سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من اگرم پول داشته باشم ، شاید نروم یک کیس یکی دو میلیاردی بخرم ، میگم ۴۰۰ تومنی برای نیازهای من بسه....چرا؟ چون می دونم بازی چیه و...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من خودم ممکنه بعد از ظهر بروم کامپیوتر را روشن کنم و یک دست بازی استرانگ هولد لگند را که صدها بار بازی کردم را باز یک دست بازی...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من دارم میگم بازی ، چه محیطیه...وقتی محیط را معرفی درستی کنی ، خود طرف می دونه کجا باید برود و چکار کند....انتخابها زیاده..شاید...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
youtu.be/UZKevcRAUgk?si=y1MDN0IGjPaVBSTb مقایسه حالت low و max بازیها.
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من سال ۲۰۱۱ ، یک کامپیوتر خریدم ، خیلی بازیهای اون موقع رویش اجرا میشد ولی من علاقه ای به بازی کردن نداشتم...گوشی که اومد ،...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: قدیم بچه ها نجاری می کردن....الان خیلی بچه ها بلد نیستن....خیلی از بچه ها هیچ کار دستی بلد نیستن....قدیم تیله بازی می کردن ، هفت...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: ولی در شهر خودت آزادی ...مثلا شهری که با یونیتی ساختی..من یک شهر با یونیتی ساخته بودم...قشنگ بود ، یک کشتی حاضری از یک سایتی...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: یا اگرم ربات نساختیم ، با بازی سازهایی مثل یونیتی یا udk دنیای ۳ بعدی خودمون را بسازیم...همون جلوه های گرافیکی بازی را در دنیای...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک:من قبلا گفتم بیاییم از قدرت گوشی و کامپیوتر خودمون برای هدایت یک ربات استفاده کنیم نه بازی که یک سری تصاویر بی معناست آها، حالا...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
ادامه پست قبل..... سالک: بازیهای خوبی پیشنهاد دادی ولی من حسم الان اینه که در بازی وقتم تلف میشه ، هیچی به هیچی اضافه نمیشه ، فقط من سر...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: در بازیهای کامپیوتری داخل دالانهایی که طراح بازی طراحی کرده باید بچرخی...اختیار کار اضافه ای نداری......مثل برده هستی....یک سری...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
بازدید تاپیک به هزار بازدید رسید.....این تاپیک ، در بین تاپیهای تالار سخت افزار ، بعد تاپیک اصلی ، اولین تاپیکی بود که به هزار بازدید...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: منظورم این بود که به جای بیننده بازیها و منفعل بودن و زندانی بودن در محدودیت های بازی ، بیاییم تبلت و کامپیوتر خود را تبدیل به مغز...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: رباتم ، led ها را پیدا می کرد و رنگشان را می فهمید...چهارچرخه ام خیلی خوب راه میره...موتور گیربکس دار زرد داره....گار ارسال تصویر...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من یاد گرفتم پلاستیک ها را با میخ داغ شده روی اجاق گاز ، سوراخ کنم و با مفتول های با قطرهای ظریف تا قطور ببندم....با همین تکنولوژی...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من یک ربات تا حد موتاژ کامل رفته ام ، پردازش تصویر هم مقداری بلدم ، کامپیوتر قوی خوبه ولی با همین کامپیوتر ۲۰۱۱ من ربات های...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: شاید اگر یک روز یک کامپیوتر قوی بگیرم برای ساخت خانه هوشمند و کنترل ربات هایم باشه..........شاید ده بیست تا ربات هر کوچه خونه...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من ترجیح می دهم ربات درست کنم. یک تبلت قدیمی دارم بزارم روی چهارچرخه ، در تبلت جدیدم یا در کامپیوتر قدیمی ام کد پردازش تصویر...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: شاید اصلا بهتر باشه از بازیها بیایم بیرون و بروم دنبال یک چیز بهتر این جملهات خیلی عمیق است. و راستش، خیلیها الان دقیقاً همین...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: بازی دو بدبختی داره ، اول اینکه بفهمی چی به چیه و قانونش چیه که خیلی بازیها انگلیسی هستند و برای اونها که انگلیسی شون بده ، سخته ،...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: بازی کامپیوتری محیطی است که توسط طراح بازی ایجاد شده، یک قسمت این محیط نمای گرافیکی اون است و قسمت دیگرش ، داستان و نقشه بازی...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
لیست تاپیکهای مادر
پاسخ داد.
بازدید به ۶ هزار رسیده. شهریور ۱۴۰۵. همان طور که در پست اول گفته شده ، این تاپیک قبلا آنوزش الکترونیک پایه بود و ۳ هزار بازدید...
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
کارهای بعد نصب لینوکس
پاسخ داد.
بازدید ۱۱ هزار است در شهریور ۱۴۰۵.
Sep 16, 2026
saalek110
به موضوع
زنگ تفریح
پاسخ داد.
بازدید تاپیک به دو هزار رسیده ، اواخر شهریور ۱۴۰۵.
Sep 16, 2026
تازه چه خبر
بالا