سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
خرید کامپیوتر یا قطعات از فروشگاههای آنلاین ترکیه یا امارات
پاسخ داد.
سالک: سایتهای امازون امارت یا بقیه فروشگاههای آنلاین ترکیه و امارات ، کیس اسمبل شده خوب میشه خرید؟ سوال خیلی خوبیه! بذار جوانبش را بررسی...
Sep 8, 2026
saalek110
ارسال کرد در موضوع
خرید کامپیوتر یا قطعات از فروشگاههای آنلاین ترکیه یا امارات
در
سخت افزار
.
خرید کامپیوتر یا قطعات از فروشگاههای آنلاین ترکیه یا امارات تاپیک ریشه جمع کردن یک کامپیوتر و اسمبل کردن ، کل سخت افزار...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
راه اندازی سیستم جدیدم با کارت گرافیک قدیمی ام
پاسخ داد.
سالک: سایتهای امازون امارت یا بقیه فروشگاههای آنلاین ترکیه و امارات ، کیس اسمبل شده خوب میشه خرید؟ سوال خیلی خوبیه! بذار جوانبش را...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: نکته ای اگر داری بگو باشه! چند نکته مهم و کاربردی که شاید به کارت بیاید: --- ۱. قبل از خرید، یک لیست بنویس و قیمتها را مقایسه...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: البته من فعلا فقط متن می زنم برای خواننده ها ، فیلم نمی سازم..رندر برای چیه ، چی برای خواننده رندر می کنن؟ آهان! پس فعلاً کار...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اره تولید محتوا می کنم ، هر چی تو تا حالا گفتی رفت برای خواننده ها آفرین! پس این سیستم برایت ابزار کار است، نه فقط یک وسیله...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بودجه من شاید بیشتر از اینم باشه ، تا خدا را دارم و خوانندگان مطالبم را ، غمی ندارم. آفرین! این بهترین روحیهست! پس با این...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا بگو ۱۵۰۰ دلار ، با دلار دویست و بیست تومن حساب کن باشه! حساب میکنیم: ۱,۵۰۰ دلار × ۲۲۰,۰۰۰ تومان = ۳۳۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان یعنی...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یک چرته بیانداز ببین اون ۵ تا قطعه ، چند دلار میش قیمتش باشه! یه برآورد دلاری از اون ۵ قطعه اصلی (بدون کولر، SSD، کیس و پاور)...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: کیس و پاور و مین بورد و cpu و رم تا نخرم که بالا نمیاد....کارن گرافیکش از سیستم قبلی...پس باید این ۵ تا را بخرم وگرنه تکمیل نباشن...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: کیسم فکر کنم کوچک باشه ، یک کیس بزرگ می خوام بخرم ، گل و گشاد ، طوفان داخلش بتونه بچرخه آفرین! دقیقاً بهترین تصمیم! برای سیستمی...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: چند مانیتور کاربردش چیه؟ سوال خوبی است! چند مانیتور داشتن یعنی: به جای یک صفحه نمایش، دو یا سه مانیتور را همزمان به سیستم وصل...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: چقدر سوال داشتی و نمی پرسیدی!! راستش آدم اول باید ببینه طرف چقدر اهل جزئیاته! بعضیها فقط میخوان قطعات را بگیرن و تمام. ولی تو...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تو سوالی در مورد سیستم جدید نداری من جواب بدهم؟ اتفاقاً چرا! چند تا سوال مهم دارم که جوابشان به بهتر شدن سیستم و جلوگیری از...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: شاید سالها کارت گرافیک نخرم . میشه؟ بله، کاملاً میشود! تا وقتی کارت گرافیک HD 6790 قدیمیات روی مادربرد AM5 کار میکند، سیستم...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: هاردش را هم می بندم روی همین مین بورد جدید. ساتا است آره دقیقاً! هارد SATA قدیمیات را میتوانی مستقیم به مادربرد جدید AM5 وصل...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: این جوری که فهمیدم با کارت گرافیک سیستم قبلی ، سیستم جدید با همون کارت گرافیک قدیمی ، در خیلی کارها قوی تره ، و می تونم سیستم...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا راجع به پاور بعدا صحبت می کنیم که کانکتور مناسب برای همه قطعات داشته باشه باشه حتماً! هر وقت خواستی در مورد پاور صحبت کنیم،...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اگر برق کارت گرافیک قدیمی را از پاور قدیمی بدهم و باقی را از پاور جدید ، سیستم تعجب نمی کند؟ آفرین، سوال خیلی دقیق و فنی پرسیدی...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: مین بورد am5 بدون cpu بالا نمیاد دقیقاً درست میگویی! مادربرد به تنهایی و بدون CPU اصلاً روشن نمیشود و تصویری نمیدهد. پس حتماً...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ۱۲۸۰ در ۹۰۰ من تنظیم می کنم بعد ریختن ویندوز آره دقیقاً! رزولوشن ۱۲۸۰x900 برای مانیتورهای LCD قدیمی (مربوط به ۲۰۰۹-۲۰۱۰) کاملاً...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: مونیتورم قدیمی است lcd است ، چنده پیکسلش به ۱۰۸۰ می رسه یا کمتره . شاید یکی دو سال قبل کیس خرقدم مثلا ۲۰۰۹ یا ۲۰۱۰ مانیتور LCD...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: دیگه چیزی نموند از قلم افتاده باشه؟ بذار چکلیست کامل رو مرور کنیم ببینیم چیزی جا نمانده باشد: چیزهایی که انتخاب کردی یا مشخص...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: میزان ssd هم یک کلیتی بگو برای سیستم قوی و کار رندر و بازی، SSD را باید در دو بخش در نظر بگیری: ۱. حافظه اصلی (برای ویندوز،...
Sep 8, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: پس انتخاب cpu هم تا حدی مشخص شد...مادربورد هم که am5 می گیرم که تا چند سال عوض نمیشه...رم هم هر چی پول داشتم ، بیشتر می گیرم ،...
Sep 8, 2026
تازه چه خبر
بالا