© ایده گاه!!! ©

Mandana

Active Member
سلام خوبین؟ ^.^
مطمئنن تابحال شده مجبور باشین کار رو فردا تحویل بدین و هیچ چیزی هم به ذهنتون نرسه
chaton-qui-joue-s52.gif
سرچ هم می کنین باز هم نتیجه ای نمی گیرین.اون موقه دیگه فقط دلتون میخواد سرتون رو بکوبین توی مانیتور.خوب تعجب نداره.بعضی وقتها آدم واقعن هنگ می کنه.می هم دیشب به این وضعیت دچار شده بودم
34efamg.gif
:cry:

ولی فکر کنم این تاپیک بتونه نیازمون رو برآورده کنه.بهر حال 10 تا مغز بیشتر از یکی کار می کنه:D
34efamg.gif

البته اینجا برای دوستانی ئه که میخوان راههای دیگه ی هر موضوع رو امتحان کنند.برای مثال طبیعی هستش که برای یک پوستر موبایل، عکس یک موبایل میندازیم توش.اما وقتی می تونیم دیتیلی از یک موبایل رو بذاریم یا هر چیزی، که طرحمون متفاوت بشه، از حالت کلیشه ای خارج بشه و در عین حال مفهومش رو حفظ کنه
AddEmoticons09731.gif

اینهم یک چیزی توی مایه های تاپیک مصطفی است، تقویت قوه ی خلاقیت.چیزی که هم سطح ابزار کار، برای یک گرافیست حائز اهمیت ئه.
489936waplsb8efn.gif

هیچ ضرورتی برای پاسخ دادن نداریم.اما بر فرض دوستی میاد و می پرسه به نظر شما برای یک پوستر با موضوع شب یلدا چه سبکی رو امتحان کنم.ممکنه شما خودتون یک ایده داشته باشید، اما توانایی یا حتی حوصله ی اجرای اون رو نداشته باشید.در اون صورت میاید و اینجا ایده تون رو میگید، هم خودتون رو به فکر کردن وادار می کنین،و سعی می کنین خلاقیت تون رو به کار بگیرید، هم به یک نفر دیگه کمک می کنید
570950c5v8cud2qi.gif

هر ایده ای، هر چند موچیک و جزئی می تونه کمک بزرگی باشه.پس هیچ وقت سعی نکنین ایده هاتون رو توی ذهنتون دفن کنید.حتی وقتی ایده ای به ذهنتون می رسه، سعی نکنین اون رو برای بعد ذخیره کنین و با خودتون نگید بعدن اجراش می کنم.چون در 99.9% موارد اون رو فراموش می کنید
359200iiyh25l9kg.gif

با خودتون فکر کنین تابحال چند دفعه شده که از دیدن یک جسم، شی یا آدم ایده ی جالبی به ذهنتون بیاد، و اون رو به بعدن موکول کردین؟ حالا در چند درصد موارد اون رو اجرا کردین؟
770752gtbvmg2ozk.gif

اینجا هم برای همینه.شما ایده ای دارید، اما العان فرصت، وقت یا حتی حوصله ی عملی کردن اون رو ندارید.اینجا دلیلی نداره حتمن کسی ازمون سوال کنه تا ایده هامون رو بنویسیم.می تونه بعنوان یک دفترچه یاد داشت هم باشه تا بعدن بهش مراجعه کنیم و انجامش بدیم، یا یک نفر دیگه میاد و "توی پیغام خصوصی" ازتون برای استفاده از ایده تون اجازه میگیره
یادمون باشه که ما یه جمع گرافیست هستیم.( منم آیا؟
crazy.gif
)قرار نیست مثل بقیه باشیم.پس سعی کنیم به ایده های همدیگه احترام بگذاریم، که در اون صورت به صاحب ایده و به خودمون احترام گذاشتیم ^.^

موفق باشید
mashimaro5.gif

Mandana

Active Member
بعنوان اولین ایده، دوتا از ایده های خودم رو می نویسم
اولیش اینه که دلم میخواد یک درخت بکشم که به جای میوه، ازش قلب آویزون باشه
rpkk6xxnhbx3pt67ame6.gif

ایده ی خزی هستش.نه؟ :دی
ایده ی دومم هم که توی 3 دی تا حد زیادی اجراش کردم، یک گوی بلوری بود که توش گل داشته باشه.اما فکر کنم دو_سه ماه بیشتره که پروژه نصفه مونده و داره خاک می خوره.و تنها دلیلش هم اینه که نمی دونم چه گلی بکشم که هم قشنگ باشه و هم درست کردنش آسون باشه
154fs759111.gif

دنبال یک ایده برای پوستر یک استودیوی میکس و این چیزها به اسم ماندانا هم باید بگردم.اما هیچ فکری به ذهنم نمی رسه
153fs315435.gif

RoSHaN@R

New Member
ماندانا خانم طرح مبحث © ایده گاه!!! © خوبه، هرچند به نظرم یکی از اهداف کلان سایت، تکیه و بهره گیری از ایده ها ونظرات کاربرانش هست. اما بعنوان یه انتقاد وقتی ما مباحثی بنام نیازمندی ها و همینطور نظرات و پیشنهادات داریم، و همچنین هر کسی به تنهایی موضوعی یا اثری را به نقد و تجزیه و تحلیل دیگران می گذاره، لزومی نداره که با این عنوان تاپیکی طرح ریزی بشه، یقینا این تاپیک یکی از پر حجم ترین و شلوغ ترین تاپیک های سایت خواهد شد که ممکن است به ایجاد سردرگمی در بین کاربرها مبدل بشه و باعث اتلاف وقت !
مگر اینکه به نظرم اگر عنوان رو با
© ایده گاه از نوع گرافیستی!!! © عوض کنید بهتر باشه و در صورت امکان برای هر کاربری که ارائه طرح برای کمک می کنه یک آلبوم شخصی ایجاد بشه تا از گسستگی و درهم پیچدگی هم جلوگیری بشه، مثلا خود شما طرح های نیمه تمام خودتون رو در قالب یک آلبوم خصوصی در این تاپیک ارائه بدین تا دوستان هم از کم و کیف جزییات بیشتر آگاه بشن و تنها به ایراد نظر پیرامون آثار شما بپردازن.
اینطوری هم از ایجاد تاپیک های متعدد در فروم اصلی جلوگیری می شه و هم مرجعی آموزشی جهت افزایش خلاقیت دوستان به شکلی نوین پایه ریزی می شه!:)

Mandana

Active Member
دوست جان وقتی تاپیک رو توی بخش گرافیک زدم چه معنی ئه دیگه ای می تونه داشته باشه؟
39.gif
البته می تونه اسم تاپیک هم عوض بشه به ایده گاه از نوع گرافیستی اما وقتی توی بخش گرافیک هستش، فکر کنم تکلیف نوعش کاملن مشخص باشه
bouquet.gif

موفق باشی

alionline1366

Active Member
برعک س دوست قبلی من با این تاپیک موافقم اینجوری میشه در مورد ایدتون نظر بگیرید و به بهتر اجرا کردنش کمک میشه

NAKOOT

Well-Known Member
سلام!
در کل ایده خوبی هستش... چون من خودم به شخصه این مشکل هر روز برام پیش میاد (!!!) که ایده ندارم ولی اجرا رو می تونم انجام بدم ...
AddEmoticons0051.gif

این تاپیک خیلی مفید می تونه باشه ، چون می شه از ایده های دیگران در کار استفاده کرد و صد البته کار نهایی بی نقص هستش ...
AddEmoticons0053.gif

چون از زیر دید چندین نفر گذشته تا کار نهایی انجام شده ...
AddEmoticons0054.gif

امیدوارم یکی اینجا به یکی از تاپیک های پر بار سایت تبدیل بشه
AddEmoticons00515.gif

خوب نفر اول کیه که ایده می خواد؟!!
AddEmoticons00521.gif

Mandana

Active Member
من
veiledsmile2.gif
من
veiledsmile2.gif

برای یک استادیو ئه خونگی ( توی زمینه های مونتاژ و این چیزها) با اسم ماندانا میخوام پوستر بزنم.اما چیزی به دهنم نمی رسه
blondhair.gif

RoSHaN@R

New Member
برعک س دوست قبلی من با این تاپیک موافقم اینجوری میشه در مورد ایدتون نظر بگیرید و به بهتر اجرا کردنش کمک میشه
دوست عزیز، با اصل موضوع مخالف نیستم حتی 100% هم موافقم ولی به اعتقاد من اگر برای هرکسی آلبوم شخصی در نظر گرفته بشه چند تا حسن داره:
1_ اصل ایده محفوظ و ارائه دهنده اش دقیقا معلومه و کسی نمی تونه بعدا ادعای ایده طرح رو بکنه و (به قولی اصل کپی رایت و ...) پا برجا می مونه و برای سایت هم مشکل خاصی پیش نمیاد.2_ مجریان طرح راحت تر با ایده پرداز می تونن مشورت و برای بهبود و به غایت رسیدن طرح هماهنگ تر عمل کنن.
3_ از طرفی که نکته مهمی هست که ماندانا خانم هم بهش اشاره فرمودند پرورش خلاقیت دوستان و به اعتقاد من علاوه بر پرورش و باز نمودن ذهن بلکه توانمندی و عمق خلاقیت و تفکر و بینش افراد با ارائه طرح ها با تعداد ایده ها مشخص می شه و (چیزهایی که بهتره ن*گ*م)
4_ برای هر فردی هم شناسه جدیدی تعریف می شه و چنانچه کارگروهی بخواهد توسط کاربران سایت صورت بگیرد بهتر می توان از میان افراد، مستعدترین ها رو انتخاب نمود (چه از نقطه نظر ایده پردازان و چه از نظر مشاوران و نیز برترین مجریان طرح ها !)
{چه شود؟!}

و خلاصه خودتون حسابش رو بکنین دیگه!
اینم ایده من در مورد این تاپیک تا
بعد دیگه :D
روز عرفه، روزی که ارزشش بیشتر از 30 روز ماه مبارک رمضانه و با شب قدر برابری
می کنه، این روز ، روز توبه و استغفاره و حتما برای همدیگه دعاهای خوب می کنیم:)
عید سعید قربان، عید از خود گذشتگی و ایثار بر تمام رهروان ابراهیمی مبارک باد.:)

طولانی ترین و زیباترین شب سال، شب یلدا رو به تمامی هموطنان شادباش می گم. :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مانی گمونم اولین قدمش انتخاب یه عکس یونیک و تک باشه.

اگر خواستی اینجا رو نگاه کن. من این مجموعه رو دارم هر کدوم از عکساش رو خواستی بگو برات آپ کنم:

کد:
 http://www.fotosearch.com/creatas/film-fun/CRT176/

Mandana

Active Member
نمی دونم اما فکر کنم این:
کد:
http://www.fotosearch.com/thumb/CRT/CRT176/15330-62IL.jpg
و این :
کد:
http://www.fotosearch.com/thumb/CRT/CRT176/15330-28IL.jpg
مناسب تر باشه.اما خوب با این وجود احساس می کنم پوستر اگه رنگ غالب اش آبی و سفید باشه بهش برازنده تر هستش
redhair.gif

اینو هم اگه آپ بهکنی دیگه جدن ممنون و اینا :">
کد:
http://www.fotosearch.com/thumb/CRT/CRT176/15330-25IL.jpg

ممنون ساراه ^.^ موفق باشی
hippie2.gif

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
البته برای کار شما من فکر نکنم زیاد پوستر احتیاج داشته باشید

Mandana

Active Member
خوب یکی از دوست جانها تبلیغات ساید باس رو میخواستن
فکر کنم همینجا بذارم بهتر باشه
لطف کنین سوالاتتون رو هم همینجا بپرسین.چون ممکنه سوال یک نفر دیگه هم باشه و وقتی توی
پخ می پرسین، ممکنه بقیه به جواب نرسن

اول بگم تبلیغات اتوبوسی یا ساید باس که مدتی هستش توی ایران داره جا می افته،
و دقیقن مثل بیلبورد که اجاره داده میشه، اتوبوس هم همین روال رو داره
می رید شرکت اتوبوسرانی میگین آقا اتوبوست چند
_gallery__rvmp_by_bad_blood.gif

بی شوخی باید با اتوبوسرانی هماهنگ کنین.هزینه ی چاپش هم با خودتونه طبیعتن

اینها یک سری ایده های جالب برای ساید باس هستن.باز هم هست، بعدن سرچ می کنم براتون می ذارم:

hosienmax100

3D Artist
مانی من که عکس ها رو نمیبینم

اینجا میتونیم درخواست ایده بدیم در مورد هر چیزی ؟ هر کسی (کشتن یه نفر) :wink:

منم درخواست یه ایده برای ساخت یک لوگوی شیک و مربوط به cg رو میخوام با نام ****** برای یک استدیو ی انیمیشن کوچولو

مرسی

Mandana

Active Member
اوپس.شب دوباره آپ می کنم
در مورد ایده ی کشتن هم هیچ مشکلی نیست.می فیلم هایی مثل هاستل و اره و اینا زیاد دیدم.در خدمتم :دی

خوب اینها رو دیدی آیا؟:

http://www.mayhemstudios.com/blog/images/BBL_Logos

http://www.orphanageanimation.com/

http://www.sahtustudio.com/images/sahtulogo.png

http://creativebits.org/files/images/club39logos.preview.jpg

http://www.thelogofactory.com/logo_blog/v5.0_images/strike-pose-photography.jpg

http://www.events-studio.com/logo/Events Studio Logo.jpg

البته لوگوی اکثر استودیوهای انیمیشن فقط یک فونت هستش
اما چون معروفند دیگه نیازی به لوگویی که حیطه ی کاریشون رو نشون بده ندارند.
اگر اسم استودیو رو بگی راحت تر میشه کمک کرد حبیبی
182___Dance_Together_Emoticon_by_witegots.gif

موفق باشی
Emoticon_18.gif

hosienmax100

3D Artist
عالی بود مانی :d

در مورد قتل بعدن خبرت میکنم با هم میریم سراغشون:d قاتل

اسم استدیو رو بگم که خیلی ضایع میشه همه میگن تو رو چه به این غلطا :d اصلا تو رو چه به انیمیشن :d:wink:

اما ما فرض میکنیم این باشه :

tax tax
studio تعداد حروف همین قدره .....شبیه این

حالا حبیبی به نظر تو لوگو یه فونت باشه جواب میده یا اینکه به فکر طراحی یه لوگوی سه بعدی بیافتم مثله evermotion ها.....

رنگش چی باشه بهتره ؟

خلاصه دیگه ببینم چه ایده ایی میدین ها هر جور شما بگید من همونو پیاده میکنم .....

مرسی دوسی ئه

Mandana

Active Member
به نظر می یک چیزه سه بعدی باشه بهتره.حداقل برای آغاز کارتون.تا مشخص باشه حیطه ی فعالیتتون چی هستش.همونطور که گفتم فونت خالی برای جاهایی استفاده میشه ( معمولن) که انقدر معروفن که نیازی به یک لوگوی پیکتوگرام برای معرفی خودشون ندارن
برای یک همچین چیزی می فکر کنم رنگ آبی بیشتر از همه جواب میده.یا آبی و مشکی
_bow_2_rvmp_by_bad_blood.gif

تکس تکس؟
برادر اسم رو پخ کن خوب
_raincloud__rvmp_by_bad_blood.gif
قول میدم اسم رو لو نمیدم
_stereo__rvmp_by_bad_blood.gif

mehdinasiri

پارس لند گروپ
چه تاپیکی خوبی.احسنت و دو صد احسنت.
منم به دنبال ایده برای سایتم هستم! میخوام لوگوی انحصاری با کلمات "پارس لند" درست کنم که شاید سالهای سال مورد استفاده قرار بگیره.
- نوبت به کاره خودم که رسید ایده هام ته کشید!

فصل نو

New Member
چه جالب، آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم
:eek:
منم دنبال یه لوگو برای کارهای مونتاژ فیلم هام می خوام اما هنوز نه اسمی و نه شکل خاصی به ذهنم رسیده!
تو این فیلم های بازاری هم یه سری شکلک های خاص دیدم که باب طبعم نبودن چون کارم حالت خاص داره می خوام بصورت تخصصی هم باشه اما چیزه خاصی به نظرم نمیاد که مربوط باشه.
کار من بیشتر تو زمینه مونتاژ آثار نظامی که جنبه آموزشی دارن هستش، از دوستان اهل فن می خوام اگر می تونن نظراتشون رو برام بذارن.
قربون شما :)
پیشاپیش هم فرا رسیدن سال جدید رو به همه بروبچس تبریک و تهنیت می گم و ما رو هم از دعای خیرتون تو لحظه تحویل سال فراموش نکنید!:wink:

hosienmax100

3D Artist
به نظر می یک چیزه سه بعدی باشه بهتره.حداقل برای آغاز کارتون.تا مشخص باشه حیطه ی فعالیتتون چی هستش.همونطور که گفتم فونت خالی برای جاهایی استفاده میشه ( معمولن) که انقدر معروفن که نیازی به یک لوگوی پیکتوگرام برای معرفی خودشون ندارن
برای یک همچین چیزی می فکر کنم رنگ آبی بیشتر از همه جواب میده.یا آبی و مشکی
_bow_2_rvmp_by_bad_blood.gif

تکس تکس؟
برادر اسم رو پخ کن خوب
_raincloud__rvmp_by_bad_blood.gif
قول میدم اسم رو لو نمیدم
_stereo__rvmp_by_bad_blood.gif

سه بعدی !آره راست میگی !این بهتره !

آبی و مشکی اینم خوبه !

پخ کردم بدستت رسید چقدر خندیدی!!!!11

مانی خودت نمیتونی یه چیزی بسازی بعدش همونو تکمیل کنیم ساده و شیک همچنین با معنا!!!(با اون قدرت گرافیکت)

هی یو من ایده میخوام

مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا