Mandana
امتیاز واکنش
25,031

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• می هم رسیدم خونه تو هنوز نرسیدی؟؟؟

واه واه واه ....

آخه یه دخمل خوب که نباد اینهمه دور از خونه بمونه!
    درسته مانی انقدر سرشو شلوغ کنه که نتونه جواب پروفایل رو بده
    چه خبرا خانوم هستید ولی صدایی ازت در نمیاد اروم شده مانی :-?
    پس حسابی خوش میگذره . این طرفا هم بیا دیگه ! از تهران تا اصفهان 6 ساعت با اتوبوس راهه ... بیای اینجا برات یه برنامه ترور چیز ببخشید یعنی استقبال با شکوه میگیرم واست !
    دو سه تا کلاغ هم سر زاینده رود واست سر میبرم که چشم نخوری ؟ (نمی دونم چرا اینو گفتم ؟)

خلاصه تا جمعه هستی یا جمعه هم هستی ؟من شاید شاید بیام تهران جمعه واسه نمایشگاه کتاب
    همونی که لباس سفید داشت و کوله مشکی و هدفون تو گوشش بود و سمت چپ شما بغل عرفان نشته بود و سمت چپمم مدیر بازرگانی سایت بود و بازم بگم یا بیاد آوردید !! :green:
    سلام- نه منظورم شما نبود. نام کاربریشو یادم نمیاد فقط می دونم کنار پروین خانم نشسته بودند، جدی می گم ایشون همراه مامان و بابا و داداششون اومده بودن... حتما دقت نکردید. ( خانوادشون 5 - 6 متر اونورتر ما نشسته بودن)
    -- نکنه فکر کردین که من فکر کردم انیمیشنز مامانتونه !!! :green: چقدر شما با نمکین
    سلام بر مانی گرامی !! خوبی دوست من ؟!
    کجایی بلادل نیستی ؟ یاهو هم که اصلا بیخیال

قرض از مزامت فقط مزاحمت بود و بس :green:
    دلم تنگ شده ! یه قرار بذار آن شیم یه چهار تا اصطلاح مانیانه بشنوم شارژ شیم ! :sad:
    الهی الی کوفتت بشه

تو گلوت گیر کنه :green:

پروفایل و آباتر و امضامو ببین
    بگو دوستشون داری یا نه
    salam mandana khanoom khobi?kheili khoshhalam ke hamchin jaie 1 hamshahri peyda kardam mitonam az tavanmandihat estefade konam?l
    منت ماندانا را عز و جل که طاعتش موجب مدیریت و شکر اندرش مزید رفعت
    خوفی؟ نمایشگاه خیلی شولوغ نیست؟ اونم جمعه آدم سر درد میگیره یه جا دیگه میرفتیم
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا