سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید و فروش بیت کوین
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
فیلم دوبله فارسی
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
خرید آی پی ثابت
هارد سرور اچ پی
abzarland
ممبر واقعی تلگرام
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
آموزش زبان هندی با هوش مصنوعی Grok ، آشنایی با الفبا و کلمات هندی
پاسخ داد.
به سانسکریت (وِدا): ॐ सह नाववतु। सह नौ भुनक्तु। सह वीर्यं करवावहै। तेजस्विनावधीतमस्तु मा विद्विषावहै। تلفظ: Om saha nāvavatu, Saha nau...
Jan 1, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
به سانسکریت (وِدا): ॐ पूर्णमदः पूर्णमिदं पूर्णात् पूर्णमुदच्यते। पूर्णस्य पूर्णमादाय पूर्णमेवावशिष्यते। تلفظ: Om pūrṇamadaḥ pūrṇamidaṃ...
Jan 1, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
به سانسکریت (وِدا): असतो मा सद्गमय। तमसो मा ज्योतिर्गमय। मृत्योर्मा अमृतं गमय। تلفظ: Asato mā sadgamaya, Tamaso mā jyotirgamaya...
Jan 1, 2026
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
شعر به هندی: दिल की गहराई में बैठो, वहाँ सारा जहाँ बसता है, जो ढूँढता है, वही अपने आप को पाता है। تلفظ: Dil ki gehraai mein baitho...
Dec 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
شعر به هندی: हवा में फूलों की खुशबू घुली है, और हर मुस्कान में प्यार झुली है। تلفظ: Hawa mein phoolon ki khushboo ghuli hai, Aur har...
Dec 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
شعر به هندی: सूरज उगता है हर सुबह नए रंगों के साथ, हर दिल में आशा की किरण जगाता है। تلفظ: Sooraj ugta hai har subah naye rangon ke...
Dec 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
شعر به هندی: चाँदनी रात में सब शांत है, दिल में सिर्फ प्यार बाकी है। تلفظ: Chaandni raat mein sab shaant hai, Dil mein sirf pyaar baaki...
Dec 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
شعر به هندی: सूरज की किरणें जब आती हैं, सबको रोशनी में नहलाती हैं। تلفظ: Sooraj ki kiranen jab aati hain, Sabko roshni mein nahlaati...
Dec 31, 2025
yourdreamway
ارسال کرد در موضوع
آشنایی با ویژگیهای مثبت و چالشهای واقعی نتورک مارکتینگ
در
پشتیبانی انجمن
.
بازاریابی شبکهای، یا همان بازاریابی چندسطحی (Multi-Level Marketing / MLM) که در شکل جهانی آن با عنوان نتورک مارکتینگ (Network...
Dec 31, 2025
saalek110
به موضوع
درباره هند
پاسخ داد.
Chatgpt: چرا دوست داشتم هند رو تجربه کنم؟ تنوع زنده: زبان، رنگ، مذهب، غذا، موسیقی… مغز همیشه بیداره، خسته نمیشه معنویت جاری: از معبد و...
Dec 31, 2025
A
aysan.mi
به موضوع
سفر به فرانسه
پاسخ داد.
من پارسال واسه کریسمس رفتم پاریس، قبل از سفرم راهنمای سفر به پاریس فرانسه رو توی سایت فرکانس خوندم و خیلی بهم کمک کرد
Dec 31, 2025
A
aysan.mi
به موضوع
بهترین دکتر جراحی فتق بیضه در شیراز
پاسخ داد.
سلام همسر منم این مشکل رو داشت دکتر راسخ درمانش کرد، خیلی حرفه ای بودن پیشنهاد میکنم بهشون مراجعه کنید
Dec 31, 2025
پور امینی
به موضوع
هدایای تبلیغاتی: راهکاری مؤثر برای برندینگ کسبوکار
پاسخ داد.
مطالب درباره اینکه چطور بستهبندی میتونه برند رو قویتر کنه خیلی جالب بود و واقعا کاربردی بود. من چند بار برای شرکت از راساگیفت خرید...
Dec 31, 2025
پور امینی
به موضوع
تاثیر بسته بندی روی برندینگ شرکت
پاسخ داد.
این مقاله نکات خوبی درباره تاثیر بستهبندی روی مشتری داشت و کمک کرد انتخاب بهتری داشته باشم. تجربه من با راساگیفت خیلی خوب بود؛...
Dec 31, 2025
پور امینی
به موضوع
هدایای تبلیغاتی؛ ابزاری قدرتمند برای برندینگ حرفهای
پاسخ داد.
مطالب مقاله درباره ارزش هدیه تبلیغاتی برای برند خیلی خوب بود و واقعاً باعث شد بهتر انتخاب کنم. تجربه خرید من از راساگیفت خیلی مثبت بود؛...
Dec 31, 2025
پور امینی
به موضوع
استراتژی برندینگ و اهمیت آن
پاسخ داد.
من همیشه از راساگیفت سفارش میدم چون خدمات مشتریشون حرفهایه و محصولات واقعاً ارزش خرید دارن. چاپ لوگو باکیفیت و رنگها واضح هستن. برای...
Dec 31, 2025
پور امینی
به موضوع
برند چیست ؟ و چگونه می توانیم برندسازی کنیم
پاسخ داد.
من چند بار از راساگیفت خرید کردم و کیفیت محصولات و چاپ لوگو خیلی عالی بود. بستهبندی مرتب و ارسال سریع تجربه خرید رو راحت کرده. پیشنهاد...
Dec 31, 2025
E
elika24
به موضوع
بهترین دکتر جراحی فتق بیضه در شیراز
پاسخ داد.
سلام عزیزم نگران نباش مشکل جدی نیست، خیلیا این مشکل رو داشتن و سریع درمان شدن
Dec 31, 2025
M
mahsan12
به موضوع
سفر به فرانسه
پاسخ داد.
به نظرم بهار بهترین زمانه چون هوا معتدله و جمعیت مسافرها هم کمتر از تابستونه، اگه به جشن ها و فستیوال ها علاقه دارید تابستون هم خوبه ولی...
Dec 31, 2025
sunimoonlover
ارسال کرد در موضوع
پاور بانک کانفلون واقعاً ارزش خرید داره؟ تجربه شما چیه؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
سلام دوستان مدتیه دنبال خرید یه پاور بانک مناسب برای استفاده روزمره هستم و اسم پاور بانک کانفلون زیاد به چشمم میخوره. از نظر قیمت نسبت...
Dec 31, 2025
paeez_18
به موضوع
کیسه نیکوتین؛ تجربهها، مزایا و چیزهایی که قبل از استفاده باید بدانیم
پاسخ داد.
ممنون از توضیحات مفید! واقعاً دانستن نکاتی مثل میزان مصرف و وابستگی قبل از استفاده از کیسه نیکوتین خیلی مهمه. مطالعه چنین مطالبی کمک...
Dec 31, 2025
B
b-babaei
ارسال کرد در موضوع
چرا بازار کار عمران فقط دنبال نرمافزار نیست؟
در
کاریابی
.
اگه آگهیهای استخدام عمران رو دیده باشی، احتمالاً فکر میکنی همهچی شده نرمافزار و تکنولوژی. اما پشت این درخواستها یه نکته مهم هست؛...
Dec 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
تا اینجا فکر کنم تا حد زیادی با حروف الفبا آشنا شدید.. اگر هم هنوز گیر دارید ، نگران نباشید ، به تدریج یاد می گیرید.
Dec 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
youtu.be/Xyz1rahOljQ?si=y0qCEy6lfeelJapb فیلمی در مورد حروف صدا دار شاید باد حتما این فیلم را ببینید..شاید بشه گفت یک جمع بندی بر حروف...
Dec 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
او کجاست:Vah Kahaan Hai تو اینجایی:Tume Vahaan hoon تو اینجا بودی:Tume Vahaan Hoom من اینجام:Main Vahaan Hoon من اینجا بودم:Main Vahaan...
Dec 30, 2025
تازه چه خبر
بالا