Silver PC May 24, 2010 باشه ! چون خیلییییییی خواهش و التماس کردی خودمو نمیکشم ها ! باید برم کار دارم ! فعلا بابای ×
Silver PC May 24, 2010 نه ! تو رو خدا نرو ! من خودکشی می کنم ها ! نرو ... ! اگه بری من هم خودمو میکشم خونم پای تویه دیگه : دی
نه ! تو رو خدا نرو ! من خودکشی می کنم ها ! نرو ... ! اگه بری من هم خودمو میکشم خونم پای تویه دیگه : دی
Silver PC May 24, 2010 شوخی کردم بابا ! اصلا بیا دیگه نرو ! حالا امتحانات چی شد ؟! ( چندتاشو خراب کردی ؟ : دی )
Mr.Doosti May 20, 2010 سلام.....هم خوبه که نیستی چون فعلاً درس مهمتره.ولی زود برگرد.هم حیف شد که باز دوباره نیستی چون جات خالیه(اصلاً هم تعارف نکردم) امیدوارم تو امتحانات موفق باشی. 20 بگیری
سلام.....هم خوبه که نیستی چون فعلاً درس مهمتره.ولی زود برگرد.هم حیف شد که باز دوباره نیستی چون جات خالیه(اصلاً هم تعارف نکردم) امیدوارم تو امتحانات موفق باشی. 20 بگیری
pouya saadeghi May 19, 2010 این همه که اینجا (پروفایلت) بچه ها واسه امتحاناتت دعا کردن ، حتی اگه درس نخونی هم بیست میشی
GFX Master May 19, 2010 سلام خوبی؟ اسمت نرگس بود؟! :دی امیدوارم موفق باشی هر جا که هستی و امتحانات و اینا رو همگی توپ توپ پاس کنی! منتظر برگشتت هستیم. موفق باشی.
سلام خوبی؟ اسمت نرگس بود؟! :دی امیدوارم موفق باشی هر جا که هستی و امتحانات و اینا رو همگی توپ توپ پاس کنی! منتظر برگشتت هستیم. موفق باشی.
Alireza Saeedi May 18, 2010 چی میشه مگه ؟؟ منم از شنبه امتحانام شروع میشه !! ولی هر روز نیام دلم واسه بچه ها تنگ میشه !! سعی بیایی ... تو امتحانا هم موفق باشی ...
چی میشه مگه ؟؟ منم از شنبه امتحانام شروع میشه !! ولی هر روز نیام دلم واسه بچه ها تنگ میشه !! سعی بیایی ... تو امتحانا هم موفق باشی ...
nima_dsnr May 18, 2010 اونو من باب شوخی عرض کردم ولی درس از همه امور زندگی (تو این سن) مهم تره. موفق باشی خواهر کوچولوی من
Mr.Doosti May 18, 2010 الان اومده بودم چند تا کاره مشتری رو ایمیل کنم چاپ خونه شب اومدم واست میگم منظورم .عصر خوش.
majid_a95 May 18, 2010 راستش ماهم کم کم باید کاسه کوزه رو جمع کنیم ولی دلمون نمیاد هی امروز فردا میکنیم موفق باشی دوست عزیزالتماس دعا
راستش ماهم کم کم باید کاسه کوزه رو جمع کنیم ولی دلمون نمیاد هی امروز فردا میکنیم موفق باشی دوست عزیزالتماس دعا
nima_dsnr May 18, 2010 سلام... آفلین دختل خوب (به زبون مانی) درساتو خوب بخون و از همین الان پایه دانشگاهت رو قوی کن. ایشالله زبانت رو هم 20 بگیری موفق باشی
سلام... آفلین دختل خوب (به زبون مانی) درساتو خوب بخون و از همین الان پایه دانشگاهت رو قوی کن. ایشالله زبانت رو هم 20 بگیری موفق باشی