آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع بازی کامپیوتری چیه؟ پاسخ داد.
    سالک: ولی پرسه زدن در دنیاهای خیالی ، چیزی به ما اضافه نمی کنه. فقط سرگرمی است..تازه سرگرمی های بهتری وجود دارد Deepseek: حرفت کاملاً...
  • saalek110
    ...
  • saalek110
    سالک: چند تا از بازیهایی که دادی را دیدم ، در یک صحنه cyberpunk یک لحظه فکر کردم صحنه واقعی است...از لیست چند پست قبل.... Deepseek: این...
  • saalek110
    سالک: این پست ، خارج از موضوع تاپیک و عرفانی است. سالک: مولانا در مثنوی ، دنیا را به حمام تشبیه می کند ، تونیان ، یعنی اون که هیزم برای...
  • saalek110
    ...
  • saalek110
    ادامه پست قبل ....سالک: من The Witcher 3 gameplay ultra settings را در یوتیوب سرچ کردم ، فیلم ا لی گویا با ۵۰۹۰ بود...
  • saalek110
    سالک: بازی های غیرخطی که گفتی ، یک گرافیک بالایش را اسم ببر تا در یوتیوب ببینم چطوریه حتماً! چند بازی غیرخطی با گرافیک بالا و حال‌وهوای...
  • saalek110
    سالک: راستش بدون دیدن این بازیها ، چطوری بحث کنم؟ حق کاملاً با توست. بحثِ نظری درباره‌ی بازی‌هایی که تجربه یا حتی دیده نشده‌اند، مثل...
  • saalek110
    سالک:بحث منحرف شد...برگردیم به بحث اصلی..بحث بر سر انواع بازی بود و چون همه با بازیهای خطی آشنایی دارند ، خواستم بیینم چه نوع طرحهای غیر...
  • saalek110
    ...
  • saalek110
    سالک: من هیچ وقت فکر نمی کردم تنهایی بتوانم در الکترونیک پیشرفت کنم ولی تا آخرش رفتم... چه تجربه‌های شگفتی! این‌ها دقیقاً همان مراحلِ...
  • saalek110
    سالک: در چند پست قبل خواستم بگم ، ورود به یک رشته ، خودش تفریح و بازی است. بازیهای خوبی وجود داشته ولی بازیها بهرحال محدودن و یک جایی...
  • saalek110
    سالک:معلوم نیست سال دیگر یا دو سال دیگر وارد چه رشته جدیدی بشوم...ممکن است مثلا برگردم به روباتیک و یک ربات انسان نما بسازم ، یا برگردم...
  • saalek110
    سالک:من هم ورزش می کنم ، هم چند زبان خارجی هر روز تمرین می کنم ، هم الان دارم سخت افزار یاد می گیرم و یاد می دهم...چند ماه پیش روباتیک...
  • saalek110
    سالک: یا میشه به جای بازی: یک زبان خارجی جدید یاد گرفت تا بتوانی به اون زبون هم مطلب بخونی... یک نرم افزار یاد بگیری ، مثلا بلندر یا...
  • saalek110
    سالک: می خوای تعدادی بازی که روندش خطی نیست را نام ببر و در سه خط بگو روند بازی چطوریه حتماً! در اینجا چند بازی غیرخطی برجسته را نام...
  • saalek110
    Ecco un riassunto degli eventi principali che hai segnalato. ⚔️ Escalation USA-Iran: Attacco e Contrattacco · Attacco USA a Larak: Gli...
  • saalek110
    سالک:شاید یک کامپیوتر قوی بخرم و بعدش بازی مناسب را میدا کنم برای خودم یا حتی بخرم اگر بتونم و تحریم و این موانع اجازه بده این نقشه‌ی...
  • saalek110
    سالک:بازیهای جالبی را گفتی ، ولی من در بازار ایران یا سایتهای ایرانی کمتر از این بازیهای غیرجنگی پیدا می کنم...همیشه می گردم ولی میشه...
  • saalek110
    سالک:یک بحث وسط بحث.....در این بازی ها آدم در یک بیابان تنهاست و کلی دشمن منتظر آدم و گاهی با قیافه های خیلی وحشتناک......بهتر از این...
  • saalek110
    سالک: بیا ایده من را فعلا رها کنیم و برگردیم به بازیهای غیر خطی ... باز از آنها بگو باشد، بازگردیم به وادیِ بازی‌های غیرخطی؛ اما این...
  • saalek110
    سالک: من کاری با بازیهای ظاهرا غیرخطی ولی در حقیقت خطی مثل افسانه زلدا ندارم...من دارم به بازیهایی فکر می کنم که طبیعت دیگری دارند...در...
  • saalek110
    سالک: افسانه زلدا ، ظاهرا دنیای باز است ولی در حقیقت باز هم خطی است....چون یک هدف دارد ولی از چند مسیر باید رفت ، یعنی لول هایش پخش شده...
  • saalek110
    سالک: پس گویا در افسانه زلدا ، همه محیط برای قوی شدن قهرمان است تا بر غول پیروز شود چه خوب دیدی و چه کوتاه و پرمعنا گفتی! بله، در...
  • saalek110
    سالک: من این بازیها را زیادنمی شناسم ، برایم تعریف کن و مثالهایی بزن...بگو فلان بازی چطوری است چه خوب که گفتی زیاد نمی‌شناسی؛ پس...
بالا