نحوه فارسي كردن Dreamweaver

شروع موضوع توسط saman_sweden ‏12 نوامبر 2003 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. talesh

    talesh Active Member

    ارسال‌ها:
    105
    تشکر شده:
    34
    امتیاز دستاورد:
    28
    چی رو میدونستی که ما نمیدونیم
     
    نوشته شده توسط talesh در ‏12 آگوست 2011
  2. mazaherm69

    mazaherm69 New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    چرا عکس ها نمایش داده نمیشه؟
     
    نوشته شده توسط mazaherm69 در ‏15 فوریه 2013
  3. mazaherm69

    mazaherm69 New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    من این کار رو کردم ولی درهم مینویسه
     
    نوشته شده توسط mazaherm69 در ‏15 فوریه 2013
  4. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام من واقعا موندم چیزی به این راحتی دوستان اینقد مشکل دارندمن تمام مراحلو میگم تا دیگه از شر این مشکل را حت شوید
    1.ویندوز شما باید قابلیت فارسی نویسی را داشته باشد
    2.حالا میخواهیم یک صفحه را به utf-8 تبدیل کنیم تحت شرایط زیر
    -اگه فایلتون را داخل دریمویور تولید کرده اید مشکلی ندارید چون من از تمام ورزن های دریمویور استفاده کردم که تمام انها به صورت پیش ورز از این کدutf-8 استفاده و سندتون را با این شیوه رمزگذاری میسازند
    - اگه یک صفحه را خارج از دریمویور تولید کرده اید برای تبدیل رمزگزاری ان به utf-8 مراحل زیر را دنبال کنیدpageprofional را بزنید که اصولا کادر پایینی نرم افزار است سپس شیوه رمزگذاری را به utf-8 تبدیل کرده و دکمه reload را حتما حتما که کنار ان است بزنید ok کنید واز file--->save all را بزنید سند را ببندید دوباره باز کنید اگه دریمویور شما نسخه me نباشد هنگام فارسی نویسی نوشته ها درهم و برهم هستند ولی در مرورگر مشکلی ندارند.پس این یک مشکل جدی نیست چون دریمویور من هم نسخه MEنیست و تا حالا به مشکلی بر نخوردم.
    حتما به صفحتون در css برای تگ body یا تگهایی که در ان متن فارسی است از خاصیت
    CSS Code:

    direction:rtl;


    استفاده کنیدبهترین فونت برای متن های فارسی Tahoma است که اندازه 11px یا 12px برای کل سند مثلا برای تگ body به نظر من بهترین انتخاب است
    از داشتن کد
    HTML Code:

    <meta charset="utf-8">


    در صفحتون در قسمت head صفحه مطمن شوید البته این شیوه html5 است و برای ورزن های دیگر html متفاوت است
    خلاصه utf-8 را داشته باشد.
    اگه تمام این مراحل را به دقت چک کنید دیگر مشکلی ندارید .
    من که تا حالا در این مورد مشکلی نداشتم .
    البته باید بگم بعضی از این توضیحات اضافی بود اما من اونها را واسه کسایی که نمی دونستن بیان کردم.

    *********************************************************************
    پیشنهاد :

    بهتره شما از نسخه های cs3,cs4,cs5,cs6 دریمویور استفاده کنید .(نسخه های ME)

    *********************************************************************

    با شکر فراوان :cool:
     
    آخرین ویرایش: ‏15 فوریه 2013
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏15 فوریه 2013
  5. nassirim

    nassirim New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان

    برای فارسی‌نویسی اعداد در وب یا هر جای دیگه یک راه خیلی ساده و مطمئن وجود داره که اصلا به کد نویسی یا نتظیمات مرورگر مربوط نمی‌شه!
    از برنامه TrayLayout استفاده کنید و تنها یکبار پس از نصب این برنامه برای اصلاح کاراکترها (نویسه‌ها) تنظیمات لازم را انجام دهید. این برنامه خیلی کم حجم است و خیلی هم به دردبخور.
    برای آشنایی و توضیحات کامل مراجعه کنید به:

    http://viraiesh.ir/new/Tips/148-shivename.html
     
    نوشته شده توسط nassirim در ‏16 فوریه 2014
  6. tarenoco

    tarenoco Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    18
    اینکه تو همپین نرم افزاری بشه فارسی نوشت خودش معرکس ولی نمیدونم چرا بعضی از فونت هارو که استفاده میکنم تو سایت بد نشون میده
    من روی لوکال نصب کردم
     
    نوشته شده توسط tarenoco در ‏16 فوریه 2014
    taraneh-co از این پست تشکر کرده است.
  7. tarenoco

    tarenoco Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام من میتونم تو برنامه فارسی بنویسم ولی بعضی موقع ها فونت ها رو نشون نمیده
     
    نوشته شده توسط tarenoco در ‏1 مارس 2014
  8. taraneh-co

    taraneh-co New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من یه فایل تکست دارم که فارسی هست با utf-8 هم خروجی گرفتم
    روی لوکال که تست می کنم درسته ولی وقتی روی هاست قرار میدم میریزه بهم
    اشکال کارم از کجاست ؟
    ممنون
     
    نوشته شده توسط taraneh-co در ‏31 می 2014
  9. mohammad_r03

    mohammad_r03 New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    مفید و کار امد بود.
     
    نوشته شده توسط mohammad_r03 در ‏22 ژوئن 2014
  10. tarenoco

    tarenoco Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    18
    کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟
     
    نوشته شده توسط tarenoco در ‏4 آگوست 2014

به اشتراک بگذارید