سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
معماری ایرانی اسلامی
خرید و فروش بیت کوین
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
ممبر واقعی تلگرام
خرید سیم کارت خارجی
قیمت سرور dl380 hp g9
فیلم دوبله فارسی
خرید فالوور اینستاگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
چاپ لیبل برجسته | UV DTF
گروه صنعتی اسکندری
بلیط هواپیما استانبول
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
Daneshi.art
به موضوع
نصب از طریق Snap
پاسخ داد.
الان خوشبختانه کارها خیلی راحت شده، من هر مشکلی و سوالی که در مورد اوبونتو و ترمینال برام پیش میاد از هوش مصنوعی میپرسم و سریع به جواب...
Nov 5, 2025
my girl
ارسال کرد در موضوع
بدون دود، بدون بوی بد — کشف جدیدترین جایگزین سیگار!
در
نیازمندیهای عمومی
.
در چند سال اخیر، کیسههای نیکوتین به یکی از محبوبترین انتخابها برای کسانی تبدیل شدهاند که به دنبال جایگزینی برای سیگار هستند. اما آیا...
Nov 5, 2025
روان مایند
ارسال کرد در موضوع
ویژگی های اختلال حرکتی
در
وردپرس (Wordpress)
.
تا حالا دقت کردی بعضی آدمها حتی برای انجام کارای سادهای مثل بستن دکمهی لباس یا برداشتن یه لیوان آب هم با سختی روبهرو میشن؟ این...
Nov 4, 2025
شرکت مهندسی رایان سازه
ارسال کرد در موضوع
چرا انتخاب یک شرکت معماری معتبر برای پروژههای ساخت و ساز ضروری است؟
در
معماری
.
چرا انتخاب یک شرکت معماری معتبر برای پروژههای ساخت و ساز ضروری است؟ شرکتهای معماری از جمله مهمترین اجزای هر پروژه ساختمانی هستند...
Nov 4, 2025
P
paadidi
ارسال کرد در موضوع
فروشگاه خوب برای خرید ویپ و پاد میخواید؟ برید فروشگاه مرکز ویپ
در
نیازمندیهای عمومی
.
میخوام از تجربه خرید ویپ اونم به صورت اینترنتی بهتنون بگم. ما یه روز حوس کردیم به جای قلیون دیگه از این مدل های جدید ویپ و پاد استفاده...
Nov 4, 2025
monaaaa
ارسال کرد در موضوع
نشریه مهم برای مهندسین
در
نیازمندیهای عمومی
.
نشریه ۱۲۸: مشخصات فنی عمومی تأسیسات مکانیکی ساختمان نشریه ۱۲۸: مشخصات فنی عمومی تأسیسات مکانیکی ساختمان نشریه ۱۲۸، که توسط سازمان...
Nov 4, 2025
sunimoonlover
ارسال کرد در موضوع
تجربه شخصی من از خرید ویپ و مقایسه با دستگاه ایکاس»
در
خبرها و تازههای تکنولوژی
.
سلام بچهها من حدود یه ماهه سیگار رو گذاشتم کنار و رفتم سراغ ویپ. قبلش کلی تحقیق کردم بین خرید ویپ و خرید دستگاه ایکاس، چون میخواستم...
Nov 4, 2025
paeez_18
ارسال کرد در موضوع
معرفی مدلهای پرفروش پاوربانک کانفلون در بازار ایران
در
نیازمندیهای عمومی
.
در بازار لوازم جانبی موبایل، برند پاوربانک کانفلون توانسته با ارائه محصولات باکیفیت و طراحی مدرن، جایگاه خوبی در میان کاربران ایرانی...
Nov 4, 2025
M
mahshad123
به موضوع
سایت اجاره آپارتمان مبله تهران
پاسخ داد.
سلام منم برای سفر از سایت خانه مبله اقدام به اجاره خانه مبله در تهران کردم و واقعا راضی بودم مخصوصا برای منی که دختر مجرد بودم مسئله...
Nov 4, 2025
fard00
به موضوع
دندانها؛ کلید لبخند زیبا و سلامتی ماندگار
پاسخ داد.
بهترین دندانپزشک در قیطریه | درمان دقیق، بدون درد و با لبخند ماندگار اگر بهدنبال بهترین دندانپزشک در قیطریه هستید، احتمالاً کیفیت،...
Nov 3, 2025
A
alimohri2
ارسال کرد در موضوع
امور حقوقی تخصصی در زمینههای تجاری، پیمانکاری و ساختمانی
در
نیازمندیهای عمومی
.
در دنیای پیچیدهی کسبوکار و ساختوساز، بهرهمندی از خدمات حقوقی دقیق و تخصصی، ضرورتی اجتنابناپذیر است. مجموعه حقوقی ما با تکیه بر...
Nov 3, 2025
فروشگاه دنتیوا
ارسال کرد در موضوع
قیمت فیشور سیلانت
در
نیازمندیهای عمومی
.
قیمت فیشور سیلانت به عوامل مختلفی از جمله برند و کمپانی سازنده آن بستگی دارد. در تعیین قیمت نهایی درمان با فیشور سیلانت تخصص دندانپزشک،...
Nov 3, 2025
Y
yadak724
ارسال کرد در موضوع
امداد خودرو شبانهروزی؛ همراه مطمئن در جادهها
در
نیازمندیهای عمومی
.
یکی از مهمترین خدماتی که در زمان خرابی خودرو به کمک رانندگان میآید، امداد خودرو است. هیچکس نمیداند چه زمانی ممکن است ماشینش در مسیر...
Nov 3, 2025
P
panaham
ارسال کرد در موضوع
کف سازی ساختمان چیست؟
در
معماری
.
کف سازی یکی از حساسترین مراحل ساختمان سازی است که نه تنها در ساختمانها، بلکه بر روی خاک هم به عنوان بستر راهها و پیادهروها انجام...
Nov 3, 2025
N
nanoabzar
ارسال کرد در موضوع
اسپکتروسکوپی UV-Vis چیست؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
اسپکتروسکوپی UV-Vis یا طیف سنجی فرابنفش-مرئی یک روش علمی است که به ما کمک میکند بفهمیم یک ماده چه چیزی دارد و چقدر غلیظ است. این روش...
Nov 3, 2025
danialo77
ارسال کرد در موضوع
جا به جایی با فشارکی بار
در
معرفی و دانلود نرمافزار
.
«آخر هفته گذشته تصمیم گرفتیم اسباب کشی منزل کنیم و اولش فکر میکردم همه چیز با یه وانت معمولی حل میشه. ولی وقتی دیدم مبلها و یخچال...
Nov 3, 2025
sunimoonlover
ارسال کرد در موضوع
تجربه من از استفاده پاوربانک کانفلون (Konfulon)؛ واقعا ارزش خرید داره یا نه؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
تجربه من از استفاده پاوربانک کانفلون (Konfulon)؛ واقعا ارزش خرید داره یا نه؟ سلام به همه دوستان انجمن گفتم تجربه خودم از خرید پاوربانک...
Nov 3, 2025
N
nastaran_90
ارسال کرد در موضوع
کود مخصوص سانسوریا
در
صفحه آرایی
.
سانسوریا یا «گیاه ماری»، یکی از مقاومترین گیاهان آپارتمانی است که حتی در نور کم و شرایط نامساعد نیز سرحال میماند. با اینحال، برای رشد...
Nov 3, 2025
paeez_18
ارسال کرد در موضوع
چطور ویپ خود را تمیز کنیم تا عمر بیشتری داشته باشد؟ ✨
در
نیازمندیهای عمومی
.
تمیز نگه داشتن ویپ نه تنها به بهبود طعم بخار کمک میکند، بلکه عمر دستگاه را نیز افزایش میدهد. در اینجا چند مرحله ساده برای نگهداری بهتر...
Nov 3, 2025
P
parsvacuum
ارسال کرد در موضوع
کاربرد پمپ وکیوم در صنعت داروسازی
در
مقالات و آموزشها و ترفندها
.
پمپ خلا یکی از تجهیزات حیاتی در خطوط تولید داروسازی است که نقش آن بسیار فراتر از ایجاد خلأ ساده است. این دستگاه در مراحل مختلف تولید،...
Nov 3, 2025
P
parsvacuum
ارسال کرد در موضوع
تأثیر دمای محیط بر عملکرد پمپ وکیوم
در
ترفندها
.
پمپ وکیوم یکی از تجهیزات حیاتی در بسیاری از صنایع است؛ از تولید دارو و مواد غذایی گرفته تا صنایع شیمیایی، پتروشیمی و نیمههادیها. این...
Nov 3, 2025
danialo77
ارسال کرد در موضوع
طلاکوبی که مشتریها رو عاشق میکنه
در
خبرها و تازههای تکنولوژی
.
آقا من تازه بستهبندیهای طلای خودم رو به چاپ برتر سپردم، و واقعاً محشر شد! هر نقش چاپ طلاکوب، حس لوکس و خاص بودن میده. مشتریها هم که...
Nov 2, 2025
S
saeedjandaghi
ارسال کرد در موضوع
چاپ مجله تعداد کم
در
پشتیبانی انجمن
.
یه مجتمع چاپ میخوام یه تعداد کمی برای نمونه برام مجله چاپ کنه کیفیتش بالا باشه قیمتشم به صرفه باشه. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره...
Nov 2, 2025
P
parsvacuum
ارسال کرد در موضوع
راهنمای خرید بهترین پمپ خلا برای خطوط تولید کوچک
در
خبرها و تازههای تکنولوژی
.
در خطوط تولید کوچک و نیمهصنعتی، انتخاب تجهیزات مناسب میتواند تفاوتی بزرگ میان یک فرآیند تولید کارآمد و یک سیستم پرهزینه و ناکارآمد...
Nov 2, 2025
sunimoonlover
ارسال کرد در موضوع
ویپ یا ایکاس؟ تجربهی شخصی من از دنیای بدون دود
در
خبرها و تازههای تکنولوژی
.
سلام بچهها چند وقت پیش تصمیم گرفتم سیگار رو بذارم کنار. اولش خیلی سخت بود، اما یه مدت بعد رفتم سراغ ویپ. راستش اول فقط برای کنجکاوی...
Nov 2, 2025
تازه چه خبر
بالا