Mandana Oct 11, 2010 شناسنامه ات که المثنی ئه به چه دردم میخوره؟ اما یه کارت ملی دستمه گاهی باهاش میرم بنزین می زنم...نکنه همینه؟
شناسنامه ات که المثنی ئه به چه دردم میخوره؟ اما یه کارت ملی دستمه گاهی باهاش میرم بنزین می زنم...نکنه همینه؟
Mandana Oct 10, 2010 علیییی اذیتم نکن دعا می کنم به حق این ایام گرامی صاعقه بخوره فرق سرت پاپ کورن بشی
javadmagic Oct 6, 2010 نه ، ولی خداییش جدی میگم ! شاید قبلا تو پروفایلت اومده بودم و عکستو دیدم !!! :دی
Reza_Kashegarma Aug 29, 2010 سلام خدمت شما دوست عزیز از کمکی که به من کردین خیلی متشکرم . منو تو پروژه ام خیلی جلو انداختین مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی
سلام خدمت شما دوست عزیز از کمکی که به من کردین خیلی متشکرم . منو تو پروژه ام خیلی جلو انداختین مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی
setare68 Aug 28, 2010 سلام طاعات وعبادات قبول من یه سوالی داشتم تو بخش نرم افزار که به برنامه نویسی هم مربوط میشه.براتون میذارم اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون اینجا
سلام طاعات وعبادات قبول من یه سوالی داشتم تو بخش نرم افزار که به برنامه نویسی هم مربوط میشه.براتون میذارم اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون اینجا
nevercom Aug 21, 2010 امـــروز كـــه نـــوبت جوانــيِ مـــن اســـت *** مــي نوشــم از آنكــه كامرانــيِ مــن اســت عيـبم مكنـيد گـرچه تـلخ است خـوش اسـت *** تلــخ اســت، از آنكــه زندگانــيِ مــن اســت
امـــروز كـــه نـــوبت جوانــيِ مـــن اســـت *** مــي نوشــم از آنكــه كامرانــيِ مــن اســت عيـبم مكنـيد گـرچه تـلخ است خـوش اسـت *** تلــخ اســت، از آنكــه زندگانــيِ مــن اســت
Mandana Aug 2, 2010 فقط اومدم بنويسم خسته نباشي علي هه مهربون واقعن ممنونم ازين همه زحمتي كه مي كشي دوست جان