آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع بازی کامپیوتری چیه؟ پاسخ داد.
    سالک: من اگرم پول داشته باشم ، شاید نروم یک کیس یکی دو میلیاردی بخرم ، میگم ۴۰۰ تومنی برای نیازهای من بسه....چرا؟ چون می دونم بازی چیه و...
  • saalek110
    سالک: من خودم ممکنه بعد از ظهر بروم کامپیوتر را روشن کنم و یک دست بازی استرانگ هولد لگند را که صدها بار بازی کردم را باز یک دست بازی...
  • saalek110
    ...
  • saalek110
    سالک: من دارم میگم بازی ، چه محیطیه...وقتی محیط را معرفی درستی کنی ، خود طرف می دونه کجا باید برود و چکار کند....انتخابها زیاده..شاید...
  • saalek110
    youtu.be/UZKevcRAUgk?si=y1MDN0IGjPaVBSTb مقایسه حالت low و max بازیها.
  • saalek110
    سالک: من سال ۲۰۱۱ ، یک کامپیوتر خریدم ، خیلی بازیهای اون موقع رویش اجرا میشد ولی من علاقه ای به بازی کردن نداشتم...گوشی که اومد ،...
  • saalek110
    سالک: قدیم بچه ها نجاری می کردن....الان خیلی بچه ها بلد نیستن....خیلی از بچه ها هیچ کار دستی بلد نیستن....قدیم تیله بازی می کردن ، هفت...
  • saalek110
    سالک: ولی در شهر خودت آزادی ...مثلا شهری که با یونیتی ساختی..من یک شهر با یونیتی ساخته بودم...قشنگ بود ، یک کشتی حاضری از یک سایتی...
  • saalek110
    سالک: یا اگرم ربات نساختیم ، با بازی سازهایی مثل یونیتی یا udk دنیای ۳ بعدی خودمون را بسازیم...همون جلوه های گرافیکی بازی را در دنیای...
  • saalek110
    سالک:من قبلا گفتم بیاییم از قدرت گوشی و کامپیوتر خودمون برای هدایت یک ربات استفاده کنیم نه بازی که یک سری تصاویر بی معناست آها، حالا...
  • saalek110
    ادامه پست قبل..... سالک: بازیهای خوبی پیشنهاد دادی ولی من حسم الان اینه که در بازی وقتم تلف میشه ، هیچی به هیچی اضافه نمیشه ، فقط من سر...
  • saalek110
    سالک: در بازیهای کامپیوتری داخل دالانهایی که طراح بازی طراحی کرده باید بچرخی...اختیار کار اضافه ای نداری......مثل برده هستی....یک سری...
  • saalek110
    بازدید تاپیک به هزار بازدید رسید.....این تاپیک ، در بین تاپیهای تالار سخت افزار ، بعد تاپیک اصلی ، اولین تاپیکی بود که به هزار بازدید...
  • saalek110
    سالک: منظورم این بود که به جای بیننده بازیها و منفعل بودن و زندانی بودن در محدودیت های بازی ، بیاییم تبلت و کامپیوتر خود را تبدیل به مغز...
  • saalek110
    سالک: رباتم ، led ها را پیدا می کرد و رنگشان را می فهمید...چهارچرخه ام خیلی خوب راه میره...موتور گیربکس دار زرد داره....گار ارسال تصویر...
  • saalek110
    سالک: من یاد گرفتم پلاستیک ها را با میخ داغ شده روی اجاق گاز ، سوراخ کنم و با مفتول های با قطرهای ظریف تا قطور ببندم....با همین تکنولوژی...
  • saalek110
    سالک: من یک ربات تا حد موتاژ کامل رفته ام ، پردازش تصویر هم مقداری بلدم ، کامپیوتر قوی خوبه ولی با همین کامپیوتر ۲۰۱۱ من ربات های...
  • saalek110
    سالک: شاید اگر یک روز یک کامپیوتر قوی بگیرم برای ساخت خانه هوشمند و کنترل ربات هایم باشه..........شاید ده بیست تا ربات هر کوچه خونه...
  • saalek110
    سالک: من ترجیح می دهم ربات درست کنم. یک تبلت قدیمی دارم بزارم روی چهارچرخه ، در تبلت جدیدم یا در کامپیوتر قدیمی ام کد پردازش تصویر...
  • saalek110
    سالک: شاید اصلا بهتر باشه از بازیها بیایم بیرون و بروم دنبال یک چیز بهتر این جمله‌ات خیلی عمیق است. و راستش، خیلی‌ها الان دقیقاً همین...
  • saalek110
    سالک: بازی دو بدبختی داره ، اول اینکه بفهمی چی به چیه و قانونش چیه که خیلی بازیها انگلیسی هستند و برای اونها که انگلیسی شون بده ، سخته ،...
  • saalek110
    سالک: بازی کامپیوتری محیطی است که توسط طراح بازی ایجاد شده، یک قسمت این محیط نمای گرافیکی اون است و قسمت دیگرش ، داستان و نقشه بازی...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع لیست تاپیکهای مادر پاسخ داد.
    بازدید به ۶ هزار رسیده. شهریور ۱۴۰۵. همان طور که در پست اول گفته شده ، این تاپیک قبلا آنوزش الکترونیک پایه بود و ۳ هزار بازدید...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع کارهای بعد نصب لینوکس پاسخ داد.
    بازدید ۱۱ هزار است در شهریور ۱۴۰۵.
  • saalek110
    saalek110 به موضوع زنگ تفریح پاسخ داد.
    بازدید تاپیک به دو هزار رسیده ، اواخر شهریور ۱۴۰۵.
بالا