سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
خرید و فروش بیت کوین
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
ممبر واقعی تلگرام
خرید سیم کارت خارجی
قیمت سرور dl380 hp g9
فیلم دوبله فارسی
خرید فالوور اینستاگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
M
mohammadnami
ارسال کرد در موضوع
بهترین درگاه پرداخت آنلاین کدام است؟ نقد و بررسی کامل
در
نیازمندیهای عمومی
.
انتخاب یک درگاه پرداخت آنلاین مناسب، تنها یک تصمیم تکنیکی ساده نیست؛ بلکه انتخابی سرنوشتساز برای رشد، فروش پایدار و اعتبار هر کسبوکار...
Nov 26, 2025
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
راهنمای جامع خرید کمک فنر: راحتی و ایمنی خودرو شما
در
نیازمندیهای عمومی
.
راهنمای جامع خرید کمک فنر: راحتی و ایمنی خودرو شما اگر به دنبال تجربه رانندگی نرم و ایمن هستید، نمیتوان اهمیت کمک فنر را نادیده گرفت...
Nov 26, 2025
saalek110
reacted to
jobteam's post
in the thread
معرفی فروشگاههای آنلاین و حضوری ایرانی
with
Like
.
اگر پت دارید پت شاپ پتینو رو معرفی میکنم که همه محصولاتشون اورجیناله petinoshop.com
Nov 26, 2025
J
jobteam
به موضوع
معرفی فروشگاههای آنلاین و حضوری ایرانی
پاسخ داد.
اگر پت دارید پت شاپ پتینو رو معرفی میکنم که همه محصولاتشون اورجیناله petinoshop.com
Nov 26, 2025
J
jobteam
به موضوع
با قدیمیترین و بهترین پت شاپ آشنا شوید!
پاسخ داد.
به نظرم پت شاپ پتینو یکی از بهترین پت شاپ های تهران که علاوه بر اینکه 4 تا شعبه حضوری داره سایت ام داره و یه خوبی که داره اینه که...
Nov 26, 2025
A
aysan.mi
ارسال کرد در موضوع
بهترین لباس فروشی شیراز
در
نیازمندیهای عمومی
.
دخترها یه سوال شما از کجا لباس میخرین؟ به نظرتون بهترین فروشگاه پوشاک زنانه در شیراز کدومه؟ دنبال جاییم که هم جنس خوب داشته باشه هم گرون...
Nov 26, 2025
J
jobteam
ارسال کرد در موضوع
بهترین سگ برای آپارتمان؛ لیست نژادهای مناسب فضای کوچک
در
نیازمندیهای عمومی
.
انتخاب بهترین سگ برای آپارتمان بستگی به ویژگیهای رفتاری، میزان تحرک، سطح انرژی و اندازه بدن سگ دارد. بسیاری از نژادها با وجود کوچکیشان...
Nov 26, 2025
J
jackjack53
به موضوع
مرکز فروش پشم سنگ در تهران و گیم نت
پاسخ داد.
If you are looking for rock wool in Tehran, there are good sales centers that can help you find what you need . You can also check...
Nov 26, 2025
MehrdadHeydari
ارسال کرد در موضوع
تجربه من از خرید پارچه مبلی از رویال مبل
در
نیازمندیهای عمومی
.
من چند روز پیش برای پیدا کردن پارچه مناسب مبل رفتم سراغ فروشگاه پارچه مبلی رویال مبل. راستش خیلی اتفاقی رفتم، ولی تنوع پارچههایی که...
Nov 26, 2025
danialo77
ارسال کرد در موضوع
خرید ویپ
در
نیازمندیهای عمومی
.
سلام بچه ها میخواستم ویپ بخرم اما نمیدونم کدو فروشگاه ویپ مناسبه. یکی از دوستان خیلی وبسایت ویپکده رو تعریف میکرد ، میخواستم بدونم شما...
Nov 26, 2025
M
mehrdadaqaloo
ارسال کرد در موضوع
Sony A6700 Kit در برابر Sony A6400 Kit
در
اصول کلی فیلمسازی
.
کدام دوربین APS-C سونی ارزش خرید بیشتری دارد؟ سونی طی سالهای اخیر ثابت کرده که یکی از بهترین تولیدکنندگان دوربین های بدون آینه در...
Nov 26, 2025
J
jackjack53
به موضوع
انتزاع پایتون
پاسخ داد.
Python abstraction means hiding the complex parts of code and showing only what is needed . It helps you focus on using functions or...
Nov 26, 2025
M
mina bahari
ارسال کرد در موضوع
خرید میلگرد آلیاژی با بهترین قیمت از تأمین کالا | تضمین کیفیت، تنوع گرید و ارسال سریع
در
مباحث آموزشي و مقالات
.
خرید میلگرد آلیاژی یکی از اصلیترین نیازهای صنایع سنگین، تولیدیها و کارگاههای ماشینسازی است. این نوع میلگردها به دلیل خواص مکانیکی...
Nov 26, 2025
M
mina bahari
ارسال کرد در موضوع
میلگرد VCN چیست؟ کاربردها، ترکیب شیمیایی و مزایای این فولاد آلیاژی در صنایع سنگین
در
مباحث آموزشي و مقالات
.
میلگرد VCN یکی از پرکاربردترین فولادهای آلیاژی در صنایع ماشینسازی، قطعهسازی و تولید تجهیزات تحت فشار است. این گروه از فولادها که...
Nov 26, 2025
shopdelro
به موضوع
بهترین قالب برای طراحی سایت فروشگاهی (سریع، امکانات بالا و آشنا)
پاسخ داد.
من برا فروشگاه آنلاین دلرو از قالب پارس کالا استفاده کردم. یه مقدار باگ داره ولی برا ورد پرس خوبه
Nov 26, 2025
J
jackjack53
به موضوع
رفع سرعت پایین سایت
پاسخ داد.
A slow site can chase users away and hurt your online growth . You should check image size, hosting, and code problems to make it load...
Nov 25, 2025
paeez_18
ارسال کرد در موضوع
آداب ویپ در دورهمیها و فضاهای اجتماعی
در
نیازمندیهای عمومی
.
در بسیاری از دورهمیها و مهمانیها، استفاده از ویپ بهعنوان جایگزینی کمبوتر نسبت به محصولات دخانی دیده میشود. در همین زمینه برخی افراد...
Nov 25, 2025
M
mehrdadaqaloo
ارسال کرد در موضوع
Sony ZV-E10 یا Sony ZV-E10 II؟ انتخاب درست برای تولیدکنندگان محتوا
در
اصول کلی فیلمسازی
.
سونی با سری ZV عملاً سبک جدیدی از دوربینهای مخصوص ولاگ و تولید محتوا ایجاد کرد. مدل ZV-E10 اولین نسخهای بود که بین بلاگرها، یوتیوبرها...
Nov 25, 2025
A
aria1376
به موضوع
کاربرد محصولات گیاهی
پاسخ داد.
محصولات گیاهی سلامتیار
Nov 25, 2025
A
aria1376
ارسال کرد در موضوع
کاربرد محصولات گیاهی
در
مباحث آموزشي و مقالات
.
محصولات گیاهی پاسارگاد یکی از قدیمی ترین و بزرگترین فروشگاه های آنلاین محصولات گیاهی و عطاری میباشد که با مراجعه به سایت آنها میتونید...
Nov 25, 2025
J
jackjack53
به موضوع
مشکل در ایندیزاین
پاسخ داد.
If you are having a problem in InDesign, don't worry. Check your settings and see if everything is updated . Sometimes restarting the...
Nov 25, 2025
امید تسمه سازان
به موضوع
خرید آنلاین مواد غذایی را با اسنپ اکسپرس تجربه کنید
پاسخ داد.
منم همین مشکل رو دارم
Nov 25, 2025
J
jackjack53
به موضوع
تبلیغات رپورتاژی در مجله اینترنتی: مفید یا مضر؟
پاسخ داد.
Reportage advertising can help readers learn about new products in a more natural way. But sometimes it hides the fact that it is an...
Nov 25, 2025
E
Elahe karimi
ارسال کرد در موضوع
سایت رسمی برای خرید و فروش طلا
در
نیازمندیهای عمومی
.
زرافزا یک سایت رسمی خرید و فروش طلا است که امکان انجام معاملات آنلاین طلا را با بالاترین سطح امنیت و شفافیت فراهم میکند. این پلتفرم با...
Nov 25, 2025
N
nanoabzar
ارسال کرد در موضوع
تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی؛ ابزارهایی برای دقت، سرعت و تحلیل حرفهای
در
نیازمندیهای عمومی
.
تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی نقش مهمی در صنایع مختلف، از داروسازی و پزشکی گرفته تا محیطزیست، مواد، پتروشیمی و صنایع غذایی دارند. دنیای...
Nov 25, 2025
تازه چه خبر
بالا