاد امیر خانی که بزرگترین استاد نستعلیق ایرانیست مسلماً و قطعا و یقیناً از شما بهتره

بعدشم اگر اون استاد بود به نظرم من استاد ترم چون اصلا فرقی با نوشته من نداشت

این فرق رو شما تشخیص نخواهید داد مگر اینکه به یک سری اطلاعات پایه در زمینه خطاطی برسید که نرسیدید (بقول خودتون اصلا خطاطی کار نکردید)... و الا هیچوقت خودتون رو از بزرگترین اساتید خطاطی نظیر استاد امیرخانی بالاتر و استادتر نمیدونستید.

به حسین آقا هم نصیحتی دارم
اگر سبکی میبیند که با سبک شما همخونی نداره بهتره نظری یا پیشنهادی ندید
من کار شما را دیدم کاملا با کارهای من فرق داره
تنها کسی که دیدم سبکش به سبک کاری من نزدیک هست آقا عرفان هست
ممنون

ممکنه سبک کاری خیلی از ماها متفاوت باشه. این دلیل نمیشه از کار یکدیگر انتقاد نکنیم.
دوستانه پیشنهاد میکنم روحیه انتقاد پذیری خودتون رو بالاتر ببرید. (همونطور که همگی باید اینگونه باشیم)

[Erfan];540966 گفت:
آقا اينجا دعوا سر چيه ؟
216.gif
217.gif

چقدر من بايد اين قوانين سايت رو گوشزد كنم ...
106.gif
خوب كه من مدير نشدم !!!

ميگم اگه نظري داريد سعي كنيد جوري بيان كنيد كه به فرد مورد نظر بر نخوره يا اگه حرف خيلي تندي داشتيد سعي كنيد حتماً پي ام خصوصي بديد ...

اينجا هيچ كس
227.gif
نبايد احساس كنه از اون يكي برتري داره ... يه خورده با هم دوست باشيد ... مهربوني رو موندگار كنيد ...
16.gif

در ضمن دوست عزيز خوشحال هستم سبك كاري شما خيلي شباهت با كار من داره ... !!

موفق باشيد.
عرفان

دعوایی در کار نیست محمد جان.. این بحث نقادانه دوستانه با دعوا خیلی فاصله داره.
من تنها سعی دارم دیدگاه و نظرم رو در مورد کار ایشون بیان کنم و هیچ توهین و خصومتی در کار نیست.

ضمناً همین الان اعلام میکنم من از همه کاربران این سایت پایین تر هستم تا سوء تفاهمی پیش نیاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا