What is delivery charges for orders from the Online Shop?
Delivery charges are the same as what Careem gives or other couriers take from our warehouse in international city.
.
بهترین نرمافزارهای انیمیشن سازی برای ساخت فیلمهای حرفهای
دنیای انیمیشن سازی با سرعتی چشمگیر در حال رشد است. از انیمیشنهای سهبعدی حیرتانگیز گرفته تا آثار هنری دوبعدی! اگر علاقهمند هستید بدانید فیلمهای انیمیشن بزرگی مثل شگفتانگیزان یا چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم با چه ابزارهایی ساخته میشوند، این مطلب رو دنبال کنید.
صنایع گازی پرستلی تولید کننده اکسیژن مایع و نیتروژن مایع (ازت مایع) میباشد . این مجموعه با تکیه بر دانش فنی و ناوگان حمل خود نیاز بخش های مختلف صنعت و درمان را در کشور تامین می نماید .
در سال ۱۳۹۰گروه هنري پچ آذین فعاليت هاي خود در زمينه ي هنر چهل تكه دوزي را آغاز نمود و با گذشت زمان با تغيير نام خود به تك آرينا حوزه ي فعاليت هاي خود را نيز گسترش داد.
عسل بهاره بدون موم، عصاره ناب و خالص گلهای بهاری است. این عسل که در اوایل فصل بهار و از شهد لطیفترین شکوفهها به دست میآید، طعمی ملایم و عطری دلنشین دارد. نبود موم در این نوع عسل، آن را به یک مایع طلایی و روان تبدیل کرده که به راحتی قابل مصرف است.
World of Warcraft فقط یک بازی نیست، بلکه فرصتی برای کسب درآمد نیز هست! بسیاری از بازیکنان حرفهای از این بازی درآمد دلاری دارند، اما راز موفقیت چیست؟ آموزش صحیح، شناخت بازار و یادگیری مهارتهای کلیدی.
در دوره آموزشی WOW امین توحید یاد میگیرید که چگونه از بازی درآمد داشته باشید، از استریم تا فروش آیتمهای درون بازی. اگر به دنبال کسب درآمد از وارکرفت هستید، این دوره مخصوص شماست!
اولین چیزی که تو سئو سایت مهمه نوشتن یک مقاله سئو شده است حالا برای نوشتن اون مقاله شما نیازمند عنوان جذاب با رعایت اصول سئو هستید من خودم با استفاده از یک پرامپت هوش مصنوعی عنوان های سئو شده و جذابی برای مقالات سایتم تولید میکنم اون پرامپت رو تو فایل ضمیمه براتون قرار میدم تست کنید و نظرتون رو بهم بگید
سلام من پدرام ظفریان، محقق سئو و هوش مصنوعیام. با ترکیب این دو تکنولوژی، سایتها رو در نتایج گوگل به اوج میرسونم. تو مجید آنلاین تجربه هام در بهینهسازی، تحلیل دادهها با AI، تولید محتوا و لینکسازی هوشمند رو به اشتراک میذارم. از نظر من آینده دیجیتال مال کساییه که الگوریتمها رو با خلاقیت میچرخونن. دنبال راهکار برای رشد سایتت یا ابزارهای AI هستی؟ بیا گپ بزنیم