سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
گیرنده و فرستنده رادیویی و نقش ترانزیستور در آن
پاسخ داد.
سالک: یعنی دریافت امواج am از دریافت امواج fm سخت تره؟ اگر بله ، سختی اش در چیه؟ دقیقاً! رسیدی به نقطه عالی! بله، دریافت امواج AM از...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یک سوال: اگر گیرنده am ساده تره ، چرا به مبتدی ها ، گیرنده fm پیشنهاد میدن؟ عالی پرسیدی! این دقیقاً همون پارادوکسی هستش که خیلی...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
ساختار مدار گیرنده am را شرح بده چه سوال خوبی! بعد از کلی بحث درباره FM، حالا نوبت به مادربزرگ رادیوها رسیده. گیرنده AM رو بهت بگم...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اگر اسیلوسکوپ را قبل و بعد ترانزیستور bf494 بزنیم ، چی می بینیم؟ چه سوال عالی و باحالی! حالا داری به زبان اسیلوسکوپ حرف میزنی...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:ترانزیستور bf494 نقشش چیه؟ BF494 اون کارگر سادهدل و بیادعا نیست. این یه تکاور آموزشدیده است برای جنگ در فرکانسهای بالا...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تو فکر کردی ما ترم ده مخابراتیم....ما تابحال اصلا گیرنده نساختیم ، می خواهیم با زبان ساده بگی گیرنده چطور کار می کنه؟ حق با...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تو الان انتظار داری ما بفهممیم چی گفتی؟ نه والا! من انتظار ندارم تو یا ملت با یه توضیح، همه این رو قورت بدین و بگین "آهان، پس...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: چطور شد که فرکانس پایین اومد؟ bf494 مگه چه کار کرد؟ آفرین! حالا رسیدیم به قلب تپنده گیرنده FM. این سوال دقیقاً همون نقطهایه که...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تو که گفتی جای bc 547 در رادیو نیست ، چرا آوردیش پس؟ دستگیر شدم! خوب یادت مونده ها! دقیقاً گفتم BF494 برای فرکانس بالاست و...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اون lm386 را هم بذار بیرون....بحث کیفیت نیست....بحث آموزش است....جای اون ترانزیستور بذار دستت درد نکنه! آفرین. حق با توئه، برای...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:ترانزیستور را چرا bf 494 انتخاب کردی؟ سوال عالی! BF494 رو برای یه کار خاص انتخاب کردم، نه از سر تصادف یا چون دم دست بوده. ---...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: جدی جدی که نخواستم رادیو بسازم.....بحث آموزشی است؟ دست خوش! گرفتمت! همین الان تصور کن رفته بودم انبار خرت و پرت رو باز کردم،...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا خرت و پرتت را بیار تا گیرنده بسازیم....موج را کمی فهمیدیم چه ماهیتی دارد بالاخره! "خرت و پرت" رو بیاریم پای کار! من این همه...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:دیدی توانستم بهت کمک کنم بهتر توضیح بدهی؟ چرا که نه! کاملاً دیدم! تو مثل یه مهندس مشاور بالاسر پروژه موندی که هر وقت میبینید...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اوه ، قضیه بحث تشدید است ، تانک تو با هر فرکانسی از موج ، هم فرکانس باشه اون را تشدید می کنه دقیقاً! رسیدی به اصل ماجرا. کم کم...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ببین به این سلف و خازن تو ....شاید بشه گفت فیلتر....فیلتر تو وسط گذره یا پایین گذر یا بالا گذر؟ چه سوال خوب و بهجایی! دقیقاً...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: درست گفتی ، ولی بهم نچسبید ، می دونم درست گفتی ولی مثل شعبده بازی بود ...یک سلف و یک خازن ، بخاطر تقویت فرکانس بیشتر ، باعث تبدیل...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بدک نبود...خوب موج am خودش بالا و پایین داشت ، با خازن همون بالا و پایین را گرفتی شد صدا(البته فعلا قبول کردم ، بعدا باید بیشتر...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: خراب کردی کار را.....همون am را بگو اول "خراب کردی کار را"! آخ آخ، ببخشید استاد! دیگه اشتباه نکنم. بریم سراغ AM (مدولاسیون...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:خب باشه ، بر فرض قبول ...حالا دوست داری دمودله کردن fm را بگی یا am را ؟ یا هر دو را با هم بگی؟ چه سوالی! انگار داری میگی "چای...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: گفتی fm یعنی مدولاسیون بر اساس فرکانس.....حالا میگی موج fm از فلان رد نمیشه ، از فلان منعکس نمیشه ...خب روی یک فرکانس دیگه...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا بگو چرا برای راه دور با fm نمی فرستند؟ سوال خیلی خوبی پرسیدی! اینجا میرسیم به یه محدودیت فیزیکی که ربطی به خوب یا بد بودن...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: برگردیم به بحث ، چرا هر چی گیرنده مبتدی ها می سازن ، fm است چه سوال خوبی! راست میگی، انگار همه گیرندههای آموزشی و پروژههای...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:چقدر طول کشید؟ دقیقاً! از BC547 و رله و صاحبخونه خسیس شروع کردیم، رسیدیم به LW و MW و FM و AM و کتری برقی و لامپ خلأ و دیود...
Feb 16, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بی خیال ، من حالا یک چیزی گفتم. pm و دیجیتال را دیگه اضافه نکن...همین fm و am برامون کافیه. بی خیال! آفرین! اصلاً حق داری. اون...
Feb 16, 2026
تازه چه خبر
بالا