ali_118
کاربر VIP
نظر خواهی - کارت ویزیت 1 - اصلاح شد
**ادیت: کار اصلاح شد - لطفا نظرتون رو در مورد کار جدید بگین
موارد ذکر شده در پست 17
مرسی
سلام
بالاخره بعد از مدتها به یه طرح قابل قبول برای کارت ویزیت رسیدم
از اونجایی که خیلی روی کارهام وسواس دارم معمولا کارهایی که واسه خودم میزنم برای ایده پردازی زمان زیادی ازم میگیره
برای کارت ویزیت طرح های زیادی دیدم، اما ترکیب بندی بیشترشون یا به کار من نمیومد، یا جزو طرح های خاص بود که نمیشه اینجا اجراش کرد
بلاخره سعی کردم از طرح هایی که بیشتر توجهم رو جلب کرده بود یه چیزی استخراج کنم که نتیجش این کاری هست که تقدیمتون میکنم
فعالیت من گرافیک سه بعدی هست و اونو به صورت تجربی شروع کردم و ادامه دادم، هیچ ارتباطی هم با رشته ی تحصیلیم نداره
ازتون میخوام که این کار رو نقد کنید، هم از نظر گرافیکی
و هم از نظر انتقال مفهوم به بیننده و سرعت انتقال و تاثیر گذار بودن کار
رنگ هایی که اینجا میبینید رو فقط برای پیش نمایش گذاشتم
رنگ های اصلی چند درجه از این روشن تر هستند(با استفاده از کتاب) که این شکلی چاپ بشن (انشالله که همینطوره)
به غیر از رنگ نوشته های به کار رفته در طرح رویی کار که بعد از چاپ تیره تر میشن
** رنگ آبی روی کارت رو قرار بود اینجا تیره تر نمایش بدم که اشتباهی پیش اومده، بعد از چاپ چند درصد تیره تر میشه که به نظرم اون حالت زنندگی رو نداره دیگه
میخوام که سلفون مات چاپ کنم
البته اکثرا لمینیت رو پیشنهاد میکنن و از کیفیت نهایی کار راضی هستند
نظر دوستان در این مورد چیه ؟
**ادیت: کار اصلاح شد - لطفا نظرتون رو در مورد کار جدید بگین
موارد ذکر شده در پست 17
مرسی
سلام
بالاخره بعد از مدتها به یه طرح قابل قبول برای کارت ویزیت رسیدم
از اونجایی که خیلی روی کارهام وسواس دارم معمولا کارهایی که واسه خودم میزنم برای ایده پردازی زمان زیادی ازم میگیره
برای کارت ویزیت طرح های زیادی دیدم، اما ترکیب بندی بیشترشون یا به کار من نمیومد، یا جزو طرح های خاص بود که نمیشه اینجا اجراش کرد
بلاخره سعی کردم از طرح هایی که بیشتر توجهم رو جلب کرده بود یه چیزی استخراج کنم که نتیجش این کاری هست که تقدیمتون میکنم
فعالیت من گرافیک سه بعدی هست و اونو به صورت تجربی شروع کردم و ادامه دادم، هیچ ارتباطی هم با رشته ی تحصیلیم نداره
ازتون میخوام که این کار رو نقد کنید، هم از نظر گرافیکی
و هم از نظر انتقال مفهوم به بیننده و سرعت انتقال و تاثیر گذار بودن کار
رنگ هایی که اینجا میبینید رو فقط برای پیش نمایش گذاشتم
رنگ های اصلی چند درجه از این روشن تر هستند(با استفاده از کتاب) که این شکلی چاپ بشن (انشالله که همینطوره)
به غیر از رنگ نوشته های به کار رفته در طرح رویی کار که بعد از چاپ تیره تر میشن
** رنگ آبی روی کارت رو قرار بود اینجا تیره تر نمایش بدم که اشتباهی پیش اومده، بعد از چاپ چند درصد تیره تر میشه که به نظرم اون حالت زنندگی رو نداره دیگه
میخوام که سلفون مات چاپ کنم
البته اکثرا لمینیت رو پیشنهاد میکنن و از کیفیت نهایی کار راضی هستند
نظر دوستان در این مورد چیه ؟
پیوست ها
آخرین ویرایش: