سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
antionegullit
به موضوع
Discover Casual Connections in Your Area in Your City
پاسخ داد.
Consult Almighty Recovery Coin Expert For Quick Cryptocurrency Recovery During a tough and difficult period, Almighty Cryptocurrency...
Feb 3, 2026
antionegullit
به موضوع
تصاویر مقالات آموزشی
پاسخ داد.
Consult Almighty Recovery Coin Expert For Quick Cryptocurrency Recovery During a tough and difficult period, Almighty Cryptocurrency...
Feb 3, 2026
antionegullit
به موضوع
بیماری هایی که استرس به بار میاورد
پاسخ داد.
Feb 3, 2026
antionegullit
به موضوع
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110
پاسخ داد.
Feb 3, 2026
antionegullit
به موضوع
"HOW DO I RECOVER MY MISSING USDT OR BITCOIN? USE THE SERVICES OF ALMIGHTY RECOVERY COIN
پاسخ داد.
Feb 3, 2026
antionegullit
reacted to
jakawilliams's post
in the thread
"HOW DO I RECOVER MY MISSING USDT OR BITCOIN? USE THE SERVICES OF ALMIGHTY RECOVERY COIN
with
Like
.
LOOKING FOR AN EFFICIENT CRYPTO HACKER? CONTACT THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT It’s becoming a problem how people are being victimized...
Feb 3, 2026
antionegullit
reacted to
tinafischer's post
in the thread
with
Like
.
Do you feel helpless and bewildered after falling for a scam online broker? ALMIGHTY RECOVERY COIN understands the frustration and fury...
Feb 3, 2026
antionegullit
reacted to
holgerlarson's post
in the thread
with
Like
.
WHO IS THE SAFEST CRYPTO RECOVERY FIRM? ALMIGHTY RECOVERY COIN Almighty Cryptocurrency Recovery Assist individuals in getting their...
Feb 3, 2026
antionegullit
به موضوع
پاسخ داد.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس
پاسخ داد.
صفحه دو: نرم افزارهای کمک به انتقال تصویر به vcn viewer
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
تأثیر دیسترو بر سنگینی اجرا در Termux قابل توجه است! مقایسه ابونتو vs دبیان در Termux: ابونتو (با پروت) proot-distro install ubuntu...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
من خودم دقیقا نمی دونم لینوکس یا دیسترو ، چقدر بر سنگینی اجرا اثر می ذاره.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
....
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بعدا ممکن است باز روی انواع لینوکس ، به قول deepseed دیستروها ، بحث کنیم. همچنین روی انواع دسکتاپ هم ممکن است بعدا بحث کنیم.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Openbox یکی از سبکترین مدیرهای پنجره موجوده: مصرف حافظه Openbox: · تنها Openbox: حدود 8-12 مگابایت RAM · با کامپوننتهای پایه (تینت۲،...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
درباره openbox: چیزهای اضافه بر روی دسکتاپ openbox: من خودم فعلا اینو زدم: apt install openbox obconf tint2 pcmanfm lxappearance -y...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
در عکس زیر آیکون دو نرم افزار ترموکس و vnc viewer را گذاشتم تا بدانید با چه نرم افزارهایی کار می کنیم.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بعد اینکه شما لینوکس و دسکتاپ را نصب کردید ، یک سری برنامه کوچک داخل محیطط لینوکس داخل ترموکس نصب خواهیم کرد تا کار پرتاب تصویر به نرم...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بعد نصب دسکتاپ مثل openbox برای ایجاد نمای گرافیکی داخل ترموکس نیست ، بلکه نمایش گرافیکی را در نرم افزارهایی مثل vcn viewer خواهید داشت...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بعد نصب لینوکس ، شما می توانید در ترمینال لینوکس باهاش کار کنید ولی گرافیکی ندارید.
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:من openbox را فعلا نصب می کنم. شاید بعدا سبکها مثل lxde را هم امتحان کنم. ممکن است به جای ابونتو هم بعدا دبیان نصب کنم یا حتی...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
توصیه deepseek ، برای دسکتاپ: XFCE یا LXDE رو پیشنهاد میکنم چون سبکترن. توصیه deepseek برای لینوکس : سیستمعاملهای مبتنی بر...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
پس از آپدیت لینوکس: نصب دسکتاپ: انواع دسکتاپ داریم. می توانید چند تا نصب کنید و هر بار یکی را انتخاب کنید. دسکتاپ سنگین می تونه باعث...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
بعد نصب ابونتو یا دبیان یا هر چی نصب کردید: اول ورود به لینوکس: proot-distro login ubuntu proot-distro login debian دوم آپدیت: apt...
Feb 3, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
شما اول لینوکس را نصب می کنید مثلا دبیان را... بعد دسکتاپ باید انتخاب کنید که چندین نوع هستند. 1. XFCE - سبک و سریع، مناسب برای ترمکس...
Feb 3, 2026
تازه چه خبر
بالا