© ایده گاه!!! ©

hosienmax100

3D Artist
بیشتر به لوگوی فیلم های خارجی نگاه کن ( مثل دریم ورک و پیکسار و یا ....)

اونا level شون بالاست یه چیزی ساده تر اما قشنگ __البته یه انیمه ی ساده هم داشتم درست میکردم مثله همیشه تا با particle ها کار میکنم سیستم میره واسه تعطیلات و هنگ میکنه __!@#$%^&*)(_)

مرسی

Mandana

Active Member
چه تاپیکی خوبی.احسنت و دو صد احسنت.
منم به دنبال ایده برای سایتم هستم! میخوام لوگوی انحصاری با کلمات "پارس لند" درست کنم که شاید سالهای سال مورد استفاده قرار بگیره.
- نوبت به کاره خودم که رسید ایده هام ته کشید!

اگر حیطه ی فعالیت ئه سایتتون رو مشخص کنین، با توجه به اون راحت تر میشه ایده داد
Emoticon_28.gif

چه جالب، آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم
:eek:
منم دنبال یه لوگو برای کارهای مونتاژ فیلم هام می خوام اما هنوز نه اسمی و نه شکل خاصی به ذهنم رسیده!
تو این فیلم های بازاری هم یه سری شکلک های خاص دیدم که باب طبعم نبودن چون کارم حالت خاص داره می خوام بصورت تخصصی هم باشه اما چیزه خاصی به نظرم نمیاد که مربوط باشه.
کار من بیشتر تو زمینه مونتاژ آثار نظامی که جنبه آموزشی دارن هستش، از دوستان اهل فن می خوام اگر می تونن نظراتشون رو برام بذارن.
قربون شما :smile:
پیشاپیش هم فرا رسیدن سال جدید رو به همه بروبچس تبریک و تهنیت می گم و ما رو هم از دعای خیرتون تو لحظه تحویل سال فراموش نکنید!:wink:

آخی.پس فعلن مشکل اسمه براتون.خودتون اسم خاصی مد نظرتون نیست؟ روی همون میشه مانور داد تا اسمی بشه که بپسندین.اما در مورد اسم باور کنین می سلیقه ی خوبی ندارم
Emoticon_28.gif

سه بعدی !آره راست میگی !این بهتره !

آبی و مشکی اینم خوبه !

پخ کردم بدستت رسید چقدر خندیدی!!!!11

مانی خودت نمیتونی یه چیزی بسازی بعدش همونو تکمیل کنیم ساده و شیک همچنین با معنا!!!(با اون قدرت گرافیکت)

هی یو من ایده میخوام

مرسی

البته با توجه به اسمی که گفتین حبیبی، فکر کنم سفید و آبی بهتر باشه
Emoticon_28.gif

اصلن هم نخندیدم .اما در مورد اسمش اگر هنوز ثبت نکردین، یک نظر کوشولو میدم توی پخ
Emoticon_25.gif

می والاه قدرت گرافیکی ئه خاصی ندارم :دی اما جدی در مورد لوگو، تابحال لوگو طراحی نکردم.بدون پیشینه ی ذهنی.کارتون خیلی عجله ای هستش؟
Emoticon_13.gif

کچل شدم.آدم توی عید نت اش قطع بشه نهایته بدشانسی ئه
waterfall_eye_emoticon.gif

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من دارم برای خودم چند تا می سازم اگه تونستم چند تا نمونه برات میزارم البته من با افتر و مکس کار میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا