hamed.f Oct 2, 2013 سلام مهران جونم قربونت برم من خوبم تو چطوري؟ راست ميگي فعاليتم كم شده آره اوضام خوبه اما به خاطر مشغله ي كاريم نمي تونم زياد بيام فروم ... خيلي ممنونم كه ازم ياد كردي...
سلام مهران جونم قربونت برم من خوبم تو چطوري؟ راست ميگي فعاليتم كم شده آره اوضام خوبه اما به خاطر مشغله ي كاريم نمي تونم زياد بيام فروم ... خيلي ممنونم كه ازم ياد كردي...
javadgonbadi Oct 2, 2013 سلام داش مهران خوبی؟ خبری از ما نمیگیری؟ عجب کارای زدی ترکوندیا.دست ما رو هم بگیر موفق باشی جیگر
airbos Sep 27, 2013 اوکی .امشب یا فردا صبح می زنم.البته احتمالا مسابقه بعدی از دوشنبه شروع می شه و تا پنجشنبه یا جمعه بعدی ادامه داره.
اوکی .امشب یا فردا صبح می زنم.البته احتمالا مسابقه بعدی از دوشنبه شروع می شه و تا پنجشنبه یا جمعه بعدی ادامه داره.
M M Majid CG Sep 16, 2013 نه اقا..این حرفا چیه..من هیچ وقت بچه های با مرام این سایتو فرامشو نمیکنم !!! خاطراتی اینجا دارم که واقعا برام با ارزشه. خوبم...اوضاع بد نیست..شما خوبی ؟؟
نه اقا..این حرفا چیه..من هیچ وقت بچه های با مرام این سایتو فرامشو نمیکنم !!! خاطراتی اینجا دارم که واقعا برام با ارزشه. خوبم...اوضاع بد نیست..شما خوبی ؟؟
M M Majid CG Sep 16, 2013 سلام مهران جان..شرمنده ام هر بار میام پیاما رو میخونم بعد یادم میره جواب بدم !! خوبی ؟؟ سلامتی ؟؟
mhsh Sep 9, 2013 سایت cgsociety یه سر بزن. مجله های 3D زیاد هستن. اخیرا هم یه ایرانی یه کار فرستاده بود و کلی ایرانی رفتن و بش رای دادن.
سایت cgsociety یه سر بزن. مجله های 3D زیاد هستن. اخیرا هم یه ایرانی یه کار فرستاده بود و کلی ایرانی رفتن و بش رای دادن.
airbos Sep 7, 2013 سلام مسابقه شروع شد http://forum.majidonline.com/threads/207089-مسابقه-شماره-۱-(شخصیت)