دانلود چندین فایل در یک زمان از Rapidshare

3DTotal

Well-Known Member
شاید این موضوع در این انجمن ربطی به دنیای سه بعدی نداشته باشد ولی به دلیل بالا بودن تعداد لینک ها از Rapidshare مجبور به زدن این تاپیک شدم . همان طور که اطلاع دارید در Rapidshare نمی توان در آن واحد چندین فایل را دانلود کرد ولی من در اینجا یک راه حل بیان می کنم که شما به راحتی بتوانید در Rapidshare در یک زمان چنیدن فایل را دانلود کنید :

Rapidshare یا سایت های مشابه از طریق IP سیستم ها را شناسایی کرده و بعضی از مجوز ها را برای ورود به سایت یا استفاده از محتویات یا ... را از کاربر می گیرند به همین دلیل شما در Rapidshare نمی توانید در آن واحد چندین فایل را دانلود کنید ( به دلیل عدم مجوز ) .
پس ما باید کاری کنیم که IP واقعی سیستم ما برای سرور Rapidshare فرستاده نشود . برای این کار ما باید در هر بار دانلود از Rapidshare آی پی سیستم خود را تغییر بدهیم . برای تغییر IP سیستم از برنامه ایی به نام Change Ip باید استفاده کنیم که در هر بار دانلود این برنامه را اجرا کنیم که یک IP مجازی برای ما ایجاد کند .

AMiR

Active Member
گرافيك 3 بعدي > برنامه ها و مسائل مربوط به گرافیک سه بعدی > برنامه 3DStudio MAX
خدا وكيلي نگاه كردي داري كجا پست مي زني ؟

از شما كه پستت 2 رقميه بعيده

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
بله ديدم ! اين كه نشد دليل ! تو انجمن فتوشاب 100 برابر لينك ها بيشترن !
اگه اينجوريه ، چون 3Dsmax رو ويندوز نصب ميشه ، ويندوزم اينجا آموزش بديم ،‌چطوره ؟
251.gif

//

اولن كه اين مطلب چندين بار مطرح شده اگه جستجو ميكردي به نتايج بهتر مي رسيدي !

شما تو قسمت مسائل وب تاپيك مي زدي لينكش رو ميذاشتي تو امضات !مشتريش هم بيشتر ميشد
53gpchg.gif

3DTotal

Well-Known Member
چون یکی از بچه ها در این انجمن درخواست داده بود من این تاپیک را زدم و دلیل دیگه ایی هم نداشت .

ehsan_3dmax

Active Member
شاید این موضوع در این انجمن ربطی به دنیای سه بعدی نداشته باشد ولی به دلیل بالا بودن تعداد لینک ها از Rapidshare مجبور به زدن این تاپیک شدم . همان طور که اطلاع دارید در Rapidshare نمی توان در آن واحد چندین فایل را دانلود کرد ولی من در اینجا یک راه حل بیان می کنم که شما به راحتی بتوانید در Rapidshare در یک زمان چنیدن فایل را دانلود کنید :

Rapidshare یا سایت های مشابه از طریق IP سیستم ها را شناسایی کرده و بعضی از مجوز ها را برای ورود به سایت یا استفاده از محتویات یا ... را از کاربر می گیرند به همین دلیل شما در Rapidshare نمی توانید در آن واحد چندین فایل را دانلود کنید ( به دلیل عدم مجوز ) .
پس ما باید کاری کنیم که IP واقعی سیستم ما برای سرور Rapidshare فرستاده نشود . برای این کار ما باید در هر بار دانلود از Rapidshare آی پی سیستم خود را تغییر بدهیم . برای تغییر IP سیستم از برنامه ایی به نام Change Ip باید استفاده کنیم که در هر بار دانلود این برنامه را اجرا کنیم که یک IP مجازی برای ما ایجاد کند .

سلام دوست عزیز.
تا به حال شما این کارو خودت انجام دادی؟ و آیا اگه انجام دادی 100 درصد جواب داده یا نه...
اگه بتونی توضیحاتتو کامل کنی منتقل میکنم تاپیک رو به بخش ابزارها و اون رو مهم میکنم، چون همونطور که گفتی یک چیزیه که واسه همه دونستنش لازمه!
موفق باشی.

3DTotal

Well-Known Member
آقا Ehsan من خودم همیشه از این طریق فایل ها را از RapidShare دانلود می کنم .
باشه من با نرم افزار مربوطه و آموزش کامل آن را توضیح می دهم .

hamed-ddd

Well-Known Member
البته من راههای زیادی رو امتحان کردم و هر دفعه راپید تلافی شو درآورد ...!!!
ببینیم این یکی چطور میشه

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
مرسی لز لطفت توتال جان . ولی یه کلکی سوار کن که بشه با دانلود منجرها دانلود کنیم . مارو که بیچاره کارد این رپیدشر

3DTotal

Well-Known Member
من سه روش دستی در زیر بیان کرده ام :
که هر سه روش برای تغییر IP می باشد . که البته ممکن است بر اساس مواردی IP تغییری نکند . مانند اینکه IP به صورت Static تعریف شده باشند .

روش اول :

1- به منوی Start > Run رفته
2- در پنجره Run دستور Cmd را اجرا کنید .
3- درخط فرمان Command Prompt دستورات زیر را اجرا کنید :

ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
exit​

5- پاک کردن Cookie از Browser تان
6- فایل جدید را دانلود کنید .

روش دوم :

1 – هنگامی که در صفحه Rapidshare روی Free کلیک کردید .

2- در نوار آدرس عبارت زیر را تایپ کنید :

javascript:alert(c=0)​
3- روی Ok کلیک کنید .
4- روی ( pop-up box ) کلیک کنید .
5- فایل جدید را دانلود کنید .

روش سوم :
استفاده از SwitchProxy and Firefox :
لینک های دانلود این دو ابزار :

برای دانلود ابزار دومی از طریق سایت زیر وارد شوید ( به دلیل فیلتر ) :

اما روش آخر روشی که خودم استفاده می کردم که به دلیل گم کردن برنامه نمی تونم آن را توضیح بدهم که فعلا به دنبال برنامه اش هستم . اگر برنامه اش را پیدا کردم در همین تاپیک لینک دانلودش را همراه با آموزش قرار خواهم داد .
این روش را که خودم استفاده می کردم 100% راهی بود که جواب می داد .

توجه : این روش ها فقط در Windows قابل اجرا می باشند .

3DTotal

Well-Known Member
لطفا نظر خودتون را در مورد جواب دادن این روش ها بیان کنید .

با تشکر

3DTotal

Well-Known Member
سلام دوباره

دوستان این هم روشی که قبلا گفتم می شه به صورت 100% Rapidshare را دور زد . با دانلود نرم افزار زیر کار را شروع می کنیم :D

خوب حالا شما به راحتی می تونید Rapidshare را دور بزنید فقط کافی با اجرای این برنامه شما یک Ip مجازی برای سیستم خود تعریف کنید فقط یک کم باید با این نرم افزار کار کنید تا قضیه کامل دستون بیاد .

برای هر بار دانلود از Rapidshare از کلید های میانبر Ctrl+Q ( که خودتون هم می تونید تنظیم کنید ) برای تغییر IP استفاده کنید .
برای مشهاده IP از Ctrl+D استفاده کنید .
برای متوقف شدن برنامه از Ctrl+W استفاده کنید .

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
روشهای شما موثره
فقط بعد از تغییر ip حتما هر طور شده باید کوکی ها رو به طور کامل پاک کرد....
و در صفحه جدید ie دانلود رو شروع کرد
متشکرم و موفق باشید

ali3dtech

Member
Premium Account

سلام به همه دوستان.
من که خودم همه این روشها رو قبلا امتحان کردم ولی هرکدوم مشکلات خودشونو دارن:

اگه بخواهید IP عوض کنید فقط برای سیستم دیال آپ مورد استفاده هست. برای دیال آپ هم همین روشهایی که آقا رضا فرمودند کاملا درست هستند.
اگه از نرم افزاره RapidDown استفاده کنید، من که خودم استفاده کردم بعضی وقتها میگیره بعضی وقتها هم نمیگیره و سرعتشم کمه.
برای دانلود کردن با دانلودر ها هم من از FreeDownloadManager استفاده میکنم و میتونه دانلود کنه فقط مشکلش اینکه فقط با یک Section دانلود میکنه.

درهرصورت بنظرم بهترین راه حل اینکه یک اکانت تهیه کنید. البته اگه دانلودهاتون اونقدر باشه که به صرفه باشه.

راستی یه راهه خیلی جالب وجود داره که اینو از خیلی ها شنیدم ولی خودم نتونستم اینکار رو بکنم. (آخه یه زمانی بود که ما هم دنبال دور زدن رپید بودیم و خیلی از سایتها رو زیر و رو کردم تا مطالبی به دستم برسه تا آخرش به این نتیجه رسیدم که یه اکانت بخرم خیلی بهتره).
من متن کامل رو میزارم اگه کسی خواست بره و امتحان کنه شاید تونست: (این رو به من ای میل کردن و گفتن این کار رو بکنی میتونی اکانت یک ماهه Premium داشته باشی. البته میگم دهها نفر به من این رو گفته اند و توی خیلی سایتها دیدم که از این روش استفاده میکنن. ولی ما که نتونستیم)

فقط چون چندین نفر بوده اند من هم ایمیل چند نفر رو میزارم تا راههاشون رو ببینید. البته هر دوتا تقریبا عین هم هستن. یعنی روششون یکیه.
در کل راهشون اینکه از Paypal یه اکانت میگیرن و قبل از اینکه پولی واریز کنن میرن با موجودیه اکانتشون یه اکانت رپید میخرن.

متن کامل شخص اول:

Just follow these steps for your Rapidshare Account!

1)Skip this step if u already own a paypal account
Go to https://www.paypal.com/ and sign up
Create a paypal premier account (this is for free)

When asked to give credit card details click on CANCEL
2)Now,
Go to
http://www.CoinClicks.Info/index.php?ref=zimpel
And register.
You'll be paid just to click on their ads.
The more you click the more you earn.

3)
Finally, use this money to get your own RAPIDSHARE or Megashare PREMIUM
ACCOUNT

4)
i ve more from this site. you can earn money up 300 $ at month

متن کامل شخص دوم:

Just follow these steps for your Rapidshare Account!

1)Skip this step if u already own a paypal account
Go to https://www.paypal.com/ and sign up
Create a paypal premier account (this is for free)

2)Now,
Go to
http://adbux.org/?r=chompz
And register.
You'll be paid just to click on their ads.
The more you click the more you earn.

3)Finally, use this money to get your own RAPIDSHARE or Megashare PREMIUM ACCOUNT

4)You could even use this money for other online shopping on e-bay or on any other sites.

5) Cant make enough from adbux above? Sign up to this one, and do 2 sites! http://bux.to/?r=Chompz

خب دوستان اینارو دو نفر از کسانی که این کار رو کرده بودن برای من میل زده بودن. اگه تونستید به نتیجه برسید ما رو هم خبر کنید.
از توجه شما متشکرم.

3DTotal

Well-Known Member
همان طور که علی آقا هم گفتند تنها راه موثر البته برای کسانی که سرعت بالایی دارند خرید یک اکانت می باشد که فکر کنم قیمتش حدود 10 هزار تومان می باشد که محدوده دانلود روزی 1 گیابایت هستش ( 1 ماه ) . برای کسانی هم که Dial-Up کار می کنند بهتر است از تغییر IP استفاده کنند .

Fanous

Well-Known Member
سلام
با برنامه UltraSurf هم میشه
اگه یه بار برنامه رو باز کنین یه IP جدید به شما اختصاص میده و می تونین فایلتون رو دانلود کنین
وقتی دانلود تموم شد برنامه رو ببندین و دوباره اجرا کنین
اینجوری لازم نیست اون مدت زمانی رو که میگه صبر کنین ، منتظر بمونین
ولی در مورد دانلود موازی نمیدونم جواب میده یا نه !

Sherlock_Holmes

Active Member
همان طور که علی آقا هم گفتند تنها راه موثر البته برای کسانی که سرعت بالایی دارند خرید یک اکانت می باشد که فکر کنم قیمتش حدود 10 هزار تومان می باشد که محدوده دانلود روزی 1 گیابایت هستش ( 1 ماه ) . برای کسانی هم که Dial-Up کار می کنند بهتر است از تغییر IP استفاده کنند .
چطوري بايد اين اكانت رو تهيه كرد؟

AMiR

Active Member
ولي متاسفانه ايشون هم شامل تحريم شدن
البته فعلا

بالا