Mr.Doosti Jul 2, 2010 یکسری افراد کاربر ویژه شدن دیگه هیچ کس رو نمیشناسن...می بینی واقعاً....خوش باشی.
pouya saadeghi Jun 24, 2010 سلام! کارت ویزیتم: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=147017 چطور شده؟ خوبه؟
HabibFarhadi Jun 19, 2010 سلام خووووب الان ديگه بايد منتظر يه زلزله 10.9 ريشتري باشيم بچه ها پناه بگيرين خوشحال شدم اميدوارم همه رو پاس بشي با نمره بالا موفق تر باشي
سلام خووووب الان ديگه بايد منتظر يه زلزله 10.9 ريشتري باشيم بچه ها پناه بگيرين خوشحال شدم اميدوارم همه رو پاس بشي با نمره بالا موفق تر باشي
javadmagic Jun 19, 2010 اِ دختر اینجارو، مثل اینکه من فقط تبریک نگفتم!! به قول مانی ایشاالله چرخش برات بچرخه...
Mr.Doosti Jun 18, 2010 علیکم سلام...نمی افتادم ولی با نمرات بالا هم پاس نمی کردم... پس بگو چرا انقدر از خودت تعریف و تمجید می کنی ...رنگو روت زرد شده واسه همین آره؟؟؟؟؟؟
علیکم سلام...نمی افتادم ولی با نمرات بالا هم پاس نمی کردم... پس بگو چرا انقدر از خودت تعریف و تمجید می کنی ...رنگو روت زرد شده واسه همین آره؟؟؟؟؟؟
nima_dsnr Jun 18, 2010 بابا کاربر ویجه... میگم دیگه جواب سلام ما رو نمیدی... از ما بهترون شدی... :گل: