M
امتیاز واکنش
15

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• سلام
    نه بابا براي چي بربخوره! مشكلي نيست اصلا.

در مورد مسابقه من عرض كردم كه هيچ مشكلي نيست و اتفاقا فكر عالي اي هم كرديد.
    منتها چون نميخوام بعد از اتمام مسابقه از هزينه اي كه كرديد خداي نكرده پشيمون بشيد
    گفتم قبلش تا حدودي يه توضيحاتي داده باشم.
    مطمئنا توي مسابقه هم طرحهاي خوبي داده ميشه و شما راضي خواهيد بود.
    فقط در همين حد بگم كه سايت مجيدآنلاين فقط مسئوليت برگزاري مسابقه رو داره و مسئوليت ديگه بر عهده ي
    خود شما و شركت كننده ها هست.
    در مورد جايزه نفرموديد كه چقدر مد نظر داريد.
    در مورد اطلاع رساني هم تا جايي كه بشه ما توي انجمن اينكار رو انجام ميديم. از طرق مختلف.
    ولي خوب ارسال ايميل و كارهاي ديگه متاسفانه هم زمان بر هست و هم هزينه بر.
    اگر احساس ميكنيد كه خودتون ميتونيد اينكار رو انجام بديد هيچ مشكلي نيست و خيليم خوبه.
    ولي خوب ما تا جايي كه بتونيم اطلاع رساني خوبي انجام ميديم.

موفق باشيد.
    نه ابهام خاصي كه نيست.

البته اين موضوع رو لازم دونستم بهتون بگم كه سطح انتظارتون در حد يك كار حرفه اي نبايد باشه!!
    چون به هر حال سطح همه ي بچه ها انجمن كاملا حرفه اي نيست.
    منظورم اينه كه اگر هدفتون تبليغات براي شركتتون هست برگزاري مسابقه روش خوبيه
    ولي اگر هدفتون از مسابقه اينه كه به يك طرح براي كارهاي حرفه اي شركت هم برسيد
    بايد بگم كه اين روش معمولا خوب جواب نميده و بهتره كارهاتون رو بصورت جدي تر و جداي از مسابقه ادامه بديد.
    ولي بازم اگر براي اين كار تصميم جدي داريد از نظر منم برگزاريش مشكل خاصي نداره.
    موفق باشيد.
    سلام خوبيد شما؟

در مورد اون جزئياتي كه گفتيد ميشه بيشتر توضيح بديد؟ جزئيات دقيقا چي هستن؟
    كار شركت شما چي هست و ...؟
    چون مثلا هر گونه تبليغي كه مربوط به يكي از 2 شركت يا سايت گرافيكي يا هاستينگ باشه توي سايت ممنوعه.

در مورد جايزه هم شما يه ماكزيمم به من بگيد تا درباره اش صحبت كنيم.
    چون من الان سقف جايزه اي كه شما در نظر داريد رو نميدونم.

موفق باشيد.
    البته ممكنه از اين روش -اگه جوابي رو كه ما مي‌خوايم بهمون بده- براي ساير همكارانمون هم به صورت جداگانه استفاده كنيم.
    فقط اين رو هم عرض كنم كه ايده‌هاي ابتدايي ما هم بايد در كار لحاظ بشه كه جنبه‌ي بازارپسندي قضيه‌ هم رعايت بشه!
    اگر مشكلي نيست شما لطفا پيشنهادتون رو براي مبلغ جايزه فعلا براي طرح يك بروشور بفرماييد، اين رو هم در نظر داشته باشيد كه ما فعلا خيلي نميتونيم براي اين مسابقه هزينه كنيم.:sad:

از آشناييتون خوشحال شدم
    خدانگهدار
    سلام
    متشكر از لطفتون من هم خوبم، به خوبي شما.
    عرض شود كه ما براي شركتمون مي‌خوايم در آينده‌ي نزديك همون ست اداريي رو كه شما اشاره كرديد به همراه لوگو، كاتالوگ چند محصول و شايد تمپليت وب‌سايت رو تهيه كنيم و از اونجايي كه مي‌خوايم طرحهامون از ابتدا حرفه‌اي باشن و به شركتهاي طراحي هم اطمينان نداريم مي‌خوايم طرح مورد نظرمون رو از طريق اين مسابقه تهيه كنيم.
    ما ابتدا اين شيوه رو براي يك كار مثلا يه كاتالوگ كوچيك ميسنجيم و اگه جوابي رو كه تو ذهنمون هست رو گرفتيم براي كارهاي بعدي به صورت يكجا(سعي خودم رو ميكنم!) اقدام ميكنيم.
    اين رو هم بگم علاوه بر جايزه‌ي نقدي از نفر برنده به طرق ديگه‌اي كه شما بفرماييد هم ميتونيم تقدير به عمل بياريم مثلا داخل سايتمون.
    ...
    سلام خوبيد شما؟
    چرا كه نه! خيليم عالي اينكار.
    من قبلا هم گفته بودم كه هر كسي دوست داره مسابقه اي برگزار كنه يا ايده اي داره حتما استقبال ميكنيم.
    به شرطي كه مثل شما ، قبل از هر كاري هماهنگي انجام بدن.
    اين هماهنگي هم فقط به خاطر برقراري نظم هست.

در مورد مسابقه ميشه يه توضيح جامع بديد؟
    چون مثلا طراحي چند نوع كار مختلف بصورت همزمان يكمي وقتگيره.
    از طرفي بايد كارها كاملا از نظر نوع طراحي يكسان باشن تا بشه بينشون قضاوت انجام داد.
    مثلا نميشه كه يه نفر كاتالوگ طراحي كنه و يك نفر ديگه كارت ويزيت. بعد بخوايم اين 2 تا رو با هم مقايسه كنيم.
    مگر اينكه بگيم يك ست اداري شامل مثلا 3-4 مورد مثل (كاتالوگ + سربرگ + كارت ويزيت + پاكت نامه) باشه.
    حالا نميدونم نظر شما دقيقا به چه صورت هست؟!

در مورد جايزه هم روش بسيار خوبي هست.
    پرداخت نقدي خيليييي ميتونه توي شركت بچه ها تاثير داشته باشه.
    فقط نميدونم اينكه شما ميخوايد به نوعي اسپانسر مسابقه باشيد قصد تبليغ خاصي داريد؟
    و اينكه از اين مسابقه چه چيزي قراره عايد شما بشه؟

موفق باشيد.
    دستت درد نكنه دوست جون.
    من با سارا خانم درميون ميذارم و نتيجه‌ش رو هم اطلاع ميدم(هر چند كه خودش زودتر از من خواهد گفت:wink:)
    ممنون از توجهت
    پاينده باشي:rose:
    سلام دوست جون خوبی؟
    بابت موضوع یک مسئله ای نیست.می تونی بگی مسائل مالی رو در پیغام خصوصی مطرح کنن.اینطوری با قوانین سایت منافاتی نداره اما به شرطی که پیغامها با رضایت هر دو طرف باشه.چون اگه کسی شکایت کنه که توی پیغام خصوصی داره اذیت میشه یا تبلیغ و اینها واسش فرستاده میشه مجبورم برخورد کنم:green:
    مورد دوم فکر کنم اوکی باشه.با سارا مدیر بخش فتوشاپ در میون بذار اگر اوکی بدن مشکلی از طرف منهم نیست.امیدبارم قبول کنن و مشکلت حل بشه دوست هاین:rose:
    اون مدیریت شده است هم ینی هنوز تائید نشده و تنها کسایی که میبینندش خودم ام و خودت :دی بعد که تائیدش می کنم بقیه هم می تونن ببینن
    موفق بباشی:rose:
    ممنون خواهري
    ممنون از توجهت
    تو هم موفق باشي از نوع تر ترش منظورمه!
    :rose::oops:
    سلام دوست جون
    یاپ شناختم مگه میشه نشناسم؟ ^.^
    اوممم.جستجو قبلش داخل سایت انجام دادین؟
    اگر نه مشکلی نیست بگید هر کی داره پیغام خصوصی بزنه و تحت هیچ عنوان توی تاپیک جواب نده...اونطوری مشکلی نداره...
    موفق باشی دوست جان:rose:
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
  • بارگذاری,
بالا