Silver PC Jun 17, 2010 به . بس گفتم برو ویژه شو شدی ؟ : دی ولی من که قهرم .. ! شیرینی هم نمیخوام ... : دی
majid_a95 Jun 17, 2010 به به !!! خوشحال شدیم . با آرزوی موفقیت دوست عزیز واسه ما شب امتحانی ها هم دعا کن ما که دلمون نمیاد تو سایت نیایم حتی اکانت adsl تموم شد دیگه شارژ نکردم که مثلا کانکت نشم ولی دلم نیومد الان با dial-up میام سر میزنم.....
به به !!! خوشحال شدیم . با آرزوی موفقیت دوست عزیز واسه ما شب امتحانی ها هم دعا کن ما که دلمون نمیاد تو سایت نیایم حتی اکانت adsl تموم شد دیگه شارژ نکردم که مثلا کانکت نشم ولی دلم نیومد الان با dial-up میام سر میزنم.....
javadmagic Jun 16, 2010 سلام بر تو... خوبی خوشی؟ سلامتی ؟ کامپیوترم بدجور ویروسی شده! امشب درستش میکنم
Mr.Doosti Jun 16, 2010 سلام علیکم.....خوش اومدی .... چندتا رو افتادی جدی بگوها........قول میدم مسخره نکنم....
nima_dsnr Jun 16, 2010 سلام خیلی ممنون که امتحانات تموم شد :گل: اما حالا من یکمی سرم شلوغ تره تا دو هفته ای نیستم! بی هپی بای
سلام خیلی ممنون که امتحانات تموم شد :گل: اما حالا من یکمی سرم شلوغ تره تا دو هفته ای نیستم! بی هپی بای