Saeed Oct 2, 2010 منتظر طرح خوشجل مشجلت هستم ها جیگیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بهونه & ... قبول نمیکنم !!!
منتظر طرح خوشجل مشجلت هستم ها جیگیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بهونه & ... قبول نمیکنم !!!
javadmagic Sep 30, 2010 آره ، طلائی رو دوس دارم، ولی هنوز بهش عادت نکردم، ولی بیشتر از طلائی قرمزو دوس دارم، واییییییییی، فکرشو بکن، جباد قرمزه !!
آره ، طلائی رو دوس دارم، ولی هنوز بهش عادت نکردم، ولی بیشتر از طلائی قرمزو دوس دارم، واییییییییی، فکرشو بکن، جباد قرمزه !!
Amit13 Sep 30, 2010 آآآآآووووووو.................!!!!!!!!!!!!! خوب حالا شما كه گرافيست حرفه اي هستي.ميشه كمك كني من هم ياد بگيرم؟؟؟؟ من واسه ساختن gif هام از فلش استفاده ميكنم،شما از چي؟؟؟
آآآآآووووووو.................!!!!!!!!!!!!! خوب حالا شما كه گرافيست حرفه اي هستي.ميشه كمك كني من هم ياد بگيرم؟؟؟؟ من واسه ساختن gif هام از فلش استفاده ميكنم،شما از چي؟؟؟
hhhhaaaa Sep 30, 2010 دعا به جوهن شما کار خاصی نهیکنم الانم که دوهباره دانشگاه شروع شد و ... یه دفترم تازه زهدم :) تو چه میکنی آبجی ؟
دعا به جوهن شما کار خاصی نهیکنم الانم که دوهباره دانشگاه شروع شد و ... یه دفترم تازه زهدم :) تو چه میکنی آبجی ؟
topol2007 Sep 29, 2010 عقل سلیم میگه فعلا با همین یوزر سر کنیم بهتره:دی به هر حال تشکر از اینکه وقتتو بهم دادی با آرزوی سربلندی برای شما
عقل سلیم میگه فعلا با همین یوزر سر کنیم بهتره:دی به هر حال تشکر از اینکه وقتتو بهم دادی با آرزوی سربلندی برای شما
Alireza Saeedi Sep 29, 2010 من هنوزم چشام و بستم و منتظر سورپرایزم هاا !! الانه که دیگه چشام بچسبن به هم و کور بشم !! :دی
Saeed Sep 29, 2010 منم از سریالش زیاد خوشم نمیاد ولی زوری نشتم دیدم :دی من می 2نم مانی طرحت اول میشه، چندبار که شرکت کنی بعدش کاربر ویجه میشیا :-" به جونه یدونه بچم که میخوام سر به تنش نباشه ، شرکت کردی ، کردی ، نکردی دیگه ...
منم از سریالش زیاد خوشم نمیاد ولی زوری نشتم دیدم :دی من می 2نم مانی طرحت اول میشه، چندبار که شرکت کنی بعدش کاربر ویجه میشیا :-" به جونه یدونه بچم که میخوام سر به تنش نباشه ، شرکت کردی ، کردی ، نکردی دیگه ...
hhhhaaaa Sep 29, 2010 کجایی تو آخه نمیگی دله ما از تهنایی میهتنگه :ایکس ---- پ.ن :اولی قلت املایی داره پاکش کن میگن املام ظایفه :دی
کجایی تو آخه نمیگی دله ما از تهنایی میهتنگه :ایکس ---- پ.ن :اولی قلت املایی داره پاکش کن میگن املام ظایفه :دی
Saeed Sep 29, 2010 :rose: عرض ارادت از ماست آجیهـ ... دلت میاد منو پیشدهـ کنی .. !! میای اینجا شرکت میکنی ها لطفا تا مسابقهـ مردمی تر بشهـ :دی http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=154176 اگه شرکت کردی که هیچ اگه نه من می 2نمو خودمو تو :green:
:rose: عرض ارادت از ماست آجیهـ ... دلت میاد منو پیشدهـ کنی .. !! میای اینجا شرکت میکنی ها لطفا تا مسابقهـ مردمی تر بشهـ :دی http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=154176 اگه شرکت کردی که هیچ اگه نه من می 2نمو خودمو تو :green:
M O R T E Z A Sep 29, 2010 وااااااااو يا به عبارتي WooooW اين انيميشن به اين خشكلي اين خانومه چرا بلند ميكنه s-: آخي كمك نميخواد ؟ ولي آفرين خيلي خوبه منم بيام مسابقه بعدي ؟؟ تا حالا فقط مدلينگ انجام دادم ولي 1 بار دوربين برنامه 90 ( 3دي ) كه خودم ساختم رو چرخوندم من اول ميشم يا شما ؟
وااااااااو يا به عبارتي WooooW اين انيميشن به اين خشكلي اين خانومه چرا بلند ميكنه s-: آخي كمك نميخواد ؟ ولي آفرين خيلي خوبه منم بيام مسابقه بعدي ؟؟ تا حالا فقط مدلينگ انجام دادم ولي 1 بار دوربين برنامه 90 ( 3دي ) كه خودم ساختم رو چرخوندم من اول ميشم يا شما ؟
topol2007 Sep 28, 2010 سلام . صاحب داره. کپی رایتش دست خودم بودا.:دی اوکی. شرمنده زحمت میدیما. این رو بذارید: اگر خالیه: arteshbod بابت تسلیت هم ممنونم. امیدوارم غم نبینید و شاد و پیروز باشید
سلام . صاحب داره. کپی رایتش دست خودم بودا.:دی اوکی. شرمنده زحمت میدیما. این رو بذارید: اگر خالیه: arteshbod بابت تسلیت هم ممنونم. امیدوارم غم نبینید و شاد و پیروز باشید