سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
هاست وردپرس بردار
خرید نهال
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
codykayson
ارسال کرد در موضوع
BEST CRYPTOCURRENCY RECOVERY AGENCY TO CONSIDER
در
برنامهها و مسائل مربوط به گرافیک پیکسلی
.
Autopsy Mainnet Recovery: The World’s Most Trusted Cryptocurrency & USDT Recovery Company The rapid expansion of cryptocurrency...
Jan 31, 2026
codykayson
ارسال کرد در موضوع
BEST CRYPTOCURRENCY RECOVERY SERVICE TO CONSIDER
در
.
Autopsy Mainnet Recovery: The World’s Most Trusted Cryptocurrency & USDT Recovery Company The rapid expansion of cryptocurrency...
Jan 31, 2026
codykayson
ارسال کرد در موضوع
BEST CRYPTOCURRENCY RECOVERY EXPERT TO CONSIDER
در
.
Jan 31, 2026
codykayson
ارسال کرد در موضوع
BEST CRYPTOCURRENCY RECOVERY COMPANY TO CONSIDER
در
.
Jan 31, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
همه آنچه باید درباره قیمت دوچرخه برقی بدانید
در
نیازمندیهای عمومی
.
همه آنچه باید درباره قیمت دوچرخه برقی بدانید با گسترش وسایل نقلیه سبز و افزایش تقاضا برای حمل و نقل راحت و دوستدار محیط زیست، دوچرخه...
Jan 31, 2026
codykayson
ارسال کرد در موضوع
HOW TO RECOVER STOLEN CRYPTOCURRENCY & USDT IN 2026
در
.
Jan 31, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
چرا انتخاب کمک فنر استوک توسان 2009 و کمک فنر استوک ام جی تجربه رانندگی شما را تغییر میدهد؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چرا انتخاب کمک فنر استوک توسان 2009 و کمک فنر استوک ام جی تجربه رانندگی شما را تغییر میدهد؟ سیستم تعلیق خودرو، یکی از مهمترین اجزای...
Jan 31, 2026
B
bijan1azmi1
به موضوع
صرافی توولت ، خرید و فروش ووچر به صورت آنی و بدون کارمزد
پاسخ داد.
www.towallet.net
Jan 31, 2026
B
bijan1azmi1
ارسال کرد در موضوع
صرافی توولت ، خرید و فروش ووچر به صورت آنی و بدون کارمزد
در
معرفی سایتها و وبلاگها
.
صرافی توولت، جایی برای خرید و فروش آنی کد پرمیوم و یوتوپیا بدون کارمزد | با جوایز ویژه هفتگی احراز هویت در کمتر از 2 دقیقه فرصت رو...
Jan 31, 2026
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
آیا بدون تجهیزات تخصصی میتوان حمل ایمن مواد و دقیق فولاد را تضمین کرد؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
آیا بدون تجهیزات تخصصی میتوان حمل ایمن مواد و دقیق فولاد را تضمین کرد؟ در صنایع مدرن، رقابت دیگر فقط بر سر قیمت نیست؛ ایمنی، دقت و...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
Termux ترموکس در گوشی اندروید ، برنامه نویسی
پاسخ داد.
سالک: همین ها را برای لینوکس هم میشه پوشوند دیگه؟ آره دقیقاً! برای هر لینوکسی که توی ترموکس نصب کنی، میتونی همون دسکتاپهای زیبا رو...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: دسکتاپهای از این دسکتاپی که الان نصب کردیم زیباتر هم هست؟ همین که اسمش را ویندوز ترموکس گذاشتی آره! کلی دسکتاپ زیباتر و قویتر...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:حالا اگر من لینوکس نصب کنم در ترموکس ، نمایش گرافیکی اون آماده است پس با vnc viewer? بله ولی باید یک کانال دیگر برای لینوکس ات...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
من اول رفتم در ترموکس با mkdir یک پوشه ساختم به نام saalek110 بعدش با cd بعدش اسم پوشه ، رفتم داخل پوشه، بعدش با nano a1.py رفتم داخل...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
در محیط دسکتاپ vnc viewer ..... برای کلیک راست با دو انگشت تاچ کنید تا منوی راست کلیک بیاید.
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: گفتی چطوری سرور را خاموش کنم تا باطری مصرف نشه؟ آره! این خیلی مهمه. VNC باتری رو حسابی میخوره. راه خاموش کردن VNC: ۱. روش...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: و اگر من بخوام در ترموکس opencv کار کنم ، میتونم گرافیکی ببینم چیزها را؟ بله دقیقاً! این یکی از بهترین استفادههای VNC در ترموکس...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: منظورم اینه اون پوشه ها که روی دسکتاپ بود ، رابطه اش با ترموکس چیه ؟ یعنی ما در این محیط گرافیکی چه کارهایی می توانیم بکنیم. کلا...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
آها! اون "موش"ها! اون آیکون "موش" در واقع نماد XFCE هست! XFCE به عنوان لوگوی رسمیش از یه موش خرما (Dormouse) استفاده میکنه. ---...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اون چیزایی که ما نصب کردیم و محیطی که در vnc viewer دیدیم . رابطه شان چی بود؟ Deepseek: آها! الآن میفهممت. بیا واضح بگم: ---...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
هوش مصنوعی deepseek: فهمیدی قضیه چیه؟ بیا یه تشبیه باحال بزنم: --- ماجرای "تصویری کردن ترموکس" مثل اینه: ۱. ترموکس عادی: مثل این...
Jan 31, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
دستور vncserver -list را هم می زنید ، باید اطلاعاتی بیاد که نشون بده کانال روشنه و خروجی این دستورات را بدهید به هوش مصنوعی: # 1. بررسی...
Jan 31, 2026
zsuzsaszalai
ارسال کرد در موضوع
HIRE THE WORLD'S BEST HACKER TO RECOVER YOUR STOLEN BITCOIN WITH TECHY FORCE CYBER RETRIEVAL
در
.
HIRE THE WORLD'S BEST HACKER TO RECOVER YOUR STOLEN BITCOIN WITH TECHY FORCE CYBER RETRIEVAL
Jan 31, 2026
S
sanaei84
ارسال کرد در موضوع
انجام پروژه بازی سازی با پیامنی پروژه
در
نیازمندیهای عمومی
.
انجام پروژه بازی سازی با پیامنی پروژه ۱. مقدمه و تعریف پروژه بازی سازی پروژه بازیسازی به فرآیند طراحی، تولید، تست و انتشار یک بازی...
Jan 31, 2026
S
sanaei84
ارسال کرد در موضوع
انجام پروژه امنیت سایبری با پیامنی پروژه
در
نیازمندیهای عمومی
.
انجام پروژه امنیت سایبری با پیامنی پروژه ماهیت امنیت سایبری امنیت سایبری (Cybersecurity) شامل محافظت از سیستمها، شبکهها، برنامهها...
Jan 31, 2026
تازه چه خبر
بالا