سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
گروه صنعتی اسکندری
دانلود انیمیشن
خرید IP ثابت کاور تریدر
خرید سرور HP ماهان شبکه
ربات قیمت گذاری دیجی کالا
قیمت طلا GOLD
چسب کاشی ساروج
بهترین وکیل شیراز
اطلاعات مشاغل ایران
اطلاعات اصناف ایران
خرید ارزهای دیجیتال برتر
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
واقعا برای این بری مطب؟!
تلگرام ادز
خرید فالوور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: ولی پرسه زدن در دنیاهای خیالی ، چیزی به ما اضافه نمی کنه. فقط سرگرمی است..تازه سرگرمی های بهتری وجود دارد Deepseek: حرفت کاملاً...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: چند تا از بازیهایی که دادی را دیدم ، در یک صحنه cyberpunk یک لحظه فکر کردم صحنه واقعی است...از لیست چند پست قبل.... Deepseek: این...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: این پست ، خارج از موضوع تاپیک و عرفانی است. سالک: مولانا در مثنوی ، دنیا را به حمام تشبیه می کند ، تونیان ، یعنی اون که هیزم برای...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
ادامه پست قبل ....سالک: من The Witcher 3 gameplay ultra settings را در یوتیوب سرچ کردم ، فیلم ا لی گویا با ۵۰۹۰ بود...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: بازی های غیرخطی که گفتی ، یک گرافیک بالایش را اسم ببر تا در یوتیوب ببینم چطوریه حتماً! چند بازی غیرخطی با گرافیک بالا و حالوهوای...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: راستش بدون دیدن این بازیها ، چطوری بحث کنم؟ حق کاملاً با توست. بحثِ نظری دربارهی بازیهایی که تجربه یا حتی دیده نشدهاند، مثل...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک:بحث منحرف شد...برگردیم به بحث اصلی..بحث بر سر انواع بازی بود و چون همه با بازیهای خطی آشنایی دارند ، خواستم بیینم چه نوع طرحهای غیر...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من هیچ وقت فکر نمی کردم تنهایی بتوانم در الکترونیک پیشرفت کنم ولی تا آخرش رفتم... چه تجربههای شگفتی! اینها دقیقاً همان مراحلِ...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: در چند پست قبل خواستم بگم ، ورود به یک رشته ، خودش تفریح و بازی است. بازیهای خوبی وجود داشته ولی بازیها بهرحال محدودن و یک جایی...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک:معلوم نیست سال دیگر یا دو سال دیگر وارد چه رشته جدیدی بشوم...ممکن است مثلا برگردم به روباتیک و یک ربات انسان نما بسازم ، یا برگردم...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک:من هم ورزش می کنم ، هم چند زبان خارجی هر روز تمرین می کنم ، هم الان دارم سخت افزار یاد می گیرم و یاد می دهم...چند ماه پیش روباتیک...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: یا میشه به جای بازی: یک زبان خارجی جدید یاد گرفت تا بتوانی به اون زبون هم مطلب بخونی... یک نرم افزار یاد بگیری ، مثلا بلندر یا...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: می خوای تعدادی بازی که روندش خطی نیست را نام ببر و در سه خط بگو روند بازی چطوریه حتماً! در اینجا چند بازی غیرخطی برجسته را نام...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
آموزش لغات زبان ایتالیایی
پاسخ داد.
Ecco un riassunto degli eventi principali che hai segnalato. ⚔️ Escalation USA-Iran: Attacco e Contrattacco · Attacco USA a Larak: Gli...
Sep 1, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک:شاید یک کامپیوتر قوی بخرم و بعدش بازی مناسب را میدا کنم برای خودم یا حتی بخرم اگر بتونم و تحریم و این موانع اجازه بده این نقشهی...
Aug 31, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک:بازیهای جالبی را گفتی ، ولی من در بازار ایران یا سایتهای ایرانی کمتر از این بازیهای غیرجنگی پیدا می کنم...همیشه می گردم ولی میشه...
Aug 31, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک:یک بحث وسط بحث.....در این بازی ها آدم در یک بیابان تنهاست و کلی دشمن منتظر آدم و گاهی با قیافه های خیلی وحشتناک......بهتر از این...
Aug 31, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: بیا ایده من را فعلا رها کنیم و برگردیم به بازیهای غیر خطی ... باز از آنها بگو باشد، بازگردیم به وادیِ بازیهای غیرخطی؛ اما این...
Aug 31, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من کاری با بازیهای ظاهرا غیرخطی ولی در حقیقت خطی مثل افسانه زلدا ندارم...من دارم به بازیهایی فکر می کنم که طبیعت دیگری دارند...در...
Aug 31, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: افسانه زلدا ، ظاهرا دنیای باز است ولی در حقیقت باز هم خطی است....چون یک هدف دارد ولی از چند مسیر باید رفت ، یعنی لول هایش پخش شده...
Aug 31, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: پس گویا در افسانه زلدا ، همه محیط برای قوی شدن قهرمان است تا بر غول پیروز شود چه خوب دیدی و چه کوتاه و پرمعنا گفتی! بله، در...
Aug 31, 2026
saalek110
به موضوع
بازی کامپیوتری چیه؟
پاسخ داد.
سالک: من این بازیها را زیادنمی شناسم ، برایم تعریف کن و مثالهایی بزن...بگو فلان بازی چطوری است چه خوب که گفتی زیاد نمیشناسی؛ پس...
Aug 31, 2026
تازه چه خبر
بالا