GFX Master
مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا نرم افزارهاتون رو در انجمن نرم افزارهای سایت درخواست کنید. برای نظم تاپیک لطا این بحث رو ادامه ندید.
با اجازه اهل فنلطفا اشکالات و ایرادات این طرح رو بگید
خوب ایراد عمده ی کارتون توی استفاده از براش گرانج هستش که در مورد حاشیه ها بلور شده و در قسمتهای دیگه به خوی از این براشها استفاده نشدهلطفا اشکالات و ایرادات این طرح رو بگید
فكر كنم تا جايي كه ميشد بحث شده. حالا شما هم هر سوالي كه به ذهنت رسيد كه برات ابهام بود بپرس مطمئنا اينجا بچه ها ميتونن كمكت كنن.خب ....سلام .....
دوستان خسته نباشين
آموزش هاتون عاليه حرف نداره
ولي خب ..اينهايي كه سارا خانم گفتند ..همش كليات بود ...درسته
پس جزئيات ش كو؟
ببين كليات گرافيك يه موضوعه كليات برنامه هاي گرافيكي يه موضوع ديگه. كليات گرافيك ربطي به هيچ برنامه و نرم افزاري نداره و شما با دونستن اونا ميتوني خيلي چيزا رو متوجه بشي كه چجوري بايد كار كني و عناصر و جزئيات كجا بايد رعايت بشن و ... ولي در مورد كليات نرم افزارها اين قضيه فرق ميكنه. شما اگر فتوشاپ بلد باشي هيچ تضميني نيست كه كرل هم بدوني! چون اصلا ساختار اين دو تا برنامه با هم فرق داره. ولي خوب كسايي كه يه نرم افزار رو ياد بگيرن خيلي راحتتر ميتونن دوميش رو هم ياد بگيرن چون پيش زمينه داشتن.ممنون سارا خانم از راهنمايي تون ...ولي خب ..آخه چطوري مي بايست شروع كردش....خودم كه خيلي دلم مي خواد ياد بگيرم ....
چشم همنجوري كه شما گفتيد ..عمل مي كنم ...چون من كر مي كردم كه اين برنامه ها مي تونن همگي به هم مرتبط باشن ..مثلا مني كه فتوشاپ ياد گرفتم ...يه قواعدي كه تو برنامه اي ديگه هستش رو هم مي تونم ياد گرفته باشم ...
به هر حال ممنون از راهنمايي تون .......