جدیدترین ارسال های پروفایل

سلام دوستان، این آموزش کوتاه پیکربندی دستگاه کارتخوان i90:
رمز فروشنده 0000 را وارد کنید، سپس در منوی سیستم گزینه «اتصال به TMS» را بزنید تا نرم‌افزار به‌روز شود.
در پایان با اجرای «کلیدگذاری» و «بارگذاری» و چاپ رسید، پیکربندی کامل می‌شود.
اطلاعات بیشتر و آموزش کامل در سایت سیناپوز.
سلام
من تو صفحه اصلی - سینا پوز | Sina-Pos در زمینه‌ی فروش و پشتیبانی دستگاه‌های کارتخوان فعالیت دارم و تجربه‌ی زیادی در راه‌اندازی، پیکربندی و رفع خطاها دارم.
از طریق سیناپوز به کاربران کمک می‌کنم تا بهترین مدل کارتخوان رو انتخاب کنن و بدون دردسر دستگاهشون رو راه‌اندازی کنن.
اگه موقع پیکربندی، خرید یا ارسال دستگاه سؤالی داشتید، خوشحال می‌شم راهنمایی‌تون کنم.
سلام دوستان
به نظرتون بهترین سایت کاریابی برای حوزه صنعتی و CNC کدوم سایته؟
ما دنبال استخدام چند مهندس مکانیک هستیم و این وبسایت ما هست:
kankashtn.com
ممنون میشم اگر تجربه ای داشتید در اختیارم بذارید
به یاد داشته باشید که قیمت سرور hp و قطعات آن، باید با در نظر گرفتن کیفیت و اصالت سنجیده شود. ساپراصنعت با ارائه محصولات اورجینال و خدمات پس از فروش، در تمامی مراحل خرید سرور hp و کانفیگ آن با قطعات مناسب در کنار شماست.​
تولید کننده انول یخچال و فریزر های صنعتی با گارانتی دو ساله و ارسال به سراسر کشور .
یخچال های فروشگاهی خودتون رو با کمترین هزینه و بهترین کیفیت بروز کنید

مراقبت‌های پس از کشیدن دندان​

بعد از کشیدن دندان، تا چند ساعت چیزی نخورید و گاز استریل را تا توقف خونریزی نگه دارید. از مکیدن، شستن شدید دهان یا استفاده از نی خودداری کنید. غذاهای نرم و خنک مصرف کنید و تا ۲۴ ساعت سیگار نکشید. مراقبت درست، مانع عفونت و باعث بهبود سریع‌تر می‌شود.

درباره ولتاتک​

مجموعه ولتاتک در سال 1399 با هدف تسهیل دسترسی صنعتگران و دانش پژوهان حوزه الکترونیک و مکاترونیک به قطعات و تجهیزات با کیفیت آغاز بکار نمود.
بک‌لینک باکیفیت، کلید موفقیت سئو و افزایش رتبه سایت در گوگل است. با تولید محتوای جذاب، پست مهمان، فعالیت در انجمن‌ها، ثبت در دایرکتوری‌های معتبر و استفاده از شبکه‌های اجتماعی، بدون هزینه لینک‌سازی کنید. کیفیت مهم‌تر از کمیت است؛ از روش‌های غیراخلاقی مثل خرید لینک انبوه دوری کنید. صبر و خلاقیت، رمز رشد سایت شماست!

طلا بهترین سرمایه‌گذاری برای زنان​

• ثبات و پایداری ارزش طلا است.
  • کم‌ریسک بودن این نوع سرمایه‌گذاری است.
  • سهولت در خرید و فروش طلا و سکه است.
طلای میلاد
پیگمنت قرمز از پرکاربردترین رنگدانه‌های معدنی است که در صنایع رنگ، پلاستیک، بتن، کاشی و سرامیک استفاده می‌شود. این پیگمنت به‌دلیل قدرت پوشانندگی بالا، ثبات رنگی عالی و مقاومت در برابر نور و حرارت بسیار محبوب است. استفاده از آن باعث تولید محصولاتی بادوام، زیبا و باکیفیت می‌شود.

اطلاعات بیشتر: فرآیند پودر الوان
ما در این فروم قرار است به تمامی سوالات ساختمانی و مربوط به سازه ها پاسخ دهید. هر سوالی در مورد شیرآلات دارید از من بپرسید
بالا